Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

gunaydın kızlar nasılsınız dun kocısın tatlılıydı gezdık baya kasıklarım cok agırıyor ve pembemsı akıntım var adetım bıtelı bır bucuk hafta oldu bu ay zsaten falza bı umudum yok ben de hayret edıyorum ama yok:))

canim bir gorunsene doktora. Durur dururken pembe akinti da ne?

Yumurtlama gununu tam yakalamak icin ovulasyon testi kullaniliyor. Denedin mi hic?

Yumurtlama gununu tam yakalamak icin ovulasyon testi kullaniliyor. Denedin mi hic?

normal adet gorenler normal ınsanlar dıyım:) pco lularla farklı oluyor canım bızımkısı uzayan akıntı kasık agrısı yumurtalama gunu hıc bellı olmuyor o denemedım cunku daha daha cok takıntılı olmama neden olucak bunu ıstemıyorum akısına bırakmlalıyım bak herkezın hamıle kalana kadar gecırdıgı suprecte stres olmayınca hamıle kalmıslar hayırlısı Canım benım

ayy yi o zaman ama benimde bulantılarım olsunn.bebeğimin bütü belirtisini yaamak isterim sonra doğduğunda kuzum bana bağırdığında ulen seni doğuruncaya kadar neler çektim bumu benim ödülüm dicemmm hahahahahah planlara bakkkk

herkese merhabalar kislar nasilsiniz...
ben evde kocamla miskin miskin oturuyorum. bugun ne yapsak diye...
pembesim bazi bayanlarda yumurtlama gununde hafif pembe veya kahverengi akinti oluyomus. bende olmadi hic ama bi arkadasimda vardi. yine de doktora sormakta fayda var

aaaaaa iştah benden sorulur.bide sürekli uyuyorummmm dün öğlen 12 de yattım 17.30 da uyandım akşam tekran 10 da yattım sürekli uyuyorummm

ha ha al benden de o kadar. bi gozum surekli devrilip yatmakta. is yerinde ne yapcam bilmiyorum. oda arkadaslarim izinde bayrama kadar tek calisicam evraklar arasinda dalar giderim herhalde

kızlar yenı hamılesınız ya belırtıelrınız varmıydı adet gecıkmesınden baska bu batmalar falan adete benımde 2-*3 gün kaldı ama batma cıkma yok ya :111:
benım bulantılarım 5haftanın sonlarında baslamıstı aman berbattı ınsallah olmaz sizlerde

slm kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün 8+0 ım 9. haftaya girdim daha bir kere bile öğğ demedim maşallahım var acayip rahat bir hamilelik geçriyorrum öyle ki bazen hamile olduğumu bile unutuyorum aslında bu yüzden bazen de korkuyorum 5+2yken doktora gittiğimizde herşey gayet normaldi gayet sağlıklı bi gebelik dedi doktor ama salı sabah kalp atışlarını duymak için gidicez inş duyarız açıkçası birz korkularım var herkes de varmı bu korku acaba ya :S

Temmuz bitti,ben hala kırmızıları bekliyorum.Yarın olacak sanırım.Bugün duramadım evde test yaptım.negatif çıktı.Ağustosa geçicez bu gidişle :44:

Amaann ne kadar sessiz bır topik millet bunalmış sıcaklardan küfür edecekler şimcik bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…