- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.241
canım allah sana eşinle birlikte uzunnn ömürler nasip etsin... son evlilik yıldönümümüzde ben ihtiyacı olan bi şi aldım... spor ayakkabıhaa haa ne romantik dimi:
ama daha önce resimlerimizden oluşan bi masa takvimi yaptırmıştım.. şu spiralli olanlardan... özel günlerimizi de kalp şeklinde işaretletmiştim. (unutmasın diye:)
belki bi fikir olur sana...
benden de herkese günaydııınlaaaaar.. nasılsınız bayanlar.
çok güzel bir fikir gerçekten. ama benim eşimin işi masa başı değil.hala düşünüyorum işte ne yaptırabilirim diye:))
ecelının fıkrını hıc okuma benceee
okudum ve olduğum yerde koptum. bir an hayal ettim. ama kendi cüsseme göre paket nerden bulcam ben. yoksa ben de bu tür fikirlere çok yakıınım:))
essiracım nasılsın tatlım senin bebiş erkek bence canım :)
hımm tatlım daha bilmiyorum hiçbi fikrimde yok açıkcası. içinemi doğdu nedir.
İnşallah geçmeyiz pembemasal. Temmuz bize neşe getirsin inşallah. Benim BAT 26 temmuz olduğu için bu ayı kapatmadım henüz.
Enfeksiyonun gebelikle bir ilgisi olur mu acaba? Yani hamiş olma ihtimalim hala var değil mi? Kırmızıları görene kadar umut taşıyabilir miyim?
tatlım ben hamişim ve idrar yollarımda malesefki iki aydır iltihap çıkıyo. ama hamilelik belirtsi değil . bide hamiş olabilirsin neden olmasın tatlım hiç bişey engel değil Allahım istedikten sonra ol dedikten sonra olur canım
Gebelikte olabiliyormuş ama ilerleyen dönemde. Ben yoğun bir enfeksiyon geçirdiğim için gebe kaldıysam eğer bu enfeksiyon bir zarar verir mi diye düşündüm. Ya da bu kadar yoğun enfeksiyon olması gebeliğin olmadığını mı gösterir bilemiyorum
Lökosit değerim 239 çıktı. Normalde 0-10 olması lazımmış. Bir de bende idrar bulanıktı. Piyuri deniyormuş buna da.
Sen hamile hamile nasıl dayanıyorsun canım ya?
kızlar oruç tutabilicekmisiniz yaaa ben denicem yarın ama inşallah devamını getirebilirim
kızlar oruç tutabilicekmisiniz yaaa ben denicem yarın ama inşallah devamını getirebilirim
Gebelikte olabiliyormuş ama ilerleyen dönemde. Ben yoğun bir enfeksiyon geçirdiğim için gebe kaldıysam eğer bu enfeksiyon bir zarar verir mi diye düşündüm. Ya da bu kadar yoğun enfeksiyon olması gebeliğin olmadığını mı gösterir bilemiyorum
Lökosit değerim 239 çıktı. Normalde 0-10 olması lazımmış. Bir de bende idrar bulanıktı. Piyuri deniyormuş buna da.
Sen hamile hamile nasıl dayanıyorsun canım ya?
paket bulmucan anacım kalın kırmızı kurdele al.beline sar kurdele yap mumlar falan süperrr aslan eceli akıllı kadınn haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?