Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benim kimse inanmıyo hamile olduğuma kayınvalidem takılıyo hatta kız sen bizimi kandırıyon yoksa diye:)). ben hemen çıkanlara çok özeniyorum valla:)

gözün çıkmasın çok kıskandım şimdi.. ben seni ikiye katlarım.. allahım ne vardı bana da böyle zayıf bir hamilelik yaşatsaydı neyse olan oldu artık maşşallah sana canım benim

ne arkadaş ben şuanda düğmeleri açık hastanede geziyorummm.ben çok su içiyorum ödem olucağını sanmammm

ha haayyytt yerim seni ben.. ödem vücudun su tutması ya annem o içtiğin tüm suları tutacak vücudun.. ha birde 10 dk da bir çişe mantığı bende çözemedim ama öyle.. tuzlu yeme sakın sakın sakın..

Kız opsesiff nasıl gidiyor hamilelik? Bulantılar falan rahatsız ediyor mu miniğin?

canım benim iyi gidiyor.. çok bulantı diyemem ama içim hiç birşeyi almıyor ve herşey çok kötü kokuyor bana .. öyle olunca yiyemiyorum hiç bir şey.. şunlar bi geçseydi rahatlardım da.. sen nasılsın varmı belirtii ?

cumartesi gideceğim. aslında benim de bi yolculuğa çıkmam gerekiyor ama eşim göndermiyor çok uzak diye. ailemi çok özledim ama gidemiyorum yanlarına. bi yıl oldu neredeyse. dua edelim birbirimize duyarız inşallah cuma senin güzel haberini duymak için geleceğim inşallah. büyük puntolarla yaz olur mu. bebeğini de benim yerime okşa:))

48 le hamiş kaldım hala 48 kiloyum. saol canım.

Bende 27 yasindayim. Pardonda dr yasin buyuk nasil der yaa? Ne alaka anlayamadimm... Neyse gebeyse herr testtte sonuc verir hamissindir ins. Evet adetim gecse iyi olurdu ama ben hissediyorum goguslerimden de anliyorumm yokk annemm tik yokk;-)

ben de 28, aynen yani bence de yaşın büyük demesi saçmalamak olmuş dr.un.

hahhahahahah kız dr öyle dediya bol su iç diyeee vücut ödem olmasın diye pezemek beni işirecek desene

sağol canımmm benim.. yazarım hemen.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz teyzesi..

48 le hamiş kaldım hala 48 kiloyum. saol canım.

bak bide kilo yazıyo.. ayıp ama insan damarına basarmı arkadaşının bu kadar maşşallah diyim sana kilo gebelikte tehlikeli .. ben 66 ile hamile kaldım 67 yim şimdi..

benim kimse inanmıyo hamile olduğuma kayınvalidem takılıyo hatta kız sen bizimi kandırıyon yoksa diye:)). ben hemen çıkanlara çok özeniyorum valla:)

:)))))) özenme tüm kadınlar göbüşüne bakıyo valla. bu kadınlar fena hemen anlıyorlar. bende dekolteli olmaya başladı tüm t shirt ler ve kaynanam göz kırpıyo gördükçe dekolteyii:))))

İyi gitmesine sevindim.

Regl belirtisi var bende. Karnım şiş ve gergin, göğüsler gergin, batmalar var. Benim BAT yarın. Bekleyip göreceğiz bakalım.

hahhahahahah kız dr öyle dediya bol su iç diyeee vücut ödem olmasın diye pezemek beni işirecek desene

:):) deli.. sen su iç tabiki doğru demiş ama tuzlu yiyince çok kötü oluyo.. 5 kilo ödem tuttu vücudum iki bardak şalgam içtim diye.. tartıda şok geçirdik eşim le ben.. ama her bünye bir olmaz tabi.. sende olmaz belki..

ayy valla kötü amaçlı yazmadım canım yaa bol bol yürüyüş öneririm

:)))))) özenme tüm kadınlar göbüşüne bakıyo valla. bu kadınlar fena hemen anlıyorlar. bende dekolteli olmaya başladı tüm t shirt ler ve kaynanam göz kırpıyo gördükçe dekolteyii:))))

aman bende artık sağlıklı olsunda bebeğim varsın göbeğim çıkmasın diyorum tatlım:)

İyi gitmesine sevindim.

Regl belirtisi var bende. Karnım şiş ve gergin, göğüsler gergin, batmalar var. Benim BAT yarın. Bekleyip göreceğiz bakalım.

haydi hayırlısı inşallah.. batmalar karın ağrısı falan benzer ama.. benim bile şimdi her günüm bir ara regl ağrısı ile geçiyor.. rahim büyümesindenmiş.. müjde bekliyorum bak sevinçten unutma bizi..

ayy valla kötü amaçlı yazmadım canım yaa bol bol yürüyüş öneririm

ne kötü amacı deli şaka yapıyorum ben.. düşük riski yoksa yürüyüş iyidir dimi.. sen daha iyi bilirsin hiç sormayı akıl edemedim ben..

evet iyi canım doktorlar oturmayı önermiyolar yürüyüş yapın diyolar hem kilo açısından hemde sen ve bebeğin sağlığı açısından yürüyüş çok iyiymiş. bide doğumunda kolay olur

evet iyi canım doktorlar oturmayı önermiyolar yürüyüş yapın diyolar hem kilo açısından hemde sen ve bebeğin sağlığı açısından yürüyüş çok iyiymiş. bide doğumunda kolay olur

ok bende ufak ufak başlarım zorlamadan.. ama benim doğuma faydası olsada ben göremem sanırım çünkü normal doğumdan çok korkuyorum .. sezeyan olacak öyle planladım

ok bende ufak ufak başlarım zorlamadan.. ama benim doğuma faydası olsada ben göremem sanırım çünkü normal doğumdan çok korkuyorum .. sezeyan olacak öyle planladım

hayırlısı olsun canım ama korkma bence normal doğum yapmaya çalış işine karışmak istemem ama en sağlıklısı normal doğum

hayırlısı olsun canım ama korkma bence normal doğum yapmaya çalış işine karışmak istemem ama en sağlıklısı normal doğum

estağfurullah.. birbirimizden fikir alıyoruzda tavsiye niye almayalım.. şu an için fikrim böyle canım ama değişirmi bilmiyorum ciddi anlamda korkuyorum ve hiç cesaretim yok.. razıyım ben ameliyat acısına falan.. zamana bırakmak en iyisi sanırım.. Ona bakarsan ben çocukta istemiyordum deliriyorum şimdi bu gücü veren yarın onunda gücünü verir belki..

inş bu konudada büyük bi cesaretin olur canım. bende ameliyattan çok korkuyorum bide karnım zaten delik deşik bide sezeryan kesiği olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…