- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.321
bir değişiklik yok bende.yarını bekliyorum.bugün test yaptım dayanamadım,negatif tabi.bu ay beraber böyle değişik bişey olduk biz seninle :44: hadi hayırlısı
Ya ben anlamadım hiçbirşey.Doğum zamanını hesaplıyorum netten 7 nisan çıkıyor. Bu durumda ben 4 haftalık hamileyim ama kan testinde 2 haftalık falan görünüyor:S Ne kadar karışık
kızlar benım bel ağrım başladı sanırım adetim yarın geliorrrr.....
Hayır gelmeyecek. Sende anniş oldun biliyorum ben
Hayır gelmeyecek. Sende anniş oldun biliyorum ben
evet evet evet evet kesinlikle katılıyorum....
ayy inşş kızlarr ama fazla umitlenmek istemıyormmmm... sürekli değişik değişik şeyler okuyorum bugunu okumakla geçirdimmmm((((((
ahh kızlar bana çok dua edin yarın sabah gelmesin kırmızlar...gelsin bebişler çifter çifterrrr:))))))))))))
:))) kız yok sağlık ocağından yapıyolar sabah verıyon 3 gıbı sonucu alıyosun 4 gıbı nete gırın musaitsenız sonucu açıklayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))bilmezmıyım....ama ck dınleme kendını kafana takma cok stresten gecıktırırsen eger cok kotu hayal kırıklıgı oluyo...bıde o doktor kapısında beklemek var...bak sana bı tavsıye bısey uydur gıt acıle kan alcaklar muhtemelen ama doktorada de ki hamilelik şüphem var bnm ılac kullanmadan once onu ogranabılırmıyız de yapıyo kanda hamılelık boylece beklemekten kurtuluyoson:)ben denedım ıse yarıyo:)
:))) kız yok sağlık ocağından yapıyolar sabah verıyon 3 gıbı sonucu alıyosun 4 gıbı nete gırın musaitsenız sonucu açıklayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Iyi aksamlar tatlim bizim bat ayni oldugundan soliyim dedim simdi kahveler geldi benden buda yeni adeti bedenimin benden kahve leke gelmezdi ama neyseki duzenimi sagladim 28.gun geliyor kirmizikar kac ay duzensiz gidiyordu demekki yolda benim boncuum:)
merhaba kızlar nasılsınıız ben artık bebeişimin hareketlerini net bi şekilde hissedebiliyorum hatta dün gece uyurken eşimin eli benim göbüşümdeydi o hissetmiş ay dedi zıpladı yataktan ne oldu dedim geziyor ya bu dedi gezer benim çocuğum dedim gecelerin adamı olcek alemlere akcek kendini belli ediyor şimdiden dedim hehehhe
Ya ben anlamadım hiçbirşey.Doğum zamanını hesaplıyorum netten 7 nisan çıkıyor. Bu durumda ben 4 haftalık hamileyim ama kan testinde 2 haftalık falan görünüyor:S Ne kadar karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?