• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

merhaba kızlar doktordan yeni geldim sayılır.
veee kesemiz göründü. karından ultrason yaptı doktor. küçüktür görünmez belki dedi ama oradaydı kuzucuğum...
4+2 miş :49: 3ağustosta tekrar gel dedi. idrara sıkışıp gidicem bu sefer.
allahım şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine iftara az kalan şu en güzel saatlerde dualarımızı kabul etsin. inşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarım tez zamanda güzel haberleri alırlar. hamiş arkadaşlarım da sağsağlim bebeğimizi kucaklarımıza alırız...

ayşemmmmm
benim sat 21 haziran canım ve pazartesi kan tahlilim 365 çıkmıştı. sen bayağı önden gidiyosun bencesenin kuzucuk da görülür belkim anneciğine :46:
alttaki hamilelik takvimini eklemeye çalışıyorum ammaaa bulamadım sen nerden ekledin canım.
oyy hayırlı olsun bebısımıze canım benım pco lu olmana ragmen bır umut oldun bıze de kader arkadasım bebısım ırmeganla ızınden gıdıyoruz bızler ıcın de dua et tatlım Allah saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın Aminn

kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.

gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebişine

veee kesemiz göründü. karından ultrason yaptı doktor. küçüktür görünmez belki dedi ama oradaydı kuzucuğum...
allahım şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine iftara az kalan şu en güzel saatlerde dualarımızı kabul etsin. inşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarım tez zamanda güzel haberleri alırlar. hamiş arkadaşlarım da sağsağlim bebeğimizi kucaklarımıza alırız...

ayşemmmmm
benim sat 21 haziran canım ve pazartesi kan tahlilim 365 çıkmıştı. sen bayağı önden gidiyosun bencesenin kuzucuk da görülür belkim anneciğine :46:
alttaki hamilelik takvimini eklemeye çalışıyorum ammaaa bulamadım sen nerden ekledin canım.

gözün aydın canım darısı kalp atışlarını duymaya inşş

ayşemmmmm

Benim kuzumun takvimin sagolsun seastre yapti canim bende bilmiyirym

kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.

canım maşallahh. allah sağlıkla tamamına erdirsin. ay yirim o pit pitları. ben de çok merak ediyorum. kısmetse 2-3 hafta sonra ben de duyucam:)

oyy hayırlı olsun bebısımıze canım benım pco lu olmana ragmen bır umut oldun bıze de kader arkadasım bebısım ırmeganla ızınden gıdıyoruz bızler ıcın de dua et tatlım Allah saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın Aminn

sorma pembişim. doktoru da şok ettim. beni görünce "seni en son 16 mayısta görmüştüm, ne çabuk tutturdun ya" dedi :1:

canım benim belki hep sölenen şey ama. azcık beyinden uzaklaştırmak gerekiyo. bak ben bu ay hiç beklemiyordum. yumurtlama kaçtı diye kocama ekşiyodum. meğer bizim gibi pcolular için yumurtlama takvimi hikayeymiş. bizim yumoşlar kendi kafalarına göre çıkıveriyolar piyasaya. ayrıca psikolojik baskım olmadığı için de hiç hamilelik belirtileri hissetmiyodum.
inanın canım dualarım hep sizinle...

Benim bebişimi dikkate bile almadı:( Sinir oldummmmm. Hamile kalındığı zaman sağlık ocağına da bildirilmesi gerekiyormuş ya bende hem bildireyim hem de kan testi yaptırayım değerlerim artmış mı bi bakim diye gittim. Neymiş efendim çok yeniymiş vs falan filan.Kadın doğum uzmanına gitcekmişim öyleymiş. Çok meraklıydım sanki:( Bir daha da gitmemmmmm.
Salı doktoruma gitcem ancak randevu bulabildim. Ama moralim çok bozuldu yaaa insanın hevesini kırıyorlar.

haa haa benim sağlık ocağındaki de hemen çağırdı beni.. kaçıyom sanki.. ama doktor kalp atışlarını duyalım öle git kayıt ol dedi bana..
canım benim eninde sonunda oraya kayıt yaptırmak zorundayıs. çünkü tetenos aşısını onlar yapacak. gıcık mıcık katlancaz artıkın.

Çok sevindim senin adına ya.İnşallah Rabbim bizede nasip eder bu güzel duyguları. Hayırlısı ile alırsın kucağına inş:)

haa haa benim sağlık ocağındaki de hemen çağırdı beni.. kaçıyom sanki.. ama doktor kalp atışlarını duyalım öle git kayıt ol dedi bana..
canım benim eninde sonunda oraya kayıt yaptırmak zorundayıs. çünkü tetenos aşısını onlar yapacak. gıcık mıcık katlancaz artıkın.

Evet orası öyleymiş,mecburen yaptıracakmışız kayıt. Çok bozulmuştum ama geçti sayılır:)

Benimde yapmam lazım ama oruçta çok zor bide hamile isem kendimi yormam diyordum ama onunda umudu azalınca işler başa düşecek sanırım :/

benim bitti ama ben de bittim :)

biz de burada okurken ağladık mirrors :( :))
Rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem eşine hem de ailenizin yeni üyesine :)

kızlaaarr,,, mirrorsss iki arada bir derede girip yazıyorum merakta kalmayın diye kalp atışlarını duyduk sorun yok darısı başınıza inşallah... sonra tüm sayfaları okurum nasılsa.. bu arada acemi peri göremedim müjdemi verdin naptın...

mirrors çok sewindim canım r<abbim sağlıkla kucağına almaı nasip etsşin hayırlısıyla

kızlar ben bugün deli sinirliydim saaatlerce ağladım. hem iş, hemde ailede ters giden şeylker var ve ben müdahele edemiyorum .

neyse günün sevindirici haberi ise ikili testin sonucu çıktı gayet güzel herşey normal üçlüye gerek yok dedi doktır sewşindim. artk 1 ay sonra anteoteki doktorcuğuma gidip oğluşumuzu göstercez.

sorma pembişim. doktoru da şok ettim. beni görünce "seni en son 16 mayısta görmüştüm, ne çabuk tutturdun ya" dedi :1:

canım benim belki hep sölenen şey ama. azcık beyinden uzaklaştırmak gerekiyo. bak ben bu ay hiç beklemiyordum. yumurtlama kaçtı diye kocama ekşiyodum. meğer bizim gibi pcolular için yumurtlama takvimi hikayeymiş. bizim yumoşlar kendi kafalarına göre çıkıveriyolar piyasaya. ayrıca psikolojik baskım olmadığı için de hiç hamilelik belirtileri hissetmiyodum.
inanın canım dualarım hep sizinle...

canımsın ya ınan bana buyuk umut ve moral deposusun solıyım onu da:1: ah su bızım yumoslarr gelısınler de bozulmayıp bebıs olsun ınsAllah duaların ıcın sagol canım hamıle olan arkadaslarım sen de dahıl herkez dualarımda Allah hepımıze analık duygusunu yasatsın ınsAllah Amin

sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bana da çok edin nolur ben yeni katıldım aranıza ben kendime dua ederken hepinizi ekliyorum sizde beni biaraya sıkıştırın :) belki birinizin duası hürmetine rabbim banada nasip eder.. inş...

anaaammm sabahçı hatunların hiç birisi yok... nerdesinizzz uyuşuklaaaaarrrr saat kaç oldu hala uyuyomusunuz bakim siiiizzzz...????

meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri kafam çok karışık

meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri kafam çok karışık
canım belkide kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin... bi kan testi yaptırmanda fayda var bence...

Back