- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.301
Yok canim mujde falan. Bu ay saglikli bir regl geciriyorum tek mujde o. Hatta bu ay gecen ay dusuk yaptigimi da algiladim malesef
Kismet bakalim. Agustosta hicbir sey yapmayacagim. Eylule kalirsam ovulasyon testine baslayacagim
kızlar benim bulantım başlamadı sizce erken mi yoksa bulantı çekmicemmi
canım hem üzüldüm hem sevindim senin adına ama geçen ay düşük yaptığını nasıl anladın ? hayırlısı inşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguları hem bak mide bulantıların bizim gibi bu sıcaklara gelmez her şerde bir hayır vardır belki
çok detaylı bakamadım ama üzerinden okudum ... mirrors çok sevindim kalp atışlarını duymanıza ... gerçekten tarifi yokmuş aptal gibi oldum bende... şimdi üç hafta sonra çağırdı sen ne zaman gideceksin bir daha ?
ayşem bulantılar 7. haftada başlayacak sende göreceksin ebenin yüzü suyunu balım :):):):):):)
Merhabalaaarrr nörüyonuz bakimben sana vardıgım taktıgı uyguladım ayşaaaaa
daha erken ayşecim ama dua et başlamasın çok zorluk çekersin sonra benden demesi
kızlarrr b ben geldimmmmmm... nasılsınız bakam mercimink annemız nasılsınnnn yasemınım sen nasılsınn nası gıdıo çalışmalar..:)
Selamlar! sen naptın? varmı değişik bir haber?
kızlarrr b ben geldimmmmmm... nasılsınız bakam mercimink annemız nasılsınnnn yasemınım sen nasılsınn nası gıdıo çalışmalar..:)
gunlerımden bırını yakaladımmm:):)sakat makat dnlemedım valla kocişimde kusura bakmıcak:)senden beklıom ben haberleri her boslukta acıp bakıom ne var ne yok dıye:)ılk mtlu haberı aldık sıra senden sımdı:))
mercımnk tatlımm nasıl gıdıo senın hamılelık:):)
valla kızlar butun gun forum okuyorum kafam bulandı eğer kandakı testte negatifse sanırım bende kist olabilir kötü düşünmek istemıyorum ama kist olsa ondan önceki aylar duzenli adet goren bı ınsanımmm... evlendıkten sonrakı ilk gecikmem bılmıyorummm kafammm karşık allahımdan hayırlısını dılıyorum adet olamamakta çok kötü.. tabı hamile değilsem idrar test sonuçları hamıle olmadıgımı soylediği için haliyle adet gelmesini bekliyorum gelmıyooo umarım kanda çıkar bana dua edın yarın herşey belli olacakkk....
merhaba kızlar nasılsınıız ben artık bebeişimin hareketlerini net bi şekilde hissedebiliyorum hatta dün gece uyurken eşimin eli benim göbüşümdeydi o hissetmiş ay dedi zıpladı yataktan ne oldu dedim geziyor ya bu dedi gezer benim çocuğum dedim gecelerin adamı olcek alemlere akcek kendini belli ediyor şimdiden dedim hehehhe
bi değişiklik yok aynıı hala adet olmadımmm...ee tabı testlerde negatifff:))sende durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?