meyr_a cım çok iyiymiş o :) ben eczaneden 10 liraya alıyodum hep almıcam bu sefer param boşa gidiyo sonra :)
Şeffaf ten olayımı canım ??meyr_a cım çok iyiymiş o :) ben eczaneden 10 liraya alıyodum hep almıcam bu sefer param boşa gidiyo sonra :)
sy527 canım evdeyim bende. kurup kurup duruyom işte :) :)
aynen ya. hem beklemiyom bu ay da. kist çıkar muhtemelen batmalar ondandır. bi besş gün geçsin öyle test alır yaparım. belli mi olur gün sonra adet olurum belki. ben beklemiyom gelirse süpriz olsun artık yeter yoruldum :)Şeffaf ten olayımı canım ??paralara resmen ciş yapıp atıoz ya boşa gidio çıkmayınca yazık kocam ne emeklerle kazanıo almıcam bende bidaha hep para tuzagı bunlar
Yok kistten değil Can'ım.. Ben bunun için doktora gittim dedim acaba kistim varmı? Yok dedi gayet sağlıklısın.yumurtlama döneminde ağrı olur dedi. Zaten mal bi doktordu belli gerizekalı gıcık olmuştım. Bakalım bende geceleri çok oluyor bide sol ayağıma vuruyor ağrı haftaya belli olucak kızlaraynen ya. hem beklemiyom bu ay da. kist çıkar muhtemelen batmalar ondandır. bi besş gün geçsin öyle test alır yaparım. belli mi olur gün sonra adet olurum belki. ben beklemiyom gelirse süpriz olsun artık yeter yoruldum :)
Hepimiz ev kuşuyuz zaten ondan böyle sarıyoruz :)Şeffaf ten olayımı canım ??paralara resmen ciş yapıp atıoz ya boşa gidio çıkmayınca yazık kocam ne emeklerle kazanıo almıcam bende bidaha hep para tuzagı bunlar
Aynen öyleHepimiz ev kuşuyuz zaten ondan böyle sarıyoruz :)
Haftaya sağlık ocağına gider kan testi veririm varsa çıkar zaten bedava hemdeAynen öyle
Kist yok Can'ım kendi kendine sıkıntı verme sağlıksın bişeyin yok kasık Ağrı'sı yumurtlama döneminde devam eder. Ben nisan ayında adetim gelene kadar devam etti doktora gittim kist varmı ondan mı diye hiç bişey çıkmadı sendede kesin böyle dicek. Ateş'imi her gecen gün yükseliypr 37'3 çıkmış bugün.. Hadi hayırlısı rahim de aşağıya İnmemiş kasık batmalarımda var ama sancılı az kaldıEveeet benim kan testim çıkmış netten baktım negatiff buna degilde kist varmı şüphesi yüzünden üzülüyorumm..
Hangi ara kan testi verdin Can'ım bide çıkmaz ki kardeşim hemşire haftaya yaptır dedi bana şimdi çıkmaz diye yaptırmadımEveeet benim kan testim çıkmış netten baktım negatiff buna degilde kist varmı şüphesi yüzünden üzülüyorumm..
Canım sagol birazda olsa içimi rahatlattın..Kist yok Can'ım kendi kendine sıkıntı verme sağlıksın bişeyin yok kasık Ağrı'sı yumurtlama döneminde devam eder. Ben nisan ayında adetim gelene kadar devam etti doktora gittim kist varmı ondan mı diye hiç bişey çıkmadı sendede kesin böyle dicek. Ateş'imi her gecen gün yükseliypr 37'3 çıkmış bugün.. Hadi hayırlısı rahim de aşağıya İnmemiş kasık batmalarımda var ama sancılı az kaldı)
Hamileysen eğer rahim yumuşuyor sağa veya sola yerleşiyormuş. Değilsen aşağıya doğru parmağını soktuğunda hissedebilecek durumda oluyormuş ki ben denedim gecen aylardan doğrudur. Bu Zaman'larda ağalığa inerdi şimdi yok ama yumuşacık ümitlenmek istemiyorum ama dur bakalım hayırlısıCanım sagol birazda olsa içimi rahatlattın..İnşallah belirtilerinde yanılmazsın İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinn.
Pff bilmiyorum ya bugün acayip stresli bi gündü ikidir kadın doğum doktoruna gidiyorum vajinal bakarım baktırmazsan gidebilirsin diyolar bi ateş bi kasık agrısıyla direk vajinal ultrason ne alaka niyetliyim diyorum bugün bi test yapalım karından bakalım bişi göremezsem vajinale gelirsin falan demek yok vajinal baktıracak olsam sanamı gelirim devlet hastanesinin vasat doktorları konuşmayı bile bilmiyorlar çok sinir oldum ordan çıkıp kan testi yaptırdım boşa gelip gitmemiş oluyum diyeBi de yazmışlar belli olmaz adet gününe kadar rahim yer değiştirir. Doktor yazmış döllenme olduktan sonra rahim yumuşat ve yer yapar. Kasıkta batmalarda ondan dolayı olurmuş. Progsteron hormonu nedeniyle ısıda artış oluşurmuş. Değişken ruh hali vs vs