• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

yarın yapıcam testi tatlımmm dua edelim adet olmıyımmm:))) bu arada ruyan ne guzelmiş.. bebeciğin gelmiş yanına işte allahım kucağına almayı nasip etsin inşşş bu mubarek gunlerde dualarım senınle canımmm....
Amin inş canım benim. Hayırlısı ile seninde bebişin seninledir inşallah:) Bende dua ediyorum hep;)
Haber bekliyorum,bazen burada mesajını bulmakta zorlanıyorum o yüzden özelden yaz tamammı mutlaka sonucu:)

kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.

kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.

Çok sevindim. Maşallah bebişine :nazar:

OYY canım tuylerım dıken dıken oldu Allah bızlere de nasıp etsın bızım ıcın dua et tatlım Allah sana da saglıklı bır sekılde bebıskonu kucagına alamyı nasıp etsın Aminn

Merhaba arkadaşlar. Bu formu bayadır takip ediyorum-her konuda-Ama herhangi bi yazı yazmadım şimdiye kadar .Buradaki birliktelik gerçekten çok hoşuma gidiyor. Duyguları paylaşmanız çok çok güzel. Benimde ilgi alanım şu anda hamilelik :51: Bu konu ile ilgili tüm topikleri gözden geçiriyorum -ilerisi için gerekli bilgiler var- :)
Hamile kalan arkadaşları da tebrik ederim. Sağlıkla hepimize nasip olur umarım bu duygu.:34:

ayyyy cnmmm valla çok duygulandım.. Rabbim nazarlardan korusun bebişini ve seni :nazar: Allahım bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah....!!!!!!

kızlar çok çok çok teşekkür ederim. ya o kadar mutluyum ki şu an. istemsiz dokunmaya başladım karnıma. çok mutluyum. bu kadar güzel bi duygu olamaz. yaratılan en güzel şey sanki içinizde büyüyen. Rabbimin emaneti diyorum hala. umaım herşey bu güzellikte devam eder. Kızlar resmen yalvarıyorum rabbime isteyen herkese özellikle bu linkte yazan isteyen tüm anne adaylarına versin bebeğini sağlıklısıyla. Ben hepinize çok teşiekkür ederim kızlar. dualarınızla desteğinizle ben bugün bu kadar mutluyum. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen bu konu başlığındaki tüm güzel anne adayları yaşasın bunu. sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.

Benimde bu ay esim kan testinde olmadıgını görünce o kadar cok üzüldü ki gözleri doldu rengi sarrardi onu hiç boyle görmemiştim hemen doktora gittik kendi spermiyogram yaptırdı normalde hep ben cok isterdim o notr zannediyordum...
bu kadar cok istediğini bilmiyordum diye sorduğumda yine gözleri doldu tabiki bende cok istiyorum baba olmayı dedi o kadar ağladım ki arabada onu mutlu edemediğim icin...

Benimde bu ay esim kan testinde olmadıgını görünce o kadar cok üzüldü ki gözleri doldu rengi sarrardi onu hiç boyle görmemiştim hemen doktora gittik kendi spermiyogram yaptırdı normalde hep ben cok isterdim o notr zannediyordum...
bu kadar cok istediğini bilmiyordum diye sorduğumda yine gözleri doldu tabiki bende cok istiyorum baba olmayı dedi o kadar ağladım ki arabada onu mutlu edemediğim icin...

ne olur üzülme arkadaşım. benim bu ikinci gebeliğim ilkini 8. haftasında aldırmak zorunda kaldık. eşim o zaman perişan olmuştu. çok alıştırmıştık kendimizi anne ve babalığa. sonraki ay canlı canlı ameliyat oluşumu izledim rahim ağzım yapışmıştı. sonraki iki ay 35 36 günde adet oldum. yani çekmeyince olmuyo bi şeylerin tadı. eşin şimdi üzüldü ama bi gün olacak bebeğin ve o zaman çok sevinecek. inan bana tüm yaşananlar unutulacak. sen de sakın üzülme ne olur. bi gün gelip seni de bulacak o güzel bebeğin. baba ve anne olacaksınız ikiniz. hayatının anlamını bi gün bulacaksın. ve işte o gün dünyada senden mutlusu olmayacak. Rabbim sıkıntı verir sevdiği kullarına onu unutmasınlar sevap kazansınlar sabrederek der. sakın üzme kendini olur mu

neyse kızlar çıkıyorum ben. yemeği ısıtıp çorba yapacağım eşime. hayırlı iftarlar diliyorum hepinize. hoşçakal pembe masal. eminim senin hamileyim haberini de alacağım. öptüm kocaman kocaman

Merhabalaaar kızçeler:16:Yokum dıye sayfaları maşallah ılerletmıssınız ama okuyamam bır bakım ne var ne yok dıyee aysemmm napıyonnn guzel havadıs varmı?ben aynı bıldıgın gıbı gun boyu uyuyorummmmmmm:59:

Kizlar bu arada hepinize cok tesekkur ederim destek oldugunuz icin tesekkur ederim.icim gercekten cok rahatladim.cunku su an karnimdaki kuzuma cok alistim.yasama kaynagimmis gibi hissediyorum.allah bu duygularin n guzellerini sizede yasatir insallah

Merhabalaaar kızçeler:16:Yokum dıye sayfaları maşallah ılerletmıssınız ama okuyamam bır bakım ne var ne yok dıyee aysemmm napıyonnn guzel havadıs varmı?ben aynı bıldıgın gıbı gun boyu uyuyorummmmmmm:59:

ecelııı hanımmm okuma hayatım bı suru var ekıbımıze yenı katılanlar da var bı guzelstı buralarr:) kızzz
ruyaaaa var yorumlarmısın:26:

neyse kızlar çıkıyorum ben. yemeği ısıtıp çorba yapacağım eşime. hayırlı iftarlar diliyorum hepinize. hoşçakal pembe masal. eminim senin hamileyim haberini de alacağım. öptüm kocaman kocaman

ınsAllah canım benım Allah butun ısteyenlere ve bana da du duyguyu yasamayı nasıp eder Amin

ne olur üzülme arkadaşım. benim bu ikinci gebeliğim ilkini 8. haftasında aldırmak zorunda kaldık. eşim o zaman perişan olmuştu. çok alıştırmıştık kendimizi anne ve babalığa. sonraki ay canlı canlı ameliyat oluşumu izledim rahim ağzım yapışmıştı. sonraki iki ay 35 36 günde adet oldum. yani çekmeyince olmuyo bi şeylerin tadı. eşin şimdi üzüldü ama bi gün olacak bebeğin ve o zaman çok sevinecek. inan bana tüm yaşananlar unutulacak. sen de sakın üzülme ne olur. bi gün gelip seni de bulacak o güzel bebeğin. baba ve anne olacaksınız ikiniz. hayatının anlamını bi gün bulacaksın. ve işte o gün dünyada senden mutlusu olmayacak. Rabbim sıkıntı verir sevdiği kullarına onu unutmasınlar sevap kazansınlar sabrederek der. sakın üzme kendini olur mu

Canim benim Allah razı olsun saglikli bir sekilde Kucağına almayı büyütmeyi nasip etsinbende kocacigima yemek yapmak icin kalkmıştım... iyiki boyle eslere sahibiz sanırım Allahtan bize gelen en büyük nimetlerden biride bu... Canim askim seni coook seviyorum

merhaba kızlar doktordan yeni geldim sayılır.
veee kesemiz göründü. karından ultrason yaptı doktor. küçüktür görünmez belki dedi ama oradaydı kuzucuğum...
4+2 miş :49: 3ağustosta tekrar gel dedi. idrara sıkışıp gidicem bu sefer.
allahım şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine iftara az kalan şu en güzel saatlerde dualarımızı kabul etsin. inşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarım tez zamanda güzel haberleri alırlar. hamiş arkadaşlarım da sağsağlim bebeğimizi kucaklarımıza alırız...

Kizlar sizce benim kuzum kac haftalik oluyor.bide bebegin kal ve kesesi ne zaman goruluur merak ediyorum

ayşemmmmm
benim sat 21 haziran canım ve pazartesi kan tahlilim 365 çıkmıştı. sen bayağı önden gidiyosun bencesenin kuzucuk da görülür belkim anneciğine :46:
alttaki hamilelik takvimini eklemeye çalışıyorum ammaaa bulamadım sen nerden ekledin canım.

Back