- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.981
bebiş dolsun ortalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım birde ikiz olursa benimkiler herkesin dediği gibi var ya düşünemiyorum az önce bır konu okudum gelının ıkız cocukları varmıs kaynanasıda hamıleymıs ve dogurucakmıs
selaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlarım
selam hoşgeldin
selaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlarım
selam canım nasılsın ? Hosgeldınnn
anca işleri bitirdim geldim çok sıcak dışarı çıkmaya korkuyorum
evet cok sıcak ofisteyim sıkıldım zaten
bu arada birden ter boşaldı vücudumda acaba mı dıye dusuncelere gırmeye basladım kasıklarımda ağrıyor fena kendımı o psıkolojıye sokmak ıstemıyorm ama bu da neyinnesi demeden edemıyorum :44:
bende ilk zamanlar senin gibiydim hele üst üstte tüp bebek yaptırdığımda tutmayınca psikolojim bozuluyordu şimdi kendi haline bıraktım dışdrdan gelen sözlerede kulak asmıyorum arada sırada kayın validem dokunduruyor ama hiç açıkmama yapmıyorum
doğrudur gecen 3 ay da oldugum gıbı degılım 4.ayımız bu bakalım kısmet ne zaman diye beklioyuruz da işte kendimi ister istemez dinliyorum :44:
inan bana herşeyi oluruna bırakmak en iyisi
Selam kızlar
Bu güzel cuma günü var mı mutlu haberler? Pembe masal ne yaptın var mı gelişme?
Benim sıcaklardan tansiyonum düşüyor. İki gündür ara ara başım dönüyor ve midem bulanıyor. Yoksaaa
inşallah senden alırız mutlu haberleri baksana bütün belirtiler var
Cuma günü 1000″ defa Ya ALLAH(c.c) zikri ile isteklerinize kavuşabilirsiniz.
Cuma günü YA ALLAH zikri ile Allahın evliya kulları arasına girebilirsiniz.
Cuma günü 100″ defa Salavat okuyun
Cuma günü La ilahe illlahü melikül Hakkul Mübin 100 defa okuyun Rızık için,200 defa her hangi bir niyetiniz için
illa billahil-Aliyyil-Azim.
SADECE 900 DEFA "YA ALLAH"(c.c) KALDI TEŞEKKÜR EDERİM DĞERLERİNİ OKUDUM