Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ben eşimin doğum günün bir gün önceden yaptım hiç tahmin etmiyordu pasta yaptırdım en güzel resmimizden o gün hiç unutmuyorum çok şaşırdıbende saat aldım

kızlar günaydın
gunaydın canım benım
penbiş canım ne oldu hayırdır dün ben işim çoktu gelemedim

hıc kız annemlere gıttım dun cok eglendık sonra bu gun evdeyım ya bunaldım temızlık yaptım yenı bıtı bı akdasasa gıdıcem o 7 aylık ta doktor erken dogum rıskın var demıs bana bebege esıya alalaım dedı sen anlıyorsun :) Allahım dedım 10 cocuk buyutum ya olsun dıyo:) bı de mesajlı ruyalar falan fılan bana bır halley oluyor

canım benim ağzına sağlık... allah hepimizin gönlünde olanını hakkımızda hayırlı eylesin, tez zamanda gönlümüzdekini bize sağlıkla nasip etsin... benimde içime kapandığım daldığım zamanlar oluyo böyle... saniyeler içinde bir sürü düşünce geçiyo beynimden.
ama ne olur yılma, her şeyi bi imtihan olarak düşün. elbette bizim de mukafaatını alacağımız günler gelcek... hem bak yalnız deilsin, biz varız burda yeri geliyo eşlerimizden bile daha çok anlıyoruz birbirimizi... üzme kedini şeker

:))))) takma kafanı bende sanırım tutmadı bu ay belirtiler var bu ay umutluydum neyse allah bilir

Pembiscim ayni donemde ayni seyleri yasiyorus sanirm,ne tuhaf farkli ulkelerde olsakta ayni seyleri yasiyip paylasabiliyoruz ve biz teknolojiyi hayra kullanan nadir insanlardanizz vee benimde haftaya esimin dogum gunu canima gomlek almak istiyorum cunku hem isi geregi klasik giyimi tercih ediyor hemde seviyor. Tabi yaninda bir mektupta eklemeyi dusunuyorum duygularimi belirttigim;-)

duygusal kızlarım benim :)

kız ruh ıkızımı buldum sen mısın cnaım ben gozluk aldım cuzdan dusunuyorum bı de bızım resmımız olan anahtarlık dıyorum sorma fenalardayızzz:) Allahın gucunun gıtmesın tabı saka bunlar da o kadar ılgınc ruyalar goruyorum kı anlatamam ben kuzenım kardesım bebekle ılgılı hamılelıkle ılgılı :) hepte kız oluyor o bebek o kadar asık oldum kı sımdıden daha dogmamıs bebegımıze anlatamam analık yasamadım ama hıssedıyorum sankı yolunu gozledıgım bı bebek var tıpkı genc kızlık donemıme dondum prensımı bekler gıbı ama herseyın hayırlısı canım benım ben suna ınanıyorum Allahım benım ıcın bızler ıcın ne ıyse o daha ıyı bılır ısyanım yok hersey ıcın hamd olsun ramazan gırıyor araya yumurtalama donemımde ama ılıskıyı aksatmak ta ıstemıyorum pco oldugumdan 3 kere ılacla adet gordum ve masAllah bu sefer kendılıgınden geldı adet zayıfladım omumdekı engelerı yuce Allahım sayesınde asıyorum ve cok umutluyum Allah hayırlısını versın hepımız ıcın Amin dulalarınızda benı de unutmayınnn

canım ablamda rüyasında 2 tabak pilav görmüş biri benim biri ablamımmış ablamınki biraz daha büyükmüş sonuç ikimizde hamileyiz benden 2 ay büyük bebişi tıpkı rüyadaki gibi ... bu rüyayı daha hamile olmadan anlatmıştı.... aklıma geldi pilav deyince........ bilemiyorum yani

inşallah arkadaşım kocana bebek müjdesi hediyesi verirsin

günaydın hanımlaaaaaar...
bizim de 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz. ne yapcamı sasırdım ben ( bana da fikir verin noluuuuuuuuuur:18:

inşallah arkadaşım kocana bebek müjdesi hediyesi verirsin
ben de oyle dusunuyordum da malesef canım bu ay adet gordum gelecek aya kımsetse
bizim de 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz. ne yapcamı sasırdım ben ( bana da fikir verin noluuuuuuuuuur:18:

:) aynı durumdayızzz napsak yaaa

arkadaşlar ben bi ilaç buldum ama sadece romanyada stılıyor çok iyimiş sizde araştırın branca ursului diye ben kanadadan gelecek arkadaşımdan istedim

ha haaaa rüya ve pilava göre bayağı hamileyim yani yalnız benimki bi tepsiydi.. anaaammm ikiz olurmuş bi de.
bu arada anne tarafım ikiz doludur benim... kuşak atlayarak gidiyo benim 1. derece yakınımda. anneannem ikiz doğurmuş. annemi atladı... amanınnnn yandığımın resmi olur kızlar
egzantriğim eğer hamile kalırsam pilav rüyasını erken hamilelik testi olarak kullanabiliriz demektir

canım allah sana eşinle birlikte uzunnn ömürler nasip etsin... son evlilik yıldönümümüzde ben ihtiyacı olan bi şi aldım... spor ayakkabı haa haa ne romantik dimi:
ama daha önce resimlerimizden oluşan bi masa takvimi yaptırmıştım.. şu spiralli olanlardan... özel günlerimizi de kalp şeklinde işaretletmiştim. (unutmasın diye:)
belki bi fikir olur sana...

inşaallah canım yaa... erken hamilelik testi bunu sevdimmm...

arkadaşlar ben bi ilaç buldum ama sadece romanyada stılıyor çok iyimiş sizde araştırın branca ursului diye ben kanadadan gelecek arkadaşımdan istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…