- Konu Sahibi pembemasal
-
sabahtan 3 hamile haberi aldık
1. eceli
2. opsesif
3.elif 87
hadi yaaa belirti birşey varmı canım hadi bugünün dördüncü hamileside sen ol bari
Bat 3o mayıs ama hala olmadım..
o zaman benim adetim yarın biticek ben bu akşam yapayım bide yarın akşam yapayım 2 ertesi günü akşam yapayıom olur heralde
o zaman benim adetim yarın biticek ben bu akşam yapayım bide yarın akşam yapayım 2 ertesi günü akşam yapayıom olur heralde
sen ciddimisin şakamı yapıyorsun lütfen canım mantara bi çare söylemediler mi çok zarar vere bilir
adetim bitmesine yakın benim 3-4 gün sürüyor.3-4 soğanı kaynattım kovaya boşaltıp bir bardak zeytin yağı koydum ve buharına oturdum 25 dk sakın üşütme iyi değil
sıcaktan anlamıyommm kafa geç şarj yapıyor kusura bakma tamam canım
bir kez yapacaksın canım
ooooo elif_87'de mi hamileeee dayanamadım diğer kızlara yazıverdim.. Elifciğimede hayırlı uğurlu olur inşallahhh.... Ayşeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm ben asıl senden ve pembişimden haber bekliyoruuuumm.. Kendimden iyice umudu kestim artık
sevise geç kalacağım ben kaçtım by
Ahh kadim dostum boyayacagin zaman sole cok guzel renk karisimlarim var benim cuk oturuyorbulantin icin semiz otu,limonlu seyler cubuk kraker falan ye ne biliyim zatifsinda sen yaa neyse ben bebegi etkileedigini dusunmuyorum arkidisim tosun dogurdu. Senin kilondayken sen sikma canini... Icine. Dogan her kimse cabuk gelse iyi olcak keza sabrim kalmadi ona ole solee;-) saka maka ins.oledir canim dua et. Hatta gbelki arkadaws olurlar ayy ne guselll;-)
ooooo elif_87'de mi hamileeee dayanamadım diğer kızlara yazıverdim.. Elifciğimede hayırlı uğurlu olur inşallahhh.... Ayşeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm ben asıl senden ve pembişimden haber bekliyoruuuumm.. Kendimden iyice umudu kestim artık
kızzzz verdiğim krem işe yaradımıııı
bebısım pembe 10 temmuzu beklıyorr canım adet bıle olsa sevınıcek ama ınsAllah olmammmm bız de hamıle kalırız canım benım Allah buyukk arada ac kızzz denk gelemıyoruz bır turlu
Guzel canım benım ara verman o arada olur ınsAllah ben de pek umutlu degılım Allah buyuk canım hayırlısını versın Aminkuzum aldım o kremi kullanıyorum da ama hala devam ediyo kaşıntı... bugün artık mecbur doktora gittim oda mantar dedi.. tek kullanımlık bi ilaç verdi bide krem öyle işte.. haa bu arada o doktora daha öncede gitmiştim ben.. bana klomen vermişti sen ilacını kullandınmı bakıyım dedi yooo kullanmadım hocam 1 seneyi doldurunca kullanıcam dedi.. e hadi hayırlısı dedi.. :) bu ay kendiliğinden hamile kalıversek ne güzel olur yaaaaaaaaaa
kuzuuuuuuuuuummmm yoğunluk bitti şükür artık daha rahat girerim foruma... senin batta yaklaşmış cnm.. umarım çalışmaların meyvesini vermiştir bu ay hadi hayırlısı.. ben kendimden iyice umudu kestim artık... yazı rahatça geçireyim.. ramazanda geçsin ancak ondan sonra kafaya takmaya başlıycam :)
Canım genelde yumurtalama hesaplamadan hangı zaman hamıle kalmak ıcın bakabılırsın de Allahın takdırı o ne zaman ısterse olur 1 cı gun 2 cı bunlara takılma calısmalarını gun asırı uygula 1 saat hıc kalkma seker tuketme ve fazla cay kahve de tuketme Allah tum ısteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın Aminnkızlar selam benide listenize ekler misiniz?bat tarihim 20 temmuz
ben daha yeni evliyim ama bebiş istiyoruz eşimle
bu arada siz tecrübeli hanımlara da bir sorum olacak;
adetten 1,2 gün sonra hamile kalmak mümkün mü?bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?