• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

sabah bir gittim daha da gelemedim bus aate kadar. öğlen görümcemler filan gelmişti. onlara da hazırlık yaptım gfilan... akşama kadr oturduk. sonra pazar a çıktık eşimle. vs. akşam oldu. komsular kahveye geldi derken bu saat oldu :))

ayyy sabah sabah ne güzel dua ettinnn canım benim allah razı olsun senden.sende sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsn kalp atışlarını göbüşde kıpırdanmalarınıda göstersin

çok içten dua ettim. bu ay ne dua ettimse tuttu heee.. ona göre yani. :1::1::1:

sabah bir gittim daha da gelemedim bus aate kadar. öğlen görümcemler filan gelmişti. onlara da hazırlık yaptım gfilan... akşama kadr oturduk. sonra pazar a çıktık eşimle. vs. akşam oldu. komsular kahveye geldi derken bu saat oldu :))

çok içten dua ettim. bu ay ne dua ettimse tuttu heee.. ona göre yani. :1::1::1:

hadi bakalım görücez şekerimmm bakalı tutuyormu tutmuyormu ona göre sana söylicem canım.hele bi tutmasın hele bi tutmasın o zaman senlen görüşürüz:41:

gunaydın kızlar ben gece adet oldum aslında buna sevındım desem yerıdır cunku pcydum ve 2 ay ılacla adet gordum pcolular bılır hayırlısı artık demekı yumurtam tembel degıl:)))

hadi yaaaaa çok üzüldümmmm:43::43:.senn adına biraz sevindimmm ama yiede çok üzüldümmm:14:

sevın ama sevın dusunsene artık yumurtam petlamayıp kenara cekılmıyor dıger turlu adet olmasam kıste donusuyordu doktorum zaten once adetın duzelsın hamıle kalman kolaylasır dedı hem rahım de kucuk kıstlerden temızlenıyor

sevın ama sevın dusunsene artık yumurtam petlamayıp kenara cekılmıyor dıger turlu adet olmasam kıste donusuyordu doktorum zaten once adetın duzelsın hamıle kalman kolaylasır dedı hem rahım de kucuk kıstlerden temızlenıyor

olsun yinede üzüldümmm.ama senin için sevindim gerçekten adetin düzene girmeside iyi bencede

canım benim için daha temmuz yenibaşladı beklemelerdeyim bende biliyorsun ama inşallah ağustos topiğine hamiş hamiş girerimmm

Back