Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Evettt bi ben kaldim hamis kalamayann,:-(

aaaa zuzuşşşş lütfennn böyle umutuz konuşmaa.bak bende varım hamile kalamayann.ama umudumu kaybetmedim bennn.BAcım sende bende tüm hamile kalmak isteyenler Allah ın izniyle bebişlerimize kavuşucaz ama zamanı gelince.

sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......

merhaba hanımlarrrrr,nasılsınızzz....tatil bitti işe geri döndümmmumarım herkes iyidirrr.geçmişi pek okuyamadım ama hamişlerimiz varmış.Allah sağlıkla kucaklarına almalarnı nasip etsin inşallahhhh.darısı bizlerinn başınaaa :)))

canım iki hafta çıkmaz tahlil sonucundada sen yanlış hesaplamışsındır takvim doğru

Çarşamba günü yaptırdım tahlili 272 çıkmıştı oradaki hemşire vs 2 haftalık dedi,zaten verdiği sonuctada değerler yazıyor şu kadar değer şu şu haftaya tekabül gibi. Ama netten hesapladığım zamanda 4 haftalık

yok canım bu sonuca göre iki hafta değil 4 haftalık çıkıyo :)) bendede b.hcgye göre haftalar var orda 4 haftalık çıkıyo

O zaman beta hcg çokta belirleyici değil. Sanırım burada belirleyici olan sat değil mi?

her ay düzenli yumutluyosan evet sat önemli ama benim gibiysen sat da önemli değil. mesela bebeğimin tahmini doğum tarihini doktor sata göre hesaplamadı bebeğe göre hespladı sata göre 2 hafta küçük çıkıyo çünkü

Daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum onun öncesinde hep düzenli adet olurdum,hap sonrasındada aynı düzenim devam etti. 26.gün adet oluyordum. şimdi sat 30 haziran.Buna göre 4 haftalık.
seninkisini sata göre 2 hafta ilerden mi hesaplıyor o zaman?
Çok karışık ya.Yarın doktora gidebileceğim bakalım ne diyecek ne edecek.

ben sata göre hesaplarsam 21 haftanın içinde olması gerekiyo ama bebeğim şuan 19, haftanın içinde teyzesi:)) . doktor en doğru tarihi vericek sana

Merhabalar eyy arkidesler nasilizz? Bugun oruca ara verdim. Dun aksam kahve leke geldi ahaa dedimm tam gunu gunune geliyo sevindim yinede ama dvmi gelmiyoo?? Hic bole adet olmam ben direk baslar sabaha kdr bu saat oldu ne gelen var ne giden ee bosuna mi tutmaddim orucumu benn?? Off yaa nereden cikti su kahveler bilmem kii?

merhaba
topiğinize hoşgeldim:)))
inşallah hoşgeldiikk diyeceğim günler yakındır:)

kız zuzu leke geldi devamı yok diyosun hamiş olabilirmisin benimde öyle olmuştuuuu ayy hadi inşş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…