Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Selamlar kızçeler nörüyonuz benım mıde bulantılarım sıcaklarla beraber dahada fazlalastı rabbım yardımcımız olsun oruc tutmak ıstıyom ama herkes tam gelısme zamanında yapma dedı bılmıyom bakalım heralde tutamıyacamayse kıııı özkemedın sanırsam benı uyuzzz ama bısı dıyeyımmı bu pembe saftırıgı benım hedıye tarıfımı anlamamıs sen anladın amaa eee dıyorum sana senınle aynı dılı konusuyoruz dıyee

canım ya senin adına cok üzüldüm esinin bu tavrına inş rabbim bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder sana sunu tavsiye edebilirim sanırım eşin huysuz biri hergün 400 defa ya hadi onun adına cekerek rabbimden sakinligini ve anlayışlı olması adına okuyabilir ve yine 400 defa ya vedüd cekerek muhabbetinizi isteyebilirsin bir müddet sonra emin ol eşinin kalbi daha yumuşayacaktır nacizane yardım etmek istedim canım yaaaa

Rüyamda içide yeşil olan bır karpuz yiyorum nasıl sulu anlatamam kocam banna para verıyo yeşil 700 tl kı paranın en buyugu 200 olması lazım hayırlara gıtsın

ecelı bende gecen gün rüyamda habıre karpuz sattım tartıda tartıp tartıp sattım yasıldı karpuzlar ıcını görmedımde yesıl ıyıdır muradın olmasıdır allah ne muradımız varsa versın sen bebgınıon kalp atısını duy buna cıksın benımde hamıle kalayım buay ona cıksın insallah

bugün dr a gidicem dedim ya arkadaşlar gittim minnacık keseyi gördüm hayırlısıyla dr kan testi de yaptı iç gebelik ve herhangi bi sorun yok çok şükür bnm anlamadığım dr 4 yada 5 haftalık dedi geçmi döllenmiş acaba o keseyi görünce bugün bütün yaşadıklarımı unuttum daha çok küçük olmasına rağmen ,allahım bize bebişlerimiz için güç kuvvet versin bu bereketli zamanlarda... karından baktı çokda tatlı bi doktordu istanbuldakiler için tavsiye edebilirim bu arada sizde karın bölgenizde o güzel kahverengi çizgiyi gördünüzmü hiç dikkat etmemiştim bugün gördüm :))

rüyan cok güzel sanırım hamilesin en son buna benzer bir rüyayı gördügümde hamileydi kendisi haberi yoktu ama inşşşşşş hamişsindir

merhaba bayanlarrrrr

bat ım 30 hazirandııııı 4 temmuzda test yaptım ve pozitif çıktııı :)))) kızlrrrrr öyle kendnizde belirti arayıp durmayın bende en fak bir belirti olmadı tek belirti hamiş olduğumu öğrenmeden 2 gün önce rüyamda biri geldi karnımı elledi bak gördün mü sert hiç bşuna bekleme adet olcam diye olmıcaksın hamilesin demişti ama ben hiç oralı olmamıştım yoktur diyordum eşim ısrar etti çok gitmş test almış ve Allahıma binlerce kez şükür olsun ki hamileyim ve beraat kandili gecesi öğrendim hamile olduğumu Allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu

çok güzel bir haber hayırlı olsun canım :))

patates puresı yap canım ıcıne tuz karabıber 1 yumurta kımyon aldıgı kadar un ekle ama cok degıl ıstersen yarım cay bardagı yogurt ta ekle maydanoz dere otu bunları kucuk kofteler halıne getır ve kızart

ay dayanamayıp söyleyecem galiba hamileyim evde test yaptım iki çizgi çıktı ama birisi biraz silik çıktı işte yarın hastaneye gidecez inşallah hamileyimdir yarın net belli olur rabbim bu mübarek günlere hamile olarak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder(cemicümlemize)amin

selam kizlar nasilsinizhic gelemedim yazisamadik.listenin en sonunda benim.merakla bekliyorumbu gune kadar kac hamis var

öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum size kızlar...benım adet olmama 5 gun var. ve benden dun kahve leke ve bugunde pembe akıntı geldiii...pembe akıntının ardındann kan pıhtısı geldi küçücük bı parca ve daha sonra bişeycik gelmedi.. adetlerimi düzenli olan biriyimmm...sizce ne olabilir???

hayırlı olsun bıtanem Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsınnn Amin bızler ıcın de dua ett

ınsAllah bebısın belırtısıdır canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…