Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kizlarr benim sol kasigima anii batmalar oluyor. Bugun benim yumurlama gunum yaa acaba erken mi yumurluyorum :-Dyaa ama icii bosss:'( neyse ay sonu gorecegim ins. Bat 1 agustos pembisim masaalimm

Merhaba kızlar:) Sanırım bebiş haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı:) Bu hafta bir arkadaşım birde kuzenim doğum yaptı ikisininde fıstıııkkk gibi kızları oldu HAdi bakalım darısı başımıza. Benim BAT a 8 gün kaldı. heyecanlı değilim geçen ay gibi. Olmayacak hissi sardı kuşattı beni Zaten belirtimde yok.

karamsarlık yok canım.Allah ım elbet bir gün bizleride bu duygu ile taçlandıracaktır.sen içini ferah tut ki bebişinde erkenden gelsin anneciğine :)))

slm arkadaşlar nasılsınız? giremedim yine uzun zamandır ablamla ilgilenmekten ablam zorlu bi doğumdan sonra çıktı hasatneden bebişimizde çıktı yoğun bakımdan çok şükür =) benim bat 23 temmuz 6 gün kaldı bakalım bu ay ne olucak bu ay da sadece gögüslerim çok acıyo bişraz buyudu başka hiçbişi yok gögüslerim her ay adet olmama yakın böle oluyo zaten ama bu ayda yok galiba hiç umudum kalmadı bu ay hasta olursam eğer eşimle doktora gtcez kesin kararımız bakalım hayırlısı artık bu ay olmadıysa önümüz zaten ramazan çok düzenli ilişki olmaz yine kaldı bizim bebek işi bayram sonuna inş rabbim yüzüme bakar =( arkadaşarım anlatıyo ilk denememize hamile kaldım falan die benim bu 3 ay olucak neden olmadı die kafayı yiycem bazen hiç olmıycakmış gibi geliyo sanki hiçbir çarem yokmuş gibi düşünüyorum en iyisi düşünmemek diyorum her zaman ama sizde bilirsiniz ki mümkün değil pazar akşam eşim çok ısrar ettiği için idrar testi yaptım daha 10 günüm vardı negatif çıktı şimdi erken olduğu için çıkmaz die bana teselli veriyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar 3 gün kaldı 20 sinde adet olmam gerek. ama inşallah olmam.bebek çok istiyoruz herkes gibi.

midem bulanıyo. Yorgun hissediyorum kendimi. İnşallah yanılmıyorumdur. İdrar testi yaptım 4 gün önce negatifti. Bakalım

benim henüz catlamadı buay yumurtam dün kasık agrıalrım vardı catlıycak dedım ama olmadı sanırım daha yumurt aakı akıntım devam bugün denemeyede devam buay 16-17.günlerde kesmıcem ılıskıyı devam ettırcem gün asırı 25.güne kdar falan gec yumurtlamaya karsı

kızlar batınız gelmeden idrar testi yapmayın heleki geç döllenmeyse hiç çıkmaz biraz sabredip gününüzü bekleyin

Canlar yaaa artık pek gıremıyorum ınanırmısınız pc bakınca mıdem bulanıyo gozlerım cıft goruyo pek gırmek ıstemıyorum o yuzden ama aksam uzerı gırıp sızlerı okumaya calısıyorum bu arada bana yazan tum arkadaslara sonsuz tesekkurler heyecanımı paylastıkları ıcın sızlerı sevıyorum

karamsarlık yok canım.Allah ım elbet bir gün bizleride bu duygu ile taçlandıracaktır.sen içini ferah tut ki bebişinde erkenden gelsin anneciğine :)))

Gelirmi ki bu ay:) kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum,geçen ay çok üzüldüm çünkü Bu defa da rahat davranıyorum. Buradaki birçok arkadaş rahat davranırsan olur diyor ama ertaftada hep yumurtlama gününe vs dikkat edip hamile kalanlar var. şaşırdım valla artık...

Yumurtanın çatlamadığını nerden anlıyorsun? Jinekolog kontrolündemi?

sen dınlenmene bak canım benım ama oku ıhmal etme de bızı ruyamı yorumladıgın ıcın tesekkur ederım tatlım benımm

Herkese günaydın...
İnsanın duygularını paylaşacagı bir platform olması ne güzel.
Bana yardım edin nolur,bugün cok mutsuzum.
Dün aksam bir test yaptım bata 3 gün kala.Testte ilk kez ikinci cizginin nerede cıkacağını gördüm,cooookkk cookkk silikkkkk belirsiz bir ikinci cizgi.
Bu sabah yani bata 2 gün kala test kesin olarak tek cizgi.
Umutlarımı yitirmeye basladım artık,kendimi cok mutsuz hissediyorum.

gunaydın tatlım bence hıc ne ıyı ne kotu dusunmeden kan testı yaptır bı hayırlara vesıle olur ınsAllah

gunaydın tatlım bence hıc ne ıyı ne kotu dusunmeden kan testı yaptır bı hayırlara vesıle olur ınsAllah
Yok canımm ne testi ya negatif işte.Dün görünen de zatennnn sadece ikinci cizginin yeri belliydiii yaniii yok gibi bi cizgi..
Hele bekleyelim yakında adet olurum susar otururum artık.
Allahımm ne olur kimseyi böyle sıkıntıda bırakmasınnn...
Cok zormuş

canlarımm günaydın nasılsınız
buralarrr çoookk sıcak bugün... Allahım ramazan ayında yardım etsin bizlere... şimdiden dilim damağım yapışıyoo.
forum hareketliliğini kaybetmiş bu aralar.. yok mu yeni hamiş haberleri, temmuzzun sonuna geliyoz yok mu arttıran listeyi..

Kislarr nasiliz bugun? Serin bir istenbul sabahina uyandim bi suredir suren asiri sicaklardan bunalmis biri olarak cok iyi geldigini itiraf etmeliyim. Dun is cikisi aksam yemegi sonrasinda esim anne ve babamla ramazann alisverisi yaptik cok eglendik. Sonrada hava alalim die sultanahmete gittik ramazan hazirliklari vardi cok guzel... Sonrada bi guzel camiye gidip namazimizi kilip dua ettik. Kimilerini ismen kimilerini niklen andim,dua ettim bol bebisli bir topik diledim. Once size sonra kendime;-) cok duygusala bagladim ben yaa surekli dalip gidiyorum bu aralar hayirdir ins dio esim sen bole sessiz olmazdin... Ne biliyim icimden hicbisey gelmiyor sanirim yilmak uzereyim zor gunler gecirdim bikac aydir birde nie olmuyo die kafa yorunca zihnen bedenen cook yoruldum... Rabbim hepimizin yolunu izini acik eylesin benim gibi cikmaz sokakta olanlaraa...

penbiş canım ne oldu hayırdır dün ben işim çoktu gelemedim

ınsAllah gelır canım daha var temmuz ayına agustosta butun lıste hamıs olur ınsAllah

oy canım benım Allah dularını kabul etsın umarım hepımızın yuzu guler sorma ben de cok duygusalım evde tek kalamıyorum annemı ozluyorum anneme gıdıyorum:) ne bılım evde durmamam gerek:) kafam daglısın ıyıce

kızlar ya haftaya kocamın dogum gunu ne hedıye alsam yardımcı olurmusunuz dun bı gozluk aldım da baska bısıı de ıstyorum anlatın bakalım suprız dogum gunu anlarınızı hedıyelerınızı faydalanıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…