- Konu Sahibi pembemasal
-
bende kara kara onu düşünüyorum canım yaaa ben jilet kullanıyorum ama karnım büyüyünce artık alamam ne yaparım bilmiyorum. benim teyzem son ay sadece kuaföre gitti ağda yaptırdı ama ben gimemem utanırımmmm((((((. bencede kullanma bide daha yeni senin
hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.
maşaallah hamişlerimize............. tebrik ederim canım...
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.
teşekkürler. biz bu sonca kesin diyebilirmiyiz acaba. kaç gündür uyku tulumu gibiyim yaaa. gün içinde ağzım ikiye ayrılcak diye korkuyorum. hep yatıyorum. ki ben uykuyu cok sevmemmmm
Her pc yi actigimda illa ugruyorum bu sayfaya.
Mutlu haberlerinizi okumak icin:))
Masallah diyorum tum anne adaylarina, darisi benim ve tum isteyen hanimlarin basina.
Rabbim nasil bir heyecandir, tahmin bile edemiyorum:))
Hayirli olsun hepinize.
Teşekkürler pisi pisiiii ama sadece ugrama lutfen heyecanımızı paylasalım senınle mıyaaaawwww
Hanimlar ben bu ay hem kan hapi hemde folik asite basladim.
Ayrica pekmezli portakal suyuyla da destekliyorum.
Kan degerlerim dusuk oldugu icin.
Birde bir sey danisacaktim size, yurtdisinda yasiyorum ben.
Eylul sonunda Turkiyeye gelecegiz, Rabbim nasip ederde bebisimiz olursa, 2-3 aylikken ucaga binmek sorun yaratir mi?
Bilginiz var mi bu konuda?
Kesin hamişsin rabbim kandada gostersın kalp atıslarınıda duyursun kucagınada almayı nasıp etsın..Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lısteye ekle özgecanıda
çok tatlısınız yaaaaa...
kardeşimle paylaştım haberi uykudan testimi göstererek uyandırdım onu. karnıma dokunup cici ciiciiiiiiii diye sevmeye başladı. ay ne tuhaf bi şey buuuu
yani canım problem olsa hjiç olmazdı sen stres yapıyorsun rahat ol denize git ne bileyim keyfine bak yumurta faln takip etme insanı strese sokuyor
yaaaaa temmuz ayı ne güzel başladı maşallaaahhh... devamıda gelir inşallah... kuzularııımmmm ecelim ayşem pembem seastiremmm çooook özledim sizleri yaaaaaa beeeeeeennnnnnn.. şu iş yoğunluğundan görüşemedik doğru dürüstt ama artık siziniiimmm :)
ayşeeeee ben kremi aldım kullandım fayda etmedi kaşıntım dahada arttı.. dün artık doktora gittim mecburen o iğrenç muayeneyi olduuummmmdoktorda mantar dediii.. zolax isminde tek kullanımlık bi ilaç verdi onu içtim dün bi krem daha verdi bende travegon var dedim tmm oda olur dedi tedaviye devam... ama kaşıntım geçti çük şükürr sanırım iyileşmeye başladı... kızlar bişey sorucam mantar hastasıyken ilişkiye girilirmi...?? kocişim yazık 10 gündür isyanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?