- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.721
benim sol kasığımda ağrı var canımmm.bide erken kendini belli ederse kız olurmuş benimde kızım 1 hafta öncesinden belli etti
canım yaaa bak bu ay hiç düşünmücem dedim.sabırla sakin birşekilde bekledim. bak ene oldu sakin olun kızlar yalvarırım
günaydııınnn kızlaaarr..
ayşem hayırlı uğurlu olsun bebişin cnm.. İnan o kadar çok sevindimki anlatamam... Pembeyle ben kaldık bizim ekiptenrabbim bizide mutlu eder İnşallah...
bu ay yine kaptırdım ben kendimi galibadaha yumurtlama dönemindeyim ama belirti arıyom iyimi kızlar nolacak yaf benim bu halim kafayı üşütmezsem iyidir bebek diyeee
1 hafta varken canımmm
1 hafta varken canımmm
Aysem senin regle 10 gün kala test sonuç vermişti değil mi?
benim sol kasığımda ağrı var canımmm.bide erken kendini belli ederse kız olurmuş benimde kızım 1 hafta öncesinden belli etti
ooo maşallah ayşem 1 hafta önceden belli olduysa ikizde olabilebilir sankim..?
ooo maşallah ayşem 1 hafta önceden belli olduysa ikizde olabilebilir sankim..?
Bence de olabilir. Çok yoğun bir yükseliş var ki hemen sonuç vermiş
ayyy bende ondan şüphelendim dün cuma adet olmam gerekiyor ama benim bulantım uykusuzluk iştah şimdiden başladı
ayşecim ben bundan önceki 2 ayda çok sakindim hatta pek girmiyodum bile foruma ama yine olmadı.. benim olmayışının bi sebebi var maalesefkendiliğinden olursa diye umut ediyorum ama maalesef hep hüsran...
yok yok 2 tane cadı olsunncadı olması kız sakin olsunlar hele bide 2 tane olursaaaa
banada kız gibi geliyo ama hadi hayırlısı tatlım inş gönlüne göre verir RABBİM senin gibi cadı bi kız olurr
hadi hayırlısı cnm.. bu kadar oldu ya rabbimin izniyle geriside geliverir çabucakk :) İnşallaaaaaaaaahhh 2 tane senin gibi cadı kızın olsun ayşaaaaaaaaaaaaaaaa
amin canımmmm gönlümdekini hakkımda hayırlı eylesin
yok yok 2 tane cadı olsunnsen üstesinden gelirsin bebeğimm çünkü sen daha cadısııınnnnn
amin canım inşş. banada ikinciyi kız nasip etsin inş
senin motor sağla demekki sen değil 2 10 yine doğurursun kendine bir güvenin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?