- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.161
Arkidesler nasiliz garii? Ben cok iyim bugun yimirtlama guunum ve ne hikmetse cookk umut doldu icin sakir sakir akintim var karnimda yapi calismalari kasiklarimda alarmm... Buna bile seviniyorum tam 28.gun regl olunca psikolojikman rahatladim cok bole dvm ederse adimi altin harflerle yazdiricam hamisss diyeebu arada ecelim gelmiss seastremm gelmiss nerelerdesiniz hesap verin bakimm osledimm amaaa:-(
kızlar sıze bı de sunu sorıyım ecelıye ozel msj cektım ama bı de sız anlatın sora ecelının hayırlı yorumuu okurum
dun kuzenlere gıttım kuzenım senı sabaha karsı ruyamda hamıle gordum dedı saclarıı topuz yapmısı yuzu guluyor gri renkte bır tısort gıymısın dedı bebegın ne dıye sormus kız demısım karnım baya sısmıs her an dogurucak gıbı sonra bana kalk bı ayaga sana bakıyım demıs ben de ayaklarım sıs kız kalkamam demısım hayırlara ınsALLAH :))
Kızlar benim bugun mide bulantım var Allahım sen hayırlısını nasip et
kızlar sıze bı de sunu sorıyım ecelıye ozel msj cektım ama bı de sız anlatın sora ecelının hayırlı yorumuu okurum
dun kuzenlere gıttım kuzenım senı sabaha karsı ruyamda hamıle gordum dedı saclarıı topuz yapmısı yuzu guluyor gri renkte bır tısort gıymısın dedı bebegın ne dıye sormus kız demısım karnım baya sısmıs her an dogurucak gıbı sonra bana kalk bı ayaga sana bakıyım demıs ben de ayaklarım sıs kız kalkamam demısım hayırlara ınsALLAH :))
canım rüya yorumlarından pek anlamam ama hayırlara gelsin diyelim bence rüya çok güzel Rabbim hayırlı ve tez zamanda hayrlı bebişler nasip etsin...
arada girip girip bakıyorum yorumlarınızı okuyorum sizi seviyorum kıssslarrr.... öpüyorummmmm
kızlar günaydın ,
henüz test yaptırmadım ama adetim 2 gün gecikti sanırım bende mart 2013 annesiyim :)))
inşallah zuzucum Allah ım herkesin gönlüne göre versin.sende en yakın zamanda bu bebek hasretini dindirirsin Allah ın izniyle.
Arkidesler nasiliz garii? Ben cok iyim bugun yimirtlama guunum ve ne hikmetse cookk umut doldu icin sakir sakir akintim var karnimda yapi calismalari kasiklarimda alarmm... Buna bile seviniyorum tam 28.gun regl olunca psikolojikman rahatladim cok bole dvm ederse adimi altin harflerle yazdiricam hamisss diyeebu arada ecelim gelmiss seastremm gelmiss nerelerdesiniz hesap verin bakimm osledimm amaaa:-(
Amin kızlar hepımız ıcın hayırlısı olur ınsAllah tombık erkek kızlarımız olur ınsAllah ruyalardan mesajlar cıkartmaya calısıyorummesela dun ruyamda 3 demet maydanoz aldım yem yesıl sonra kenan dogluyla oturup kahve ıctım ne alakaysa sabah esıme anlatım ben dun gece kenan dogluyla kahve ıctım dedım ancak ruyanda ıcersın dedı hadı hayırlısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?