- Konu Sahibi pembemasal
- #2.001
allaha yalvar o bizi duyuyor mutlaka bir günnn.....
evet hepimiz muradımıza ereriz inş (amin)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha yalvar o bizi duyuyor mutlaka bir günnn.....
evet hepimiz muradımıza ereriz inş (amin)
seni listede göremiyorum nerdesin
ne listesinde canım anlayamadım ? Ben bu topiğe 3gündür geliyor bat listesi yaptıysanız ben yokumdur
ne listesinde canım anlayamadım ? Ben bu topiğe 3gündür geliyor bat listesi yaptıysanız ben yokumdur
altta isim listesinde
benimde mesai satim birazdan bitecek servislerimiz erken kalkıyor
isim listsi derken konuyu okuyanlar listesinde mi ? valla anlayamadım
benım mesai bitimine daha 2 saat 20 dk var kpss kazansamda saatlerım bellı olsa
alt kısımta toplam ziyaretçi sayısı var orda canım
bende senı goremıyrm devamlı aynı konuda degılm gercı belkı o yuzdendir. karnım kasıklarım çok fena derece agrıyor neden bilemiyorum :44: ofiste kımse yok allahdan pantolunun dugmesını actım.
bende senı goremıyrm devamlı aynı konuda degılm gercı belkı o yuzdendir. karnım kasıklarım çok fena derece agrıyor neden bilemiyorum :44: ofiste kımse yok allahdan pantolunun dugmesını actım.
::)))))) aç canım aç rahatla biraz günün yakın mı oda yapar
canımcım ben çıkıyorum kendine iyi bak p.tesi görüşürüz
10 gün var daha ama umarım degıldır regl yıne sonu hüsranla bitecek demektır gorusurz kendıne iyi bak
çokta varmış daha neden acaba ağır falan kaldırma uzanma bunlar önemli
etrafımdaki herkes hamile kalıyor ama ben kalamıyorum kızlar
çok mutsuz üzgünüm şuan hemde çok
daha geçen ay çocuk için çalışma yapan bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim şuan iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
offfffffff offffffffff benim nöbet başladı bitermi anacım bu nöbet kızlar hadi sohbet edelimde benim nöbet çabuk bitsin