- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.621
çıkmayınca üzülüyoz önden idrar yapalım baktık yıne olmuyoz gider kan veririz:))
Hımm aslında haklısın dediğin gibi yapabiliriizBen eşime çaktırmadan test alayım en iyisi
kızlar dua edin benim için tamam mıııııı
merhaba bende 1 senelik evliyim. bikaç ay sonra bebek olsun istiyoruz. fakat ben tam emin değlim çok gelgitler yaşıyorum.korkuyorum.doğumdan vs.... bilinçsiz hamile kalmakta istemiyorum. hamile kalmadan önce ne gibi kontrol ve testlerden geçiliyor. yardımcı olrsanız sevinirim...
Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmmo da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?
hayırlı ramazanlar kızlar ayvareçeli ayşe ve felsefemi tebrik etmek istedim. kızlar bebekleriniz hayırlı, ömürlü olsunlar inşallah. pembe masal bu ay düşün bence bebek kendiliğinden oldunsa yumurtlama var demektir. yani kist oluşmamış baksana geçen ay. bu çok güzzel bi haber. daisy b umarım sende beklediğin bebeğine hayırlısı ile kavuşursun. özge inşallah bu cumartesi ikimiz de kalp atışlarını duyarız. yeni hamileleri görünce çok mutlu oldum. umarım şu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne baksın
Gunaydin kizlar nasilsiniz yarin gebelik testini tekrarlicam eger pozitif cikarsa kan vericam benim icin dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?