Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Kızlaar nasıl gidiyor durumlar ne ?

Kızlaar nasıl gidiyor durumlar ne ?
Günaydın Can'ım uyuya kalmışım dün.. Aynı belirtiler bendede var adet olacakmışım gb sancılanıyorum. İdrara normalde sık çıkan biri olduğum için anlamıyorum Ateş sabitlenmiş baş Ağrı'sı Ateş başması dün sıkıntıdan eşimi yedim bitirdim bi güzel ))

Kızlar ne duruşmadasınız iyimisiniz )
Mide bulantılı baş dönmeli günler dilerim

Bence ben bu ayda fos çıkıcam gbme geliyor. Ateş basmasının kasık ağrısının dışında bi bok yok ha bide halsizim uyku hali ) oda sıcaktadır malum hava 40 derece inşallah sizde vardır

Yazık ya olan kocalara oluo

Bence ben bu ayda fos çıkıcam gbme geliyor. Ateş basmasının kasık ağrısının dışında bi bok yok ha bide halsizim uyku hali ) oda sıcaktadır malum hava 40 derece inşallah sizde vardır
Bende aynı durumdayım valla kırmızıları beklicez gelmezse fasulye tanesi gelir zaten İnşallaaah

Bana olursa süpriz olur çünkü hiç beklemiyorum. Belirti dediğimiz seyler bedenimizin bize oynadığı oyunlar biz öle hissetmek istiyoruz. Ama kasık batması oyun değil ama onuna da ne kadar güvenilir bilmiyorum

daha 6 gün varmış canım negatif çıkması çok normal bence. adet gecikmesinin 12. günü idrara geçer diyolar prosedur olarak. sıkma canını. inşallah bebişlerimiz bizledir
İnşallah canımya nasipten öte yol yok beklicez görcez İnşallah bayram şekerlerimiz gelir

daha 6 gün varmış canım negatif çıkması çok normal bence. adet gecikmesinin 12. günü idrara geçer diyolar prosedur olarak. sıkma canını. inşallah bebişlerimiz bizledir
Şu anda hesaplarsak biz 2 haftalık hamileymişiz varsa ki bu da teste çıkmaması gayet normal :))
Bizim burda butik var 1 TL gebelik testi alıyom da alıyom

Ne zaman tutup tutmadığını bi bilseydik filozof olduk valla bizim kızlar Master yaptın diyorlar :)

Ne zaman tutup tutmadığını bi bilseydik filozof olduk valla bizim kızlar Master yaptın diyorlar :)
Şöle bakınca içimizi görebilsek yumurtanın yolcugunu falan derimiz istediğimiz zaman şeffaf olsa uyuz doktorlara muhtac olmadan oramızı buramızı acmadan görsek içimizdeki hareketliliği keşkeee hep bunu düşünüom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…