Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ecelim maşallah yaaa değerin süperrrr banada ikiz gibi geldi hadi hayırlısı olsun inşşşş

Amin bitanem zaten bende ikizim annemde ikiz inşallah yaaa ben istedim tek göz allah verdi çift göz derim heralde nasıpse tabı hayırlısı inşallah oofff kalbım cıkacak yaaaaaaaaaaaaa uyuzlar sokmayın aklıma beeee

valla dün benim aldığım test sonucunda yazıyordu hsngi değer aralıklarının hangi haftaya geldiği ama kağıdı bulamdım eşim almış sanırım doktora göstereceğim diyordu
güzel bir yerde yaşıyorsun ne güzel bizim bura çooooooooooooook sıkıcı çok bunalıyorum ben okulda kapandı yapacak bir şey de yok
eşimin izin almasını bekliyorum dört gözle ankaraya gitmek için

canım maşallah maşallah yaa çok sevindim

allah tamamına erdirsin bhcg değerinde epey yüksek ikiz olabilir bence

Sagol canımcım hayırlısı inşallah kendimi rahat bırakmak ıstıyom bısı dusunmek ıstemıyom ama yuregım hemen hayaller kuruyo burcu ne olacak erkek olursa ısmı bellıde kız olursa ne olacak acaba oofff ılerıye yonelık planlar yapmak ıstemıyom korkularım varrr ama olmuyo ıste

ayy hadi inş senin beişlerde iki tanedir annesi ne güzel olur yaaa valla gece rüyama girdin kız kayınvalideme seni anlatıyorum çok mutlu oldum diyorum

plan yapma hayatımmm.kitap oku gez annenlere git komşulara git dikkat et kendine

Pembiiiiiiiiiiişşş benim E lerimi daha uzun yaparmısın yaş itibariyle herkesten buyugum ve hamılelık şımarıklığımı kullanmak istiyorum

yok kız o anlamda yazmadım sevıncten hemen lısteye ekledımm oylece yazılmıs ta bız de senın dualarını ıstıyoruz bebegım ya ozel duan var mı bu ay da olmasa ne yumurtalamaya bakıcam ne de baska bı seye senın teorini denıyelım

Ne yapacaz dogdugumuz yermı doydugumuz yermı dıyecez nerde doyuyorsak orası memeleketımız ama ben gercekten sanslıyım dogdugum yerde doyuyorumda adapazarına beklerım yolunuz duserse inşallah bı guzel gezerız sapancamızda var poyrazlar gölumuzde il ormanımızda (gercı il ormanına genelde fanfınıfınfon lar gidiyo)

ayy hadi inş senin beişlerde iki tanedir annesi ne güzel olur yaaa valla gece rüyama girdin kız kayınvalideme seni anlatıyorum çok mutlu oldum diyorum

Allah canını kadında dıyecek sanal arkadaslarına bu kadar sevınen deli bir gelinim var diye

adapazarı çokkk güzel yaaa ben çok sevmiştim benim babamın halası orda oturuyodu süperdi valla

Özel bir dua okumadım valla ama hep dua ettım bılıyon dunya dualarla ayakta ama dedıgım gıbı valla rahat ol hıııcc takma koşul koyma hatta bırılerı varmıs gıbı evde kacamak yapıyormus gıbı ayak ustu ne buıleyım bebek aklına gelmeden senin işin varken her an olabılır.bu arada mekkden bır elma geldı bana kabeyı tafaf ettırmıs komsum bana getırdı bende ona duaları var okudum yarısını ben yedım yarısnı esım yedı ama ben zaten sanırım hamıleydım de o da vesıle oldun belkıde bılmıyorum.

amann desin napim:)) keşke yakın olsak da birbirimize gelip gidebilsek ne güzel olurdu

Kimbilir canım dağ dağa kavusmaz ınsan ınsana kavusur bırgun bır yerlerde yollarımız kesişir inşallah mesela eşimin bana balayı sözü var gerci ben her yerri gezdım ama KAŞ a gitmedim oraya gidebiliriz ayşayıda hastanede zıyaret edebiliriz nasip kımbılırama şişko şişko olmadan gıtmelıyız

aaaaa o fanfinfonlu yere benim kocamla kesin gitmem lazım bi ağaç altı yapmamm lazım

evet canım kaşa gelebilirsiniz bi akşam yemek yeriz deniz kıyısında bizim fanfinfon lu yerimiz yok ama olsunnn sizde denizaltı fantazisi yaparsınız

adapazarı çokkk güzel yaaa ben çok sevmiştim benim babamın halası orda oturuyodu süperdi valla

Bak gördünmü aha görüşmemiz için bir sebebimiz varmıs halaya allah uzun ömurler versınde sen gel görüselim ben seni nerde olsa bulurum

canım senn kan değerin ne durumda anlatsana kaç haftalıkmıişsınnn

Kızlar bende bir dengesizlik var farkettinizmi?gecen ay hamıle degılken tabloyu koydum sımdı ıcımden gelmıyo bismillah dur koyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…