Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

sabahtan 3 hamile haberi aldık
1. eceli
2. opsesif
3.elif 87

ooooo elif_87'de mi hamileeee dayanamadım diğer kızlara yazıverdim.. Elifciğimede hayırlı uğurlu olur inşallahhh.... Ayşeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm ben asıl senden ve pembişimden haber bekliyoruuuumm.. Kendimden iyice umudu kestim artık

o zaman benim adetim yarın biticek ben bu akşam yapayım bide yarın akşam yapayım 2 ertesi günü akşam yapayıom olur heralde

ben haziran adetimi gördüm temmuza artık hayırlısı diyorum.artık bu ay uğraşmıcam sadece bu soğan buharını denicem okadar ama yujmurtlama günü o iyi bu iyi derken iyice manyaklaştım artık bende saldım çayıra

aklımda bulunsun doğumdan sonra alırım karışımlarını tatlım. semizi çok seviyorum ama temizleme üşengeçliğine almıyorum tatlım yaaacanım benim cinsiyet belli oldu benim doktorum söylemedi başka doktora gittim erkek dedi oğlum olucak yani :) minik BERK im gelicek teyzesi:) ayy ne güzel olur canım bizim gibi onlarda arkadaş olurlar:16

bebısım pembe 10 temmuzu beklıyorr canım adet bıle olsa sevınıcek ama ınsAllah olmammmm bız de hamıle kalırız canım benım Allah buyukk arada ac kızzz denk gelemıyoruz bır turlu

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

kızzzz verdiğim krem işe yaradımıııı

kuzum aldım o kremi kullanıyorum da ama hala devam ediyo kaşıntı... bugün artık mecbur doktora gittim oda mantar dedi.. tek kullanımlık bi ilaç verdi bide krem öyle işte.. haa bu arada o doktora daha öncede gitmiştim ben.. bana klomen vermişti sen ilacını kullandınmı bakıyım dedi yooo kullanmadım hocam 1 seneyi doldurunca kullanıcam dedi.. e hadi hayırlısı dedi.. :) bu ay kendiliğinden hamile kalıversek ne güzel olur yaaaaaaaaaa

bebısım pembe 10 temmuzu beklıyorr canım adet bıle olsa sevınıcek ama ınsAllah olmammmm bız de hamıle kalırız canım benım Allah buyukk arada ac kızzz denk gelemıyoruz bır turlu

kuzuuuuuuuuuummmm yoğunluk bitti şükür artık daha rahat girerim foruma... senin batta yaklaşmış cnm.. umarım çalışmaların meyvesini vermiştir bu ay hadi hayırlısı.. ben kendimden iyice umudu kestim artık... yazı rahatça geçireyim.. ramazanda geçsin ancak ondan sonra kafaya takmaya başlıycam :)

kızlar selam benide listenize ekler misiniz?bat tarihim 20 temmuz
ben daha yeni evliyim ama bebiş istiyoruz eşimle
bu arada siz tecrübeli hanımlara da bir sorum olacak;
adetten 1,2 gün sonra hamile kalmak mümkün mü?bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim...:))

çooook teşekkür ederim irmegan
Allahım inşaallah sizlere de tattırsın bu duyguyu kocaman öpüyorum

Guzel canım benım ara verman o arada olur ınsAllah ben de pek umutlu degılım Allah buyuk canım hayırlısını versın Amin

Canım genelde yumurtalama hesaplamadan hangı zaman hamıle kalmak ıcın bakabılırsın de Allahın takdırı o ne zaman ısterse olur 1 cı gun 2 cı bunlara takılma calısmalarını gun asırı uygula 1 saat hıc kalkma seker tuketme ve fazla cay kahve de tuketme Allah tum ısteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın Aminn

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…