How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

iyiyim sağol.. iyi gidiyor diyebilirim garip bir şekilde iki gündür tüm bulantılarım bitti :) normalmi sence ?

sen nasılsın paşan nasıl ?

arada gidip gelebiliyo canım sen kalp atışlarını duymuşmuydun bebeğinin. bende iyi sayılırım bulantılarım biterse daha iyi olucam heyecanlıyım yarın minik erkeğimi görmeye gidicem oda iyi sanırım karnımda bi sağa bi sola gezinip duruyo canım oğlum

arada gidip gelebiliyo canım sen kalp atışlarını duymuşmuydun bebeğinin. bende iyi sayılırım bulantılarım biterse daha iyi olucam heyecanlıyım yarın minik erkeğimi görmeye gidicem oda iyi sanırım karnımda bi sağa bi sola gezinip duruyo canım oğlum

ay yerim ben onu çok garip bir duygu olsa gerek :) umarım hemen başlamaz biraz bekler .. sıcaklarda hiç çekilmiyo çünkü.. evet duyduk çok değişik bir duyguydu ama itiraf edeyim keseyi ve içinde mercimeği gördüğüm gün kadar heyecanlanmadım :) seninki rutin kontrollermi ?

ay yerim ben onu çok garip bir duygu olsa gerek :) umarım hemen başlamaz biraz bekler .. sıcaklarda hiç çekilmiyo çünkü.. evet duyduk çok değişik bir duyguydu ama itiraf edeyim keseyi ve içinde mercimeği gördüğüm gün kadar heyecanlanmadım :) seninki rutin kontrollermi ?

tarifi imkansız bi duygu tatlım yakında sende yaşayacaksın inş hiç başlamaz canım çok zor çünkü bulantı:(((. benim rutin sayılır bebeğin bel açıklığına bakıcak bide cinsiyeti söylicek canım. :))

Hayırlı haberle inşallah ama cinsiyet oğlan değilmiydi ?????? :37:

saol canım inş. evet erkek ama benim doktorum geçen ay gittiğimde söylemedi erken diye 1 ay sonra söylicem dedi ben ertesi günü başka doktora gidip öğrendim yani doktorum cinsiyeti öğrendiğimi bilmiyo:))

:):):) allah iyiliğini versin.. birde kız dermiş :):)

benim hiç umudum yok tatlım bence buda erkek diyecek ama kız derse en çok eşim ve annem sevinirrr:)) sonra ben tabi ama değişmez erkekdir bebeğim:)) annem inş doktor yanılmıştırda doktor kız der diye dua edip duruyo:))

benim hiç umudum yok tatlım bence buda erkek diyecek ama kız derse en çok eşim ve annem sevinirrr:)) sonra ben tabi ama değişmez erkekdir bebeğim:)) annem inş doktor yanılmıştırda doktor kız der diye dua edip duruyo:))

ay kıyamam canım yaa :):) ben mucizelere inanırım Allah gönlünüze göre verir inşallah ama oğlanlar da çok tatlı oluyo şimdi yahuu :) .. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. bu arada benim teyzemin ikizlerine son güne kadar kız dediler koç gibi iki oğlu oldu da pembeyle büyüdü yavrucaklar bir yaşlarına kadar :D

:50:
ay kıyamam canım yaa :):) ben mucizelere inanırım Allah gönlünüze göre verir inşallah ama oğlanlar da çok tatlı oluyo şimdi yahuu :) .. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. bu arada benim teyzemin ikizlerine son güne kadar kız dediler koç gibi iki oğlu oldu da pembeyle büyüdü yavrucaklar bir yaşlarına kadar :D

o mucize bana vurmaz canım . yaa biz eşimle hep ilk bebeğimizi kız olarak düşünmüştük hayal etmiştik erkek diyince biraz hayal kırıklığı olmuştu ama alıştık . sonuçta ilk bebeğim ikisinede ihtiyaç var. hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyet ikinci sırada. .

Back