- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.421
doktorundan ağrı kesici istesene canım . mide bulantısı içinde sana hap tavsiye edebilirim ben onun sayesinde ayaktayım. ZOFER yada ZOFRAN doktorunada danış istersen bana doktorum verdi. metpamit ve emedur hiç fayda etmedi bana b ikisi zoferle zofran iyi geldi
Yok artil vermm kiximi sana sen oglanlarina kiz ariyorsun oglanlarina sozunu dinleticen demekki benim kizim gelemez kaynana sikintisina hih
tamam canım zaten yarın konturolum var derim peki dişim neden agrıyo onu anlamadım hiç çürük olmamasına ragman ya
hamileyken malesefki diş ağrısı yaşanabiliniyomuş canım kimi kadın hamileyken bi kaç dişinden olabiliyo ne yazıkki(
ayy yok kız melek gibi kaynana olurum ben kimseye karışmam valla hem gelinim çok değerli olucak her dediğini yaparım valla ona göre
Bakalim dusunuruz hayatimmmm.o zamanlar gelsin bi hayirlisiyla
neyse görüşürüz kızlar ben çıkıyorum kuaföre gitmem lazım yarın doktora oğlumu görmeye gidicem kendime bakim az
Evet canim kendine bak oglan bebegi anneyi guzellestirir kiz bebekte annenin guzelligini alir
kızlar idrar testti kaç gün geçince yapılmalı
kızlar idrar testti kaç gün geçince yapılmalı
ayy canım vala kimi güzelleştin diyo kimi çirkinleştin bana da çirkinleştim gibi geliyo bilemedim valla:)) ama kimi kız bebekleride güzelleştiriyomuşş anneyi
ayy canım vala kimi güzelleştin diyo kimi çirkinleştin bana da çirkinleştim gibi geliyo bilemedim valla:)) ama kimi kız bebekleride güzelleştiriyomuşş anneyi
herkesin bir olmuyo canım kiminin 1 hafta öncesinden belli oluyo kiminin bat günü kimininden daha geç belli oluyo
herkesin bir olmuyo canım kiminin 1 hafta öncesinden belli oluyo kiminin bat günü kimininden daha geç belli oluyo
Valla bilmiyorum.bide alyansini gobeginin uzerinde gezdirickmissin eger alyans gelip gidiyorsa kiz yuvaelak daire ciziyorsa erkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?