- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.521
saol teyzesi uyuyodu arı mayam:) geçen gittiğimde kıpır kıpırdı ama şimdi hareket etmedi:)) yok canım açığım ben sen açıkmısın peki:)
Masallah bebislerimize diyelim:) aslinda doktorumu cok seviyorum ama niye oyle soylediHeyyyy oglun oluyormus,yerim ben onu:)
Ağlamak istiyorum bağıra bağıra... Sebep yok ama... Başımda ağrıyor... Sırt ağrısı desen o ayrı bişey... Arada bir kasık ağrım artıyor...
Offff kızlar sizde yaşıyomusunuz böyle şeyler(
canıııııııımmmmm streess yapmaaaaaaaaaa.. sebesiz yere bebişi üzme tadını çıkar pozitiff ol ....tabıkıde böyle ağrılar olur die biliyorummmmmm....üzülmeeeeeeeeeeee no panic no stressssssss...
canıııııııımmmmm streess yapmaaaaaaaaaa.. sebesiz yere bebişi üzme tadını çıkar pozitiff ol ....tabıkıde böyle ağrılar olur die biliyorummmmmm....üzülmeeeeeeeeeeee no panic no stressssssss...
slmmmm güzel annelerrrr maşallah bu topikde herkes imzayı eklemş gibi :)) biz bugün doktorumuza gittikk doktor ilk gittiğimizde tahmini doğum tarihi 10 mart demişti buna göre de 8+2 oluyoo ama bugün ultrasonda 8+4 tahmini doğum 8 mart çıktı şmdi ben neyi hesap alıcammmm ultrason doğrudur demi
kızlar keseyi gördük küçü-k de olsa gördük 5 haftalıkmış yavrum minik ördeğim.kan verdim kan değerim 4980 çıktı.2 hafat sonra tekrar gidicek kalp atışlarını dinlemeye.dr gayet ilgiliydi herşeyin sordum oda söyledi sağolsun ayynı kesesi bana benziyor.anneesi gibi güzel olucak
hadi gözümüz aydın canım maşallah güzel bebeğine eee ne demişler anasına bak kızını al demi ama:)
Nur ama hiç iyi hissetmiyorum kendimiHerseye takmaya başladım zaten fazla hassas biriydim herseye üzülür ağlardım şimdi tam oldu (
Adet oldunmu doktor 3.gün çağırmış ya ?
sağol canımm benim.dün hiç görüşemedikkk
Seatremm nerdee hemen bulun onu banaa:-D agustostayimm gel garii
Konusalimm sekerimm sen annesin bi dediginin iki olmamasi gerekk.. Aysa ben adet olmaedim. Sen halisenin lann desenee:-D umutluyum ama esim umudumu kiriyo beeeyahu konuşsanız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?