- Konu Sahibi pembemasal
- #3.181
canım yazdığımı okudunuz mu
vala canım bazen benimde tortulu gibi oluyo ama bilemiyorum en doğru cevabı sana doktor verebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala canım bazen benimde tortulu gibi oluyo ama bilemiyorum en doğru cevabı sana doktor verebilir
peki sende bişey var mı
Eee canim ne oldu,dr gidip gostermedinmi sonucunu. Ne olabilir? Lokosit eritrosit artip sistit olmus olagbilirmisin?
peki sende bişey var mı
Eee canim ne oldu,dr gidip gostermedinmi sonucunu. Ne olabilir? Lokosit eritrosit artip sistit olmus olagbilirmisin?
peki sende bişey var mı
ben dün test yaptım cuma günü 167 çıkmıştı şimdide 2038 kadın doğumcu yok bu acilde ki salak doktorda kaç haftalık olduğunu bilmiyo sizce kaç haftalık kızlar bu bebeğin kaç haftalık olduğunu ancak bayramdan sonra öğrenebilirim çünkü hanımefendi tatile gitmiş sonrada bayram tatili ancak 1 ay sonra yani bu değerler kaç olduğunu gösteriyo sizce
kızlar yarın doktora gideceğim kalp atışları için. ne olur dua edin bana gerçekten çok ihtiyacım var. sanki dünya benim omuzlarımda sanki eziliyorum o yükün altında. kimseye anlatamıyorum derdimi. yine bu bebek sağlıksız almamız gerekecek diyecek doktor diye çok korkuyorum. ne olur RABBİM yaşatmasın bana bunu yine. hayırlısını versin RABBİM. ne olur sizde benim için hayırlısına dua edin. çok korkuyorum. ben bu hayatta çok yoruldum kızlar. güzelliğin en harikasını eşim sanıyordum ama çocuğunun olması başka bi duygu. çok alıştım ben bu bebeğin annesi olmaya. RABBİM inşallah nasip etsin bana bu süreci sağlıkla mutlulukla tamamlamama. ben hepiniz için dua ediyorum bazen yeni hamilelerden o kadar tedirgin oluyorum ki sanki o bebek benimmiş gibi kötü şeyler olmasın diye ağlarken buluyorum kendimi. tanımasam da sizleri içimde yaşadıklarımı sadece size anlatabiliyorum. eşim sonunda üzülmememiz için beni konuşturmuyor bu konuda. siz de bana da birbirinize de dua edin kızlar. başkası için dua edene rabbim gönlünün muradını verirmiş. hayırlı cumalar hepimize. yaradan duysun dualarımızı inşallah.
idrar yollarımda iltihap var sanırım ondan oluyo bazen benim
5 haftalık olman gerekiyo tatlım
idrar yollarımda iltihap var sanırım ondan oluyo bazen benim
5 haftalık mı anaaammm ne güzelmiş o öyle.sağol canım verdiğin bilgi için
5 haftalık olman gerekiyo tatlım
ben dün test yaptım cuma günü 167 çıkmıştı şimdide 2038 kadın doğumcu yok bu acilde ki salak doktorda kaç haftalık olduğunu bilmiyo sizce kaç haftalık kızlar bu bebeğin kaç haftalık olduğunu ancak bayramdan sonra öğrenebilirim çünkü hanımefendi tatile gitmiş sonrada bayram tatili ancak 1 ay sonra yani bu değerler kaç olduğunu gösteriyo sizce
canım internetten baktımda 5 haftalık senin bebişin sanırım.. sat ne zamandı..?
hani büyüklerimiz derya idrar bulanık ve sperme benzer beyazlar varsa gebeliktir deler :) bende azda olsa umutlandım kızlar