• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

bir değişiklik yok bende.yarını bekliyorum.bugün test yaptım dayanamadım,negatif tabi.bu ay beraber böyle değişik bişey olduk biz seninle :44: hadi hayırlısı

Iyi aksamlar tatlim bizim bat ayni oldugundan soliyim dedim simdi kahveler geldi benden buda yeni adeti bedenimin benden kahve leke gelmezdi ama neyseki duzenimi sagladim 28.gun geliyor kirmizikar kac ay duzensiz gidiyordu demekki yolda benim boncuum:)

Ya ben anlamadım hiçbirşey.Doğum zamanını hesaplıyorum netten 7 nisan çıkıyor. Bu durumda ben 4 haftalık hamileyim ama kan testinde 2 haftalık falan görünüyor:S Ne kadar karışık

Ya ben anlamadım hiçbirşey.Doğum zamanını hesaplıyorum netten 7 nisan çıkıyor. Bu durumda ben 4 haftalık hamileyim ama kan testinde 2 haftalık falan görünüyor:S Ne kadar karışık

ben eger gebeysem muhtemel tarihimi hesaplarmısım sat: 25 hazıran.. sen sanırım yanlış hesaplıyorsunnnn tatlımmmmm...

ayy inşş kızlarr ama fazla umitlenmek istemıyormmmm... sürekli değişik değişik şeyler okuyorum bugunu okumakla geçirdimmmm:(((((((

bilmezmıyım....ama ck dınleme kendını kafana takma cok stresten gecıktırırsen eger cok kotu hayal kırıklıgı oluyo...bıde o doktor kapısında beklemek var...bak sana bı tavsıye bısey uydur gıt acıle kan alcaklar muhtemelen ama doktorada de ki hamilelik şüphem var bnm ılac kullanmadan once onu ogranabılırmıyız de yapıyo kanda hamılelık boylece beklemekten kurtuluyoson:)ben denedım ıse yarıyo:)

bilmezmıyım....ama ck dınleme kendını kafana takma cok stresten gecıktırırsen eger cok kotu hayal kırıklıgı oluyo...bıde o doktor kapısında beklemek var...bak sana bı tavsıye bısey uydur gıt acıle kan alcaklar muhtemelen ama doktorada de ki hamilelik şüphem var bnm ılac kullanmadan once onu ogranabılırmıyız de yapıyo kanda hamılelık boylece beklemekten kurtuluyoson:)ben denedım ıse yarıyo:)
:))) kız yok sağlık ocağından yapıyolar sabah verıyon 3 gıbı sonucu alıyosun 4 gıbı nete gırın musaitsenız sonucu açıklayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Iyi aksamlar tatlim bizim bat ayni oldugundan soliyim dedim simdi kahveler geldi benden buda yeni adeti bedenimin benden kahve leke gelmezdi ama neyseki duzenimi sagladim 28.gun geliyor kirmizikar kac ay duzensiz gidiyordu demekki yolda benim boncuum:)

ben de belirti falan da kalmadı.4-5 gündür göğüslerimin ağrıması dışında bişey yok.şimdiye karın ve bel ağrılarım başlamalıydı.sızı bile yok.ümitli değilim tabi.testlerim negatif çıktı çünkü.ama olacaksa da bir an evvel olmasını bitmesini istiyorum.ağustos için sabırsızlanıyorum.eğer yarın olursam ağustos ovulasyonumuz aynı olacak :3:

canLarım aLLah hepinize en kısa zamanda sağLıkLı,sıhhatLi,hayırLı,uğurLu bebekLer kısmet etsin inşaLLah..Benim arkadaşLarımdanda wardı böyLe sıkıntıLarı oLan şimdi hepsi bebiş sahibi :) doktor,arkadaşıma stres yapma çocuğum oLmuyo die,eşinLe bebek oLsun die diiL aşk için birLikte oL demiş,o da öyLe yapmış 3 ay boyunca,şimdi dünyaLar tatLısı bebişLeri war :))) aLLahım sizLerede nasip etsin yakın zamanda,qüzeL haberLerinizi bekLiyoruz :3:

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Reglime daha var ama sanırım bende 2.bebişime hamileyim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

merhaba kızlar nasılsınıız ben artık bebeişimin hareketlerini net bi şekilde hissedebiliyorum hatta dün gece uyurken eşimin eli benim göbüşümdeydi o hissetmiş ay dedi zıpladı yataktan ne oldu dedim geziyor ya bu dedi gezer benim çocuğum dedim gecelerin adamı olcek alemlere akcek kendini belli ediyor şimdiden dedim hehehhe

maşallah oğluna tatlım benim oğlumda cumartesi günü sağ tarafıma geçti sol tarafım indi boşaldı çok güzeldi dünde sol tarafıma geçti sağ tarafım indi. artık geziniyo büyüyo artık minik erkekim teyzesi. çok güzel demi yaa

canım iki hafta çıkmaz tahlil sonucundada sen yanlış hesaplamışsındır takvim doğru

Back