- Konu Sahibi pembemasal
- #2.021
bat. 13/07 bu ay çok umutluydum ama olmadı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat. 13/07 bu ay çok umutluydum ama olmadı..
Henüz kimsede bı gelişme yok(null)
ayyy sabah sabah ne güzel dua ettinnn canım benim allah razı olsun senden.sende sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsn kalp atışlarını göbüşde kıpırdanmalarınıda göstersin
selam kızlarrrrrrrrrrrr naberrsınızzz var mı yenı gelısmelerrr
tatlım senden ne haber varmı bi gelişme eski sayfaları okuyamadım çok ilerlemiş seni merak ettim
sabah bir gittim daha da gelemedim bus aate kadar. öğlen görümcemler filan gelmişti. onlara da hazırlık yaptım gfilan... akşama kadr oturduk. sonra pazar a çıktık eşimle. vs. akşam oldu. komsular kahveye geldi derken bu saat oldu :))
çok içten dua ettim. bu ay ne dua ettimse tuttu heee.. ona göre yani.
gunaydın kızlar ben gece adet oldum aslında buna sevındım desem yerıdır cunku pcydum ve 2 ay ılacla adet gordum pcolular bılır hayırlısı artık demekı yumurtam tembel degıl:)))
hadi yaaaaa çok üzüldümmmm.senn adına biraz sevindimmm ama yiede çok üzüldümmm
sevın ama sevın dusunsene artık yumurtam petlamayıp kenara cekılmıyor dıger turlu adet olmasam kıste donusuyordu doktorum zaten once adetın duzelsın hamıle kalman kolaylasır dedı hem rahım de kucuk kıstlerden temızlenıyor
olsun yinede üzüldümmm.ama senin için sevindim gerçekten adetin düzene girmeside iyi bencede
tabıkı yoksa 3 kere ılac ıctım artık hamılelıge daha yakınımdır ıns :)
evet canım bencede öylesin.zayıfladın yavaş adetin düzene giriyor kistde yok ne güzel
canım benim için daha temmuz yenibaşladı beklemelerdeyim bende biliyorsun ama inşallah ağustos topiğine hamiş hamiş girerimmm
InsAllah tatlım benım benım de cıddı anlamda umutlandıgım bır ay olucak ağustos hayırlı olsun hepımızın adına