Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.Çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.Prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..Demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh.

Uzulme canim. Bir vakti zamani var demek ki.

Sene beraber ben de umutlanmistim senin adina. Sende o siyah cizgi neden gorundu ki acaba hamilelerde olurmus o.

Bir de prolaktin yuksekligi belirti verir mi? Tahlilde mi cikiyor? Biraz bilgi verir misin?

canım inşaallah sende birgün hamile olcaksın ve yavrun olucak sakın üzülme her şeyde vardır bi hayır... kaç senelik evlisin ne zamandır çocuk istiosun bilmiyorum geçen sene temmuz ayından beri çalışıoduk :))en son şubat ayında dedim soğan kürü denicem artık 15 gün içtim ve bekledim marttada hamile olduğumu öğrendim şansmıdır kısmetmidir bilemedim kürmü yaradı artık allah bilir ama sorunlu bir gebelikdi aldılar mayısın 14ünde 1,5 ay geçti üzerinden yine hamile olduğumu öğrendim tek düşündüğüm şuan sağlığı:)))

Canım prolaktin adetin 3.günü yapılan bir hormon testi.Belirtilerine gelince adet düzensizliği yapıyor,göğüslerde ağrı oluyor ve sıvı geliyor(süt kıvamında),tüylenmede yapıyor.Hamileliğide geciktiriyor.benim ilk hamileliğimdede prolaktin yüksekti ve hamile kalamıyordum.sonra dostinex isimli ilacı kullandım ve 2.kutuda hamile kaldım ama devamı gelmedi.Eğer sende bu hormonu yaptırmadıysan yaptır canım.çünkü hamileliği erteliyor.

sağolasın canım benim.benimde bu 2.hamileliğim.ilkinde bebek gelişemediği için aldırmak zorunda kalmıştım.Bakalım canım Allah ım hakkımızda ne verirse hayırlısını versin diyerek dua ediyoruz.İnşallah bizde bir gün anneliği tadarız.Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.İnşallah bebişin sana sıkıca tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın.

Güzel haberrrr:)

şimdi sıra kötüde( byaklaşık 2 saatır temızlık yapıyordum wc ye gıttım bide ne gurururm yıne pembeler gelmişşşş.. anlaşılan bu ay da kırmızı kartı yedım sanırım erkenden yedım ama oda ıyıye ışaretmişşş değilsede bana göre ıyı şeyler olacak ben öle hisseidyorumm.. artık bı dahak aya inşşş:) asla ve asla umumudumuzu kaybetmeyelimmmm... anne olacazzzzzz bizde..

Adet duzensizligi yok bende. Goguslerden mi sivi geliyor eger oyleyse o da yok.

Sen daha once bebek mi dusurdun?

slm kızlar bende yeni doktordan geldim 1-2 haftalık hamileymişim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıklı bir şekilde hayırlı bi evlat nasip eder inşallah ben ve eşim fazla sevinemiyoruz çünkü nisan 20 de boş gebelik nedeni ile kürtaj olmuştum insan ister istemez gözü korkuyo ama inşallah bebeğim hayırlı bi ayda geldi inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

"Her kim Ramazanin baslangicinda Müslüman kardesini bir Ramazani daha gördügü icin tebrik ederse ALLAH ona cehennem atesini haram kilar." Ramazani serif ayimiz mübarek olsun. Eeee nasiliz bayanlar,vaami bebis haberii?

Hayirli ugurlu olsun canim,tebrikler. Rabbim senin yusunu guldurdu bizimkinide guldursun ins. Ee ilac falan kullandin mi ne zmndr istiyordun ve belirtilerin nelerdi hadi suleee bizee;-)

dur bakalım dAHA sen hemen pembelerden anlaşılmaz o!!!! aaaaaaaaa teyze olcez biz dimi merciminik????bak ne dio kızdırıyo beni

selam bebeğim, dostinex ecelinin hamile kalmasına yaradı inşallah sana da yarar canım :)

slm kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar

hayırlı ramazanlar, cumalar canım...

aynen kuzum, bende de belirti yok hiç. ama inip çıkıyor işte. en son gittiğim dr, tahlili tekrarlattı, adetin 3.günü ölçülür ama yüksek çıkar bir daha baktıralım hala yüksekse o zaman ilaç vericem dedi, tekrar ölçtürdüğümde daha normal bir düzey çıktı, o nedenle de ilaç vermedi. yediğin içtiğine de dikkat et. biliyorsun çok etkiliyor. tabii en önemli etken stressssssss

hayırlısı olsun canım, vakti var demek ki. prolaktinin de yüksek ama çok aşırı değil, hallolur durumda :) önce anne-baba sağlığı hem biliyorsun. annesi iyi olsun gelcek o :)

tebrik ederim felsefem, Allah hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

"Her kim Ramazanin baslangicinda Müslüman kardesini bir Ramazani daha gördügü icin tebrik ederse ALLAH ona cehennem atesini haram kilar." Ramazani serif ayimiz mübarek olsun. Eeee nasiliz bayanlar,vaami bebis haberii?
hayırlı ramazanlar zuzummmm :)

dur bakalım dAHA sen hemen pembelerden anlaşılmaz o!!!! aaaaaaaaa teyze olcez biz dimi merciminik????bak ne dio kızdırıyo beni

ne diyim inşşş.. senın dediğin gibidir kalbi temız yasemımnn:)))inş teyze yapmışımdır sizi olmazsa 1 dahakı aya yaparım sizi teyze:))

"Ben,beni seven ümmetimi almadan Cennete gitmem!" diyen bir Sevgili'nin ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile..Hayirli cumalar hayirli RAMAZANLAR .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…