- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.261
kimyasal gebelik derken canım ??? Evett pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.
canım 30 haziranı baz alırsak bugün 28. günündesin ve mide bulantılarında varmış anladığım kadarıyla.. test yapsana sen...?birde unuttum.eğer adet olmassam testi ne zaman yapsam uygun olur sizce? aylardan beri 22-23-24 arası oluyodum.bitek geçen ay 30 haziranda oldum.ramazanın ilk günü iftardan hemen sonra istifra ettim.2 gün orum tutmadım.şimdi yine tutuyorum.bulantım olsada buna yoruyorum açıkçası..
merhaba canım
sen de ercişteymişsin sanırım ben de ercişteyim
hayırlı olsun bebişin
doktor buldun mu vandan ben hala kararsızım
birde unuttum.eğer adet olmassam testi ne zaman yapsam uygun olur sizce? aylardan beri 22-23-24 arası oluyodum.bitek geçen ay 30 haziranda oldum.ramazanın ilk günü iftardan hemen sonra istifra ettim.2 gün orum tutmadım.şimdi yine tutuyorum.bulantım olsada buna yoruyorum açıkçası..
Çok sevindim senin adına ya.İnşallah Rabbim bizede nasip eder bu güzel duyguları. Hayırlısı ile alırsın kucağına inş:)
Evet orası öyleymiş,mecburen yaptıracakmışız kayıt. Çok bozulmuştum ama geçti sayılır:)
Bide ben bilsem ne kadarlik oldugunu ne kadarliktir acaba ya seastreee teyzesi sence benim kuzum ne kadarliktir
meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri kafam çok karışık
Huhuuuuuuu kimse varmiiiiii
Merhaba kızlar kadınlar kulübüne üye olan biri olarak genelde hep yorumları benim gibi sorunları olan konuları okurdum.1.5 yıllık evliyim 6 ay korunduktan sonra eşimle bebek istediğimize karar verdik genel kontrollere gittik,eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik ve eşim şubat ayında ameliyat oldu ve 6 ay sürenin geçmesi söylendi.Bende ise değerler herşey çok güzel ama yumurtlama zayıflığı olduğu söylendi.Bunları öğrendiğimde tabi ki ilk önce bunalıma girip takıntı haline getirdim.Eşim çok destekti ve beni bu konudan hep uzaktutmaya düşünmememi sağlamak için herşeyi yapıyordu.O arada iş değişikliği yaptım evde durmadan düşünüyor kuruyordum.Tekrar işe başladım unuttum..Rabbime bıraktım biz elimizden geleni yapmıştık.Eşiminle beraber 3 ay sonra kontrole gittik doktor bile eşimin değerlerine şaşırdı.Sorunumuz sperm sayısıydı %85 artışı görünce müdale etmicem 3 ay sonra ağustos da görüşelim dedi.Ben kendi doktoruma gittim eşimin değerlerinle beraber gel demişti.Oda değerleri görünce 3 ay daha beklemeyelim sana klomen ilaç başlıcam 6 ay içinde inşallah bebeğiniz olur dedi.Mayıs sonuda gitmiştim.Haziran da adetimin 3 günü hayırlısı dedim başladım...18 temmuzda adet olmam gerekirken olmadım..Baş dönmesi.halsizlik dışında hiç bir belirti yoktu.Çok fazla umutlanmamak içinde 10 gün beklemek istedim ama 8 ci gün beta hcg baktırdığımda değeri 2245 olduğunu görünce inanamadım gözyaşlarına boğuldum.Eşime hiç belli etmemiş ona süpriz yapmak istiyordum çünkü.Akşam eşime söylemeliydim hemem süpriz için gidip minicik bebek ayakkabısı aldım.Eşim geldiğinde uzatıp sana hediye aldım dedim hiç aklından bile geçmezdi.Açtığında duraksadı ve nasıl yani nasıl yani demekle şaşırdı kaldı baba oluyorsun dediğinde gözleri doldu.Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu yaşatsın.Ameliyattan sonra 5 ay sonra hamile kaldım.Bu hafta doktorumuza gittik 5+3 hafatalık olduğunu keseyi gördük 2 hafta sonra nasipse inşallah kalp atışlarını duyucaz.Doktorumda çok şaşırdı bekliyordum ama bu kadar çabuk değil süpriz bebek çok şanslısınız dedi.Eşimin doktoru daha da çok şaşırdı tebrik etti.Diyeceğim kızlar çok fazla düşünmeyin bilinç altınızda hep bebek düşüncesi olmasın tabi eşinizin desteği anlayışıda çok önemli..Rabbim'in sunumunda her şey var zamanı vakti geldi mi herşey oluyor.Herşeyin hayırlısı.Rabbim isyeten herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
kızlaaarr,,, mirrorsss iki arada bir derede girip yazıyorum merakta kalmayın diye kalp atışlarını duyduk sorun yok darısı başınıza inşallah... sonra tüm sayfaları okurum nasılsa.. bu arada acemi peri göremedim müjdemi verdin naptın...
benım de gozelrım doldu canım cok sevındım Allahım bızlere de baglıslasın hayırlı olsun Allah hayırlı saglıklı bır sekılde kıcagına almayı nasıp etsın AminMerhaba kızlar kadınlar kulübüne üye olan biri olarak genelde hep yorumları benim gibi sorunları olan konuları okurdum.1.5 yıllık evliyim 6 ay korunduktan sonra eşimle bebek istediğimize karar verdik genel kontrollere gittik,eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik ve eşim şubat ayında ameliyat oldu ve 6 ay sürenin geçmesi söylendi.Bende ise değerler herşey çok güzel ama yumurtlama zayıflığı olduğu söylendi.Bunları öğrendiğimde tabi ki ilk önce bunalıma girip takıntı haline getirdim.Eşim çok destekti ve beni bu konudan hep uzaktutmaya düşünmememi sağlamak için herşeyi yapıyordu.O arada iş değişikliği yaptım evde durmadan düşünüyor kuruyordum.Tekrar işe başladım unuttum..Rabbime bıraktım biz elimizden geleni yapmıştık.Eşiminle beraber 3 ay sonra kontrole gittik doktor bile eşimin değerlerine şaşırdı.Sorunumuz sperm sayısıydı %85 artışı görünce müdale etmicem 3 ay sonra ağustos da görüşelim dedi.Ben kendi doktoruma gittim eşimin değerlerinle beraber gel demişti.Oda değerleri görünce 3 ay daha beklemeyelim sana klomen ilaç başlıcam 6 ay içinde inşallah bebeğiniz olur dedi.Mayıs sonuda gitmiştim.Haziran da adetimin 3 günü hayırlısı dedim başladım...18 temmuzda adet olmam gerekirken olmadım..Baş dönmesi.halsizlik dışında hiç bir belirti yoktu.Çok fazla umutlanmamak içinde 10 gün beklemek istedim ama 8 ci gün beta hcg baktırdığımda değeri 2245 olduğunu görünce inanamadım gözyaşlarına boğuldum.Eşime hiç belli etmemiş ona süpriz yapmak istiyordum çünkü.Akşam eşime söylemeliydim hemem süpriz için gidip minicik bebek ayakkabısı aldım.Eşim geldiğinde uzatıp sana hediye aldım dedim hiç aklından bile geçmezdi.Açtığında duraksadı ve nasıl yani nasıl yani demekle şaşırdı kaldı baba oluyorsun dediğinde gözleri doldu.Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu yaşatsın.Ameliyattan sonra 5 ay sonra hamile kaldım.Bu hafta doktorumuza gittik 5+3 hafatalık olduğunu keseyi gördük 2 hafta sonra nasipse inşallah kalp atışlarını duyucaz.Doktorumda çok şaşırdı bekliyordum ama bu kadar çabuk değil süpriz bebek çok şanslısınız dedi.Eşimin doktoru daha da çok şaşırdı tebrik etti.Diyeceğim kızlar çok fazla düşünmeyin bilinç altınızda hep bebek düşüncesi olmasın tabi eşinizin desteği anlayışıda çok önemli..Rabbim'in sunumunda her şey var zamanı vakti geldi mi herşey oluyor.Herşeyin hayırlısı.Rabbim isyeten herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?