- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.201
kızlar ya haftaya kocamın dogum gunu ne hedıye alsam yardımcı olurmusunuz dun bı gozluk aldım da baska bısıı de ıstyorum anlatın bakalım suprız dogum gunu anlarınızı hedıyelerınızı faydalanıyım:)
gunaydın canım benımkızlar günaydın
penbiş canım ne oldu hayırdır dün ben işim çoktu gelemedim
Kislarr nasiliz bugun? Serin bir istenbul sabahina uyandim bi suredir suren asiri sicaklardan bunalmis biri olarak cok iyi geldigini itiraf etmeliyim. Dun is cikisi aksam yemegi sonrasinda esim anne ve babamla ramazann alisverisi yaptik cok eglendik. Sonrada hava alalim die sultanahmete gittik ramazan hazirliklari vardi cok guzel... Sonrada bi guzel camiye gidip namazimizi kilip dua ettik. Kimilerini ismen kimilerini niklen andim,dua ettim bol bebisli bir topik diledim. Once size sonra kendime;-) cok duygusala bagladim ben yaa surekli dalip gidiyorum bu aralar hayirdir ins dio esim sen bole sessiz olmazdin... Ne biliyim icimden hicbisey gelmiyor sanirim yilmak uzereyim zor gunler gecirdim bikac aydir birde nie olmuyo die kafa yorunca zihnen bedenen cook yoruldum... Rabbim hepimizin yolunu izini acik eylesin benim gibi cikmaz sokakta olanlaraa...
ben de gecen yıl saat aldım da bu yıl farkı bısı ıstorum erkeklere hedıye almak cok zor yaa:)ben eşimin doğum günün bir gün önceden yaptım hiç tahmin etmiyordu pasta yaptırdım en güzel resmimizden o gün hiç unutmuyorum çok şaşırdıbende saat aldım
gunaydın canım benım
hıc kız annemlere gıttım dun cok eglendık sonra bu gun evdeyım ya bunaldım temızlık yaptım yenı bıtı bı akdasasa gıdıcem o 7 aylık ta doktor erken dogum rıskın var demıs bana bebege esıya alalaım dedı sen anlıyorsun :) Allahım dedım 10 cocuk buyutum ya olsun dıyo:) bı de mesajlı ruyalar falan fılan bana bır halley oluyor
:))))) takma kafanı bende sanırım tutmadı bu ay belirtiler var bu ay umutluydum neyse allah bilir
kızlar ya haftaya kocamın dogum gunu ne hedıye alsam yardımcı olurmusunuz dun bı gozluk aldım da baska bısıı de ıstyorum anlatın bakalım suprız dogum gunu anlarınızı hedıyelerınızı faydalanıyım:)
Pembiscim ayni donemde ayni seyleri yasiyorus sanirm,ne tuhaf farkli ulkelerde olsakta ayni seyleri yasiyip paylasabiliyoruz ve biz teknolojiyi hayra kullanan nadir insanlardanizzvee benimde haftaya esimin dogum gunu canima gomlek almak istiyorum cunku hem isi geregi klasik giyimi tercih ediyor hemde seviyor. Tabi yaninda bir mektupta eklemeyi dusunuyorum duygularimi belirttigim;-)
Pembiscim ayni donemde ayni seyleri yasiyorus sanirm,ne tuhaf farkli ulkelerde olsakta ayni seyleri yasiyip paylasabiliyoruz ve biz teknolojiyi hayra kullanan nadir insanlardanizzvee benimde haftaya esimin dogum gunu canima gomlek almak istiyorum cunku hem isi geregi klasik giyimi tercih ediyor hemde seviyor. Tabi yaninda bir mektupta eklemeyi dusunuyorum duygularimi belirttigim;-)
pembeşim rüyalar konusunda ben de sapıtmış durumdayım... eşime sabahları anlatıyorum, bi yerini iyi ört çoook açık kalıyo bu aralar diyo
ay ben de dün kaşık kaşık pilav yedim, bembeyazdı yağlı ve lezzetli bi pilavdı... sora canım tatlı çekiyo pilav yediğim masadan kalkıp pastaneye gidiyorum, orda pasta yiyorum. hani şu amonyaklı pastadanbi yandan da pastanedeki böreklere poğaçalara bakıyom.
eceli olsada yorumlasaaa...
kız ruh ıkızımı buldum sen mısıncnaım ben gozluk aldım cuzdan dusunuyorum bı de bızım resmımız olan anahtarlık dıyorum sorma fenalardayızzz:) Allahın gucunun gıtmesın tabı saka bunlar da o kadar ılgınc ruyalar goruyorum kı anlatamam ben kuzenım kardesım bebekle ılgılı hamılelıkle ılgılı :) hepte kız oluyor o bebek o kadar asık oldum kı sımdıden daha dogmamıs bebegımıze anlatamam analık yasamadım ama hıssedıyorum sankı yolunu gozledıgım bı bebek var tıpkı genc kızlık donemıme dondum prensımı bekler gıbı ama herseyın hayırlısı canım benım ben suna ınanıyorum Allahım benım ıcın bızler ıcın ne ıyse o daha ıyı bılır ısyanım yok hersey ıcın hamd olsun ramazan gırıyor araya yumurtalama donemımde ama ılıskıyı aksatmak ta ıstemıyorum pco oldugumdan 3 kere ılacla adet gordum ve masAllah bu sefer kendılıgınden geldı adet zayıfladım omumdekı engelerı yuce Allahım sayesınde asıyorum ve cok umutluyum Allah hayırlısını versın hepımız ıcın Amin dulalarınızda benı de unutmayınnn
ben de oyle dusunuyordum da malesef canım bu ay adet gordum gelecek aya kımsetseinşallah arkadaşım kocana bebek müjdesi hediyesi verirsin
günaydın hanımlaaaaaar...
bizim de 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz. ne yapcamı sasırdım ben( bana da fikir verin noluuuuuuuuuur:18:
ben de oyle dusunuyordum da malesef canım bu ay adet gordum gelecek aya kımsetse
:) aynı durumdayızzz napsak yaaa
canım ablamda rüyasında 2 tabak pilav görmüş biri benim biri ablamımmış ablamınki biraz daha büyükmüş sonuç ikimizde hamileyiz benden 2 ay büyük bebişi tıpkı rüyadaki gibi ... bu rüyayı daha hamile olmadan anlatmıştı.... aklıma geldi pilav deyince........bilemiyorum yani
günaydın hanımlaaaaaar...
bizim de 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz. ne yapcamı sasırdım ben( bana da fikir verin noluuuuuuuuuur:18:
ha haaaa rüya ve pilava göre bayağı hamileyim yaniyalnız benimki bi tepsiydi.. anaaammm ikiz olurmuş bi de.
bu arada anne tarafım ikiz doludur benim... kuşak atlayarak gidiyo benim 1. derece yakınımda. anneannem ikiz doğurmuş. annemi atladı... amanınnnn yandığımın resmi olur kızlar
egzantriğim eğer hamile kalırsam pilav rüyasını erken hamilelik testi olarak kullanabiliriz demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?