Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Can'ım uyuya kalmışım dün.. Aynı belirtiler bendede var adet olacakmışım gb sancılanıyorum. İdrara normalde sık çıkan biri olduğum için anlamıyorum Ateş sabitlenmiş baş Ağrı'sı Ateş başması dün sıkıntıdan eşimi yedim bitirdim bi güzel ))Kızlaar nasıl gidiyor durumlar ne ?
Yazık ya olan kocalara oluoGünaydın Can'ım uyuya kalmışım dün.. Aynı belirtiler bendede var adet olacakmışım gb sancılanıyorum. İdrara normalde sık çıkan biri olduğum için anlamıyorum Ateş sabitlenmiş baş Ağrı'sı Ateş başması dün sıkıntıdan eşimi yedim bitirdim bi güzel ))
Bende aynı durumdayım valla kırmızıları beklicez gelmezse fasulye tanesi gelir zaten İnşallaaahBence ben bu ayda fos çıkıcam gbme geliyor. Ateş basmasının kasık ağrısının dışında bi bok yok ha bide halsizim uyku hali ) oda sıcaktadır malum hava 40 derece inşallah sizde vardır
Aman onlara ne oluyo Allah aşkına kız.. Keyfindeler bütün sıkıntı bizde vallaYazık ya olan kocalara oluo
Bizi çekiolar daha nolcakAman onlara ne oluyo Allah aşkına kız.. Keyfindeler bütün sıkıntı bizde valla
Aynen bizi yiyip bitiriyorlar ))Bizi çekiolar daha nolcak
daha 6 gün varmış canım negatif çıkması çok normal bence. adet gecikmesinin 12. günü idrara geçer diyolar prosedur olarak. sıkma canını. inşallah bebişlerimiz bizledirAminn Canım İnşallah ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı
Fifti fifti bizde vallaAynen bizi yiyip bitiriyorlar ))
İnşallah canımya nasipten öte yol yok beklicez görcez İnşallah bayram şekerlerimiz gelirdaha 6 gün varmış canım negatif çıkması çok normal bence. adet gecikmesinin 12. günü idrara geçer diyolar prosedur olarak. sıkma canını. inşallah bebişlerimiz bizledir
Şu anda hesaplarsak biz 2 haftalık hamileymişiz varsa ki bu da teste çıkmaması gayet normal :))daha 6 gün varmış canım negatif çıkması çok normal bence. adet gecikmesinin 12. günü idrara geçer diyolar prosedur olarak. sıkma canını. inşallah bebişlerimiz bizledir
Valla umudum hep var canım reglimi görene kadarda umudumu kaybetmicem hakkımızda hayırlısı merakla bekliyoruzFazla kalmadı senin umudun varmı kız Urmicca
Şöle bakınca içimizi görebilsek yumurtanın yolcugunu falan derimiz istediğimiz zaman şeffaf olsa uyuz doktorlara muhtac olmadan oramızı buramızı acmadan görsek içimizdeki hareketliliği keşkeee hep bunu düşünüomNe zaman tutup tutmadığını bi bilseydik filozof olduk valla bizim kızlar Master yaptın diyorlar :)