yaaa çok sevindim canım hayırlı olur inşallah allah sağ salim kucağına aldırsın :) bugün benimde 13. gün sabah evde test yaptım negatifti kan vermeye korkuyorum açıkcası ümidimde yokGÜNCELLEME: Başlığı açan kişi olarak güncellemeye biraz geç kalsam da benim ilk aşılamam tuttu kızlarDarısı isteyen herkese inşallah
Canım merhaba bugun10. Günüm bakarmisin bı sence oluşuyor olabilirmi heyecanlanıyorum amaAmin inşallah hepimize
Merhaba canım iğnenin etkisi gittikçe azalmış 12. Gün yapacağın test de silik çıkarsa mutlaka kan vermeye gitCanım merhaba bugun10. Günüm bakarmisin bı sence oluşuyor olabilirmi heyecanlanıyorum ama
İnşallah canım ya Sen durumdasınMerhaba canım iğnenin etkisi gittikçe azalmış 12. Gün yapacağın test de silik çıkarsa mutlaka kan vermeye git
Adet olana kadar Umut var canım inşallah hepimiz gebeyizdirbenim bugün 14. günüm negatif geldi malesef kızlar
normalde adetlerim düzensiz eskiden çatlatma vurunduğumda 14. gün olurdum geçen ay 17. gün de oldum bugün yarın olur bence çünkü kasıklarım ağrıyor canımAdet olana kadar Umut var canım inşallah hepimiz gebeyizdiradetin ne zaman
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında canım inşallah tez zamanda nasip olurnormalde adetlerim düzensiz eskiden çatlatma vurunduğumda 14. gün olurdum geçen ay 17. gün de oldum bugün yarın olur bence çünkü kasıklarım ağrıyor canım
Benim bugun aşılamann 4. Günü beyaz akıntı bende de var sırt ağrısı da var sizdede oldu mu ?Aşılamanın 5. Gününden merhabalar. Adenomiyozisim var eşimde sorun yok o yüzden tüp öncesi aşılama yapalım dedik. İlk 3 gün kaşık ağrım çoktu yürümekte uzanırken kalkarken hep zorlanıyordum . Bugün yine sol tarafımda batma hissi var kasığımda. Aralarda yine beyaz akıntım oluyor. Bakalım sonuç ne olacak inşallah hepimiz pozıtıfı görürüz
Canım benim aşılamada 4. Günüm sırtım ağırıyor belitrilerin neydi kaçıncı gün öğrendin hamile oldugunu ve senin sorunun neydi pcos mı vardı yumurtalarını gonalfle mi büyüttün ?GÜNCELLEME: Başlığı açan kişi olarak güncellemeye biraz geç kalsam da benim ilk aşılamam tuttu kızlarDarısı isteyen herkese inşallah
Bende 13 Ağustosta aşılama oldum aramızda bi gün var inşallah ikimizinde pozitif olurMerhaba kızlar bende 12 Ağustos da aşılama yaptim. 25 Ağustos da test yapicam. Rabbim evlat hasreti çeken ve bu forumlarda umut arayan herkese müjdeli haberi buraya verebilmek nasip etsin inşallah. Herşey Rabbimden
İnşallah canım inşallah ikimizde hayırlı haberi alırız. Bir şey hissediyor musun pekiBende 13 Ağustosta aşılama oldum aramızda bi gün var inşallah ikimizinde pozitif olur
Elif aşılamadma sonra nelere dikkat ettin nolur bize güzel bi başlık aç aşılama için neler yaptın neler dikkat ettin bizlere anlat tavsiyen nelerdir bizlereGÜNCELLEME: Başlığı açan kişi olarak güncellemeye biraz geç kalsam da benim ilk aşılamam tuttu kızlarDarısı isteyen herkese inşallah
Çok dua ediyorum negatif olacak diye çok korkuyorum sen bişey hissediyormusun ve neden aşılama yapmıştın bende pcos var senin sorunun neİnşallah canım inşallah ikimizde hayırlı haberi alırız. Bir şey hissediyor musun peki
Hiç bir sorunumuz yok ama beş yıldır evliyim ve olmuyor doktorlar da şaşırıyor geçen sene aşılama yaptim tutmadı bir yıl sonra bu ay yine yaptım inşallah tutar Allah büyüktürÇok dua ediyorum negatif olacak diye çok korkuyorum sen bişey hissediyormusun ve neden aşılama yapmıştın bende pcos var senin sorunun ne
İnşallah canım benimde 3 sene olmuyo pkos var ilk aşılama inşlalah tutarHiç bir sorunumuz yok ama beş yıldır evliyim ve olmuyor doktorlar da şaşırıyor geçen sene aşılama yaptim tutmadı bir yıl sonra bu ay yine yaptım inşallah tutar Allah büyüktür
Hayırlı olsun estaridole bakmışlar miydi değerin kaçtı canmGÜNCELLEME: Başlığı açan kişi olarak güncellemeye biraz geç kalsam da benim ilk aşılamam tuttu kızlarDarısı isteyen herkese inşallah
Benim zaten reglden önce belim ağrır midem bulanırdı kasıklarım ağrırdı. Yani ekstra pek bi belirti hissetmedim kendimi fazla dinlemedim açıkcası yumurtlama tedavisi falan derken 1.5 sene sonra olduğu için artık alışkındım. Pcos var dedi doktorum ama hiç bi pcos belirtim yoktu. Gonal f450 kullanmıştımCanım benim aşılamada 4. Günüm sırtım ağırıyor belitrilerin neydi kaçıncı gün öğrendin hamile oldugunu ve senin sorunun neydi pcos mı vardı yumurtalarını gonalfle mi büyüttün ?
Evet vardı ama bugün tüm belirtilerim geçti gibi. Aşılamada 7.gunum bittiBenim bugun aşılamann 4. Günü beyaz akıntı bende de var sırt ağrısı da var sizdede oldu mu ?