- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.281
Rüyamda içide yeşil olan bır karpuz yiyorum nasıl sulu anlatamam kocam banna para verıyo yeşil 700 tl kı paranın en buyugu 200 olması lazım hayırlara gıtsın
.Hosgeldin 11 ayin sultani Ramazan..! Allah orucumuzu,dualarimizi kabul etsin..!
ecelı bende gecen gün rüyamda habıre karpuz sattım tartıda tartıp tartıp sattım yasıldı karpuzlar ıcını görmedımde yesıl ıyıdır muradın olmasıdır allah ne muradımız varsa versın sen bebgınıon kalp atısını duy buna cıksın benımde hamıle kalayım buay ona cıksın insallah
merhaba bayanlarrrrr
bat ım 30 hazirandııııı 4 temmuzda test yaptım ve pozitif çıktııı :)))) kızlrrrrr öyle kendnizde belirti arayıp durmayın bende en fak bir belirti olmadı tek belirti hamiş olduğumu öğrenmeden 2 gün önce rüyamda biri geldi karnımı elledi bak gördün mü sert hiç bşuna bekleme adet olcam diye olmıcaksın hamilesin demişti ama ben hiç oralı olmamıştım yoktur diyordum eşim ısrar etti çok gitmş test almış ve Allahıma binlerce kez şükür olsun ki hamileyim ve beraat kandili gecesi öğrendim hamile olduğumu Allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu
fıstık ya sana ne sorcam, yanlış hatırlamıyosam sen patates köftesi yapıyodun hatta galiba tarifi de vermiştin. ben aklımda kalana göre yaptım çok yağlı oldu sinir oldumdün akşam yemeğinde yaptım yiyemedik pek... yazsana tekrar canımcım yaa
ya kızlar niye neni duymuyosunuz size bi sır verecem dedim ya ooo kimse merak edmiyo mu yani
selam kizlar nasilsinizhic gelemedim yazisamadik. listenin en sonunda benim.merakla bekliyorum bu gune kadar kac hamis var
Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
Gunes0001 23 temmuz
Deryaf 24 temmuz
Aysem_kas 27 temmuz
Hayaletcasper 14 temmuz
Nazlama 26 temmuz
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
ay dayanamayıp söyleyecem galiba hamileyim evde test yaptım iki çizgi çıktı ama birisi biraz silik çıktı işte yarın hastaneye gidecez inşallah hamileyimdir yarın net belli olur rabbim bu mübarek günlere hamile olarak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder(cemicümlemize)amin
simdi geldim ve bu haber cok iyi geldi.tebrik ederim canim.ALLAH saglikla kucagina almayi nasib etsin
öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum size kızlar...benım adet olmama 5 gun var. ve benden dun kahve leke ve bugunde pembe akıntı geldiii...pembe akıntının ardındann kan pıhtısı geldi küçücük bı parca ve daha sonra bişeycik gelmedi.. adetlerimi düzenli olan biriyimmm...sizce ne olabilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?