- Konu Sahibi pembemasal
-
o neki canım benim ne işe yarar nasıl yapılır ne kadar yapmak lazım yaz günüde soğan ıyyyyy
bir kere yacaksın adetin bitince yap bir kaç soğanı kaynatıp oturabileceğin bir kovaya koyup bir bardak zeytin yağı halis olacak oturuyorsun buharına 25 dk falan
suyun içine oturmuyorum demiii sadece pıntışımı buharında tutucam demi
ben bugün biraz kötüyüm bulantım çok bugün kaç kere çıktım lavaboyabenim saçlarım boyancak kaldı malesef (( beyazlar çıktı ortaya :) bende çok sevindim hatta ecelinin haberine gözlerim doldu canım . inş sendende böyle süpriz bekliyorum ben
Benim fırsatım olmadı tahlil yaptırmaya. hem kocam evdeydi hem de uyku tulumu modundayım beeeeeeeeen(
bi de cok cabuk acıkıyorum. yitecek bişeyler arıyorum. şimdi de kendime fırında patates kızarttım yanına da sebzeli makarna yaptım yaaa...
acaba tahlile gerek yok mu?
sanırım benyimmmm.
evet canım, içine oturursan :)))))))))))))) yanarsın canım , buharı damarları açıyormuş birde bana balık hapı var onu tavsiye etti onu kullanıyorum
ondan sonra he men ilişkiyemi giricezz
hemende olabilir bir gün sonrada ben bir gün sonra .......
bir zararı olmasın kız.bide ne oluyormuş yani ne işe yarıyor bu ilaç
yokkız yaparımda benim mantarı tetiklermi ondan korktummm
sen bilirsin canım yapmaya bilirsin bu ilaç değil soğan su ve zeytin yağı sadece buhar ama gününde yapacaksın neyse iste yap ister yapma bu sana kalmış
hıııı mantarın varsa bilemem canım , ona bi çare bulamadın mı
Kızlaaarr neden testım cıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)
Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgiiSağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..
ne b ileyim ama öylede güzel kaşınıyorki hahahaha manyakmıyım neyim benn ama soğanı kesin yapıcam 3-4 soğan değilmi canım doğal antibiyotikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?