Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benim bildiğim kadarıyla içmeyi unuttuğun takdirde telafisini yapmaman gerek. okadar da önemli değil içmeyi 1 gün unutmak folik asiti. okadar takıntı yapma..

aynı şeyler bendede var canım h

Ben umudumu yitirdim bile test yaptim negatif... Napiyim itiraf ediyorum ben takiyorumm madem problem yok nie olmuyo diee... Rabbim hz.ibrahim sabri versinn hepimizee cook zorr. Bu arada yas kac?

Ben umudumu yitirdim bile test yaptim negatif... Napiyim itiraf ediyorum ben takiyorumm madem problem yok nie olmuyo diee... Rabbim hz.ibrahim sabri versinn hepimizee cook zorr. Bu arada yas kac?

E daha BAT gelmedi diye ben test yapmadım.bende mi yapsam acaba? Birde dün bana NOVA diye bir test verdiler.aslında hiç istemeden aldım.uyduruk bişeye benziyor diye..ama zaten hamileysem her türlü testte çıkar herhalde.
Canım aslında adetin geçtikten sonraki günler test yapmak gerekiyor diye biliyorum.acele etmeseydin.belli de olmaz.adetin başlamadı değil mi?

bende dun test yaptım dayanamayıp negatif di.. bugun bat.. adet olmadım belirtimde yok.. adetim geldiğinde pembeler gelirdi bi iki saat sonrada kendı gelirdiii.. psikopata bağladım vucudum uyuşmuş gibi hiç bi belirtim yokkk adet olma üzerinede gebelik üzerinede... allahım en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş....

canım unuttuğun zaman ertesi gün içmene gerek yok elinden geldiğince hergün içmeye çalış yeter

ayşecim versiğin sata göre netten hesapladım bebeğin tahmini doğum tarihini. doktora gidince o sana söylicek bebeğin tahmini doğum tarihini değişiklik olursa ona göre düzeltiriz tatlım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…