- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.241
oyy hayırlı olsun bebısımıze canım benım pco lu olmana ragmen bır umut oldun bıze de kader arkadasım bebısım ırmeganla ızınden gıdıyoruz bızler ıcın de dua et tatlım Allah saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın Aminnmerhaba kızlar doktordan yeni geldim sayılır.
veee kesemiz göründü. karından ultrason yaptı doktor. küçüktür görünmez belki dedi ama oradaydı kuzucuğum...
4+2 miş3ağustosta tekrar gel dedi. idrara sıkışıp gidicem bu sefer.
allahım şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine iftara az kalan şu en güzel saatlerde dualarımızı kabul etsin. inşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarım tez zamanda güzel haberleri alırlar. hamiş arkadaşlarım da sağsağlim bebeğimizi kucaklarımıza alırız...
ayşemmmmm
benim sat 21 haziran canım ve pazartesi kan tahlilim 365 çıkmıştı. sen bayağı önden gidiyosun bencesenin kuzucuk da görülür belkim anneciğine
alttaki hamilelik takvimini eklemeye çalışıyorum ammaaa bulamadım sen nerden ekledin canım.
kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.
merhaba kızlar doktordan yeni geldim sayılır.
veee kesemiz göründü. karından ultrason yaptı doktor. küçüktür görünmez belki dedi ama oradaydı kuzucuğum...
allahım şu mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine iftara az kalan şu en güzel saatlerde dualarımızı kabul etsin. inşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarım tez zamanda güzel haberleri alırlar. hamiş arkadaşlarım da sağsağlim bebeğimizi kucaklarımıza alırız...
ayşemmmmm
benim sat 21 haziran canım ve pazartesi kan tahlilim 365 çıkmıştı. sen bayağı önden gidiyosun bencesenin kuzucuk da görülür belkim anneciğine
alttaki hamilelik takvimini eklemeye çalışıyorum ammaaa bulamadım sen nerden ekledin canım.
merhaba kızlar doktordan yeni geldim sayılır.
ayşemmmmm
kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.
Benim kuzumun takvimin sagolsun seastre yapti canim bende bilmiyirym
yaptım şekerim amaa ben 4+2 yim. bu gösteriyo 6. galiba ben geç döllendim öle mii.
oyy hayırlı olsun bebısımıze canım benım pco lu olmana ragmen bır umut oldun bıze de kader arkadasım bebısım ırmeganla ızınden gıdıyoruz bızler ıcın de dua et tatlım Allah saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın Aminn
Benim bebişimi dikkate bile almadıSinir oldummmmm. Hamile kalındığı zaman sağlık ocağına da bildirilmesi gerekiyormuş ya bende hem bildireyim hem de kan testi yaptırayım değerlerim artmış mı bi bakim diye gittim. Neymiş efendim çok yeniymiş vs falan filan.Kadın doğum uzmanına gitcekmişim öyleymiş. Çok meraklıydım sanki Bir daha da gitmemmmmm.
Salı doktoruma gitcem ancak randevu bulabildim. Ama moralim çok bozuldu yaaa insanın hevesini kırıyorlar.
Çok sevindim senin adına ya.İnşallah Rabbim bizede nasip eder bu güzel duyguları. Hayırlısı ile alırsın kucağına inş:)kızlar normalde yarın gidecektim doktora. öğlen eşim geldi. canım bugün müsaitse doktorun randevuları gidelim mi dedi. ve gittik. kızlar fasülye gibi bi şey gördüm c şeklinde. beyaz renkte görünüyo. ben esmerim ben eşime bu çocuk benim değil herhalde bana benzemiyor dedim:))) ardından yakınlaştırdı doktor ve kırmızı mavi renkler ortaya çıktı. benden bu arada yaşlar fışkırıyo eşim ben görmedim bi şey diye doktorun dibinde bitiyo:))) ve ardından pıtır pıtır kalbinin sesini dinletti doktorumuz. 2 cm boyunda teyzeleri yavruşum. 8 haftalık dedi doktor gelişim güzel kese düzgün dedi. bi de kızlar kalbi attıktan sonra bebeğin canlı doğma şansı %95 oluyormuş. çok mutluyum kızlar tüm dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere. bu öyle bi mutluluk ki. rabbim herkese isteyen herkese katmer katmer fazlasını yaşatsın. Allah ım ne olur duysun sesimi. Rabbim ne olur isteyen herkese nasip etsin anneliği ve babalığı. koca adam araba kullanırken ağladı gelirken.
haa haa benim sağlık ocağındaki de hemen çağırdı beni.. kaçıyom sanki.. ama doktor kalp atışlarını duyalım öle git kayıt ol dedi bana..
canım benim eninde sonunda oraya kayıt yaptırmak zorundayıs. çünkü tetenos aşısını onlar yapacak. gıcık mıcık katlancaz artıkın.
Benimde yapmam lazım ama oruçta çok zor bide hamile isem kendimi yormam diyordum ama onunda umudu azalınca işler başa düşecek sanırım :/
sorma pembişim. doktoru da şok ettim. beni görünce "seni en son 16 mayısta görmüştüm, ne çabuk tutturdun ya" dedi
canım benim belki hep sölenen şey ama. azcık beyinden uzaklaştırmak gerekiyo. bak ben bu ay hiç beklemiyordum. yumurtlama kaçtı diye kocama ekşiyodum. meğer bizim gibi pcolular için yumurtlama takvimi hikayeymiş. bizim yumoşlar kendi kafalarına göre çıkıveriyolar piyasaya. ayrıca psikolojik baskım olmadığı için de hiç hamilelik belirtileri hissetmiyodum.
inanın canım dualarım hep sizinle...
canım belkide kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin... bi kan testi yaptırmanda fayda var bence...meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?