Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

oyy hayırlı olsun bebısımıze canım benım pco lu olmana ragmen bır umut oldun bıze de kader arkadasım bebısım ırmeganla ızınden gıdıyoruz bızler ıcın de dua et tatlım Allah saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın Aminn

gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebişine

gözün aydın canım darısı kalp atışlarını duymaya inşş

Benim kuzumun takvimin sagolsun seastre yapti canim bende bilmiyirym

canım maşallahh. allah sağlıkla tamamına erdirsin. ay yirim o pit pitları. ben de çok merak ediyorum. kısmetse 2-3 hafta sonra ben de duyucam:)

sorma pembişim. doktoru da şok ettim. beni görünce "seni en son 16 mayısta görmüştüm, ne çabuk tutturdun ya" dedi

canım benim belki hep sölenen şey ama. azcık beyinden uzaklaştırmak gerekiyo. bak ben bu ay hiç beklemiyordum. yumurtlama kaçtı diye kocama ekşiyodum. meğer bizim gibi pcolular için yumurtlama takvimi hikayeymiş. bizim yumoşlar kendi kafalarına göre çıkıveriyolar piyasaya. ayrıca psikolojik baskım olmadığı için de hiç hamilelik belirtileri hissetmiyodum.
inanın canım dualarım hep sizinle...

haa haa benim sağlık ocağındaki de hemen çağırdı beni.. kaçıyom sanki.. ama doktor kalp atışlarını duyalım öle git kayıt ol dedi bana..
canım benim eninde sonunda oraya kayıt yaptırmak zorundayıs. çünkü tetenos aşısını onlar yapacak. gıcık mıcık katlancaz artıkın.

Çok sevindim senin adına ya.İnşallah Rabbim bizede nasip eder bu güzel duyguları. Hayırlısı ile alırsın kucağına inş:)

Evet orası öyleymiş,mecburen yaptıracakmışız kayıt. Çok bozulmuştum ama geçti sayılır:)

Benimde yapmam lazım ama oruçta çok zor bide hamile isem kendimi yormam diyordum ama onunda umudu azalınca işler başa düşecek sanırım :/

benim bitti ama ben de bittim :)

biz de burada okurken ağladık mirrors :))
Rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem eşine hem de ailenizin yeni üyesine :)

kızlaaarr,,, mirrorsss iki arada bir derede girip yazıyorum merakta kalmayın diye kalp atışlarını duyduk sorun yok darısı başınıza inşallah... sonra tüm sayfaları okurum nasılsa.. bu arada acemi peri göremedim müjdemi verdin naptın...

mirrors çok sewindim canım r<abbim sağlıkla kucağına almaı nasip etsşin hayırlısıyla

kızlar ben bugün deli sinirliydim saaatlerce ağladım. hem iş, hemde ailede ters giden şeylker var ve ben müdahele edemiyorum .

neyse günün sevindirici haberi ise ikili testin sonucu çıktı gayet güzel herşey normal üçlüye gerek yok dedi doktır sewşindim. artk 1 ay sonra anteoteki doktorcuğuma gidip oğluşumuzu göstercez.

canımsın ya ınan bana buyuk umut ve moral deposusun solıyım onu da ah su bızım yumoslarr gelısınler de bozulmayıp bebıs olsun ınsAllah duaların ıcın sagol canım hamıle olan arkadaslarım sen de dahıl herkez dualarımda Allah hepımıze analık duygusunu yasatsın ınsAllah Amin

sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bana da çok edin nolur ben yeni katıldım aranıza ben kendime dua ederken hepinizi ekliyorum sizde beni biaraya sıkıştırın :) belki birinizin duası hürmetine rabbim banada nasip eder.. inş...

anaaammm sabahçı hatunların hiç birisi yok... nerdesinizzz uyuşuklaaaaarrrr saat kaç oldu hala uyuyomusunuz bakim siiiizzzz...????

meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri kafam çok karışık

canım belkide kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin... bi kan testi yaptırmanda fayda var bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…