- 26 Temmuz 2024
- 41
- 8
- 32
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın
Devlet mi özelde mi yaptınız
Bende Bilkentte yaptım gayet memnunumÇok teşekkür ederimdevlette yaptırdım Ankara üniversitesinde. Ama memnun kalmadım bu süreçte hiçbir bilgilendirme yapılmıyor sorunca da kısa kısa cevaplar veriliyor. Umarım tutmuştur da bir daha gerek kalmaz bu sıkıntılara.
Ben de sürece Bilkentte devam edeceğim 2. 3. Aşılama ne gerekiyorsa işte. Sizin kaçıncı gününüz şu anBende Bilkentte yaptım gayet memnunum
İğnenin 6. Aşılamanın 4.günüBen de sürece Bilkentte devam edeceğim 2. 3. Aşılama ne gerekiyorsa işte. Sizin kaçıncı gününüz şu an
Merhaba belirtiniz var mı acaba bende cuma günü aşılama yaptırdım. İlk günler kasıklarımda kramplar oluyordu ama artık kayboldu sadece memelerin çok şiş acıyo ama progestandır diye düşünüyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyorBen bugün aşılama oldum
Benimde iğnenin ilk gününden beri ara sıra kasik ve bel ağrılarım oluyor onun dışında bişey yokMerhaba belirtiniz var mı acaba bende cuma günü aşılama yaptırdım. İlk günler kasıklarımda kramplar oluyordu ama artık kayboldu sadece memelerin çok şiş acıyo ama progestandır diye düşünüyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor
Hayırlı olsun inşaallahMerhaba kızlar . Bende dün aşılma yaptırdım. İyi haberlerinizi okurum, belirtiler hakkında bilgi sahibi olurum diye takip ediyorum konuyu. Ama kimse sonucunu paylaşmamış
Merhaba belirtiniz var mı acaba bende cuma günü aşılama yaptırdım. İlk günler kasıklarımda kramplar oluyordu ama artık kayboldu sadece memelerin çok şiş acıyo ama progestandır diye düşünüyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor
İnşallah hayırlı haberi alırız önümüzdeki hafta hangi gün kan vereceksiniz 14.gün mü ben nasıl beklicem bilemiyorum şimdi bile gidip kan veresim varBenimde iğnenin ilk gününden beri ara sıra kasik ve bel ağrılarım oluyor onun dışında bişey yok
Benim aşılamam çok kolay geçti hiçbir şey hissetmedim normalde de adetim çok sancılı geçer günler önceden sancılar başlar şuanlık hiç belirti yok1tutamdeniz ben adetimi bile hissetmiyorum, ağrısız geçiyor. Aşılamadan sonra 2-3 saat ağrım oldu, bide göğüs hassasiyeti yaşadım. Onun dışında bir şey hissetmiyorum
Kan vermeyecem 15 Ağustos adet tarihim o güne kadar gelmezse ondan sonra kan veririmİnşallah hayırlı haberi alırız önümüzdeki hafta hangi gün kan vereceksiniz 14.gün mü ben nasıl beklicem bilemiyorum şimdi bile gidip kan veresim var
İğneden dolayı olan kramplar da mı yok ?Benim aşılamam çok kolay geçti hiçbir şey hissetmedim normalde de adetim çok sancılı geçer günler önceden sancılar başlar şuanlık hiç belirti yok
15 gün dedi bana. Bende asla bekleyemem ne yapıcaz yaİnşallah hayırlı haberi alırız önümüzdeki hafta hangi gün kan vereceksiniz 14.gün mü ben nasıl beklicem bilemiyorum şimdi bile gidip kan veresim var
Evet hiç yok dün ve bugün iğneyi 24 temmuzda vurmuştum etkisi geçiyor mu diye her gün idrar testi yapıyorum bugün tamamen kayboldu vücudumdan atıldı hcgİğneden dolayı olan kramplar da mı yok ?
Daha öncede iğne denemiş miydiniz?Evet hiç yok dün ve bugün iğneyi 24 temmuzda vurmuştum etkisi geçiyor mu diye her gün idrar testi yapıyorum bugün tamamen kayboldu vücudumdan atıldı hcg
Bi kez denemiştim kontrol için gittiğimde yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi yaptım ama onda hiçbir belirtim olmamıştı ve gebelikte olmadı zaten benim bi tüpüm tıkalı o yüzden aşılamada da çok çok umutlu değilim ama doktorum denemek istediDaha öncede iğne denemiş miydiniz?
Anladım benimde ilk tedavim sol tüpümde şişlik var ama umutluyum ya olana kadar deneyeceğim asla pes etmeBi kez denemiştim kontrol için gittiğimde yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi yaptım ama onda hiçbir belirtim olmamıştı ve gebelikte olmadı zaten benim bi tüpüm tıkalı o yüzden aşılamada da çok çok umutlu değilim ama doktorum denemek istedi
Benimde sol tıkalı sağda tam olarak açık değilAnladım benimde ilk tedavim sol tüpümde şişlik var ama umutluyum ya olana kadar deneyeceğim asla pes etme