- Konu Sahibi pembemasal
- #3.281
gunaydın kızlar nasılsınız dun kocısın tatlılıydı gezdık baya kasıklarım cok agırıyor ve pembemsı akıntım var adetım bıtelı bır bucuk hafta oldu bu ay zsaten falza bı umudum yok ben de hayret edıyorum ama yok:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar nasılsınız dun kocısın tatlılıydı gezdık baya kasıklarım cok agırıyor ve pembemsı akıntım var adetım bıtelı bır bucuk hafta oldu bu ay zsaten falza bı umudum yok ben de hayret edıyorum ama yok:))
canim bir gorunsene doktora. Durur dururken pembe akinti da ne?
ramazandan sonraya randevum var tatlım akındı 3 gun oldu sımdı yok ama sag sol kasıgım agırıyor bakalım canım hayırlısı uzayan akıntım da oldu pcoluların ne zaman yumurtalama gunu oldugu belı olmuyor:)
Yumurtlama gununu tam yakalamak icin ovulasyon testi kullaniliyor. Denedin mi hic?
kızlar benim bulantım başlamadı sizce erken mi yoksa bulantı çekmicemmi
aysem benim de bulantim yok tatlim hata masallah istah yerinde ) benim doktor bulantilar 7.haftada baslar dedi.
aaaaaa iştah benden sorulur.bide sürekli uyuyorummmm dün öğlen 12 de yattım 17.30 da uyandım akşam tekran 10 da yattım sürekli uyuyorummm
ha ha al benden de o kadar. bi gozum surekli devrilip yatmakta. is yerinde ne yapcam bilmiyorum. oda arkadaslarim izinde bayrama kadar tek calisicam evraklar arasinda dalar giderim herhalde