Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Takip ettiğim bi topik daha var orda kadınlar yapmış
Canım karnım kasıklarım dahi şiş ya gaz var çok hep böle balon gibi dolaşıom 10 gündür yumşakmı anlayamam ki aşagı nasıl düşüo onuda bilmiom

Bak adet Zaman'ı rahim vajina son bölümüne sert bi şekilde olur. Ama hamileysen yumuşacık olur orta parmağını soktuğunda uzan yatağa en sonunda yumuşacıksa rahim eline değmiyorsa hamişsin..

Bak adet Zaman'ı rahim vajina son bölümüne sert bi şekilde olur. Ama hamileysen yumuşacık olur orta parmağını soktuğunda uzan yatağa en sonunda yumuşacıksa rahim eline değmiyorsa hamişsin..

Onu diyorum yumuşaksa o Zaman Bebiş geliyooooooo
Hayırlısı kuzum ya bugün negatifti kan sonucu o yüzden pek umudum yok reglim 30 g0n 35 gün degişio 1 temmuzda yada 5 temmuzda gelicek ama bilmiyorum regl dönemim uzun 35 güne oldugu için geçmi yumurtladım nokdu naptım bilmiom iki gündür temasda bulunmuyoruz kasık agrım batmalarım oldugu için 10.gününden itibaren her gece çalıştık hayırlısı ya kist falan olmasında geç hamile olmaya razıyım Allah ım dermansız deet vermesin İnşallah

Öfff ne kadar uzun Regl süren senin benim ki 28 gün. Eğer öyleyse zaten çıkmaz ki Can'ım tutmadıysada hiç üzülme hayırlısı diğer aya benimki de olmayabilir temmuzda çalışırız bebeğim :)

Kızlar pazartesi kan testi vermeye gidicem inşallah vardır ki var diye hissediyorum! Hayırlısı herşeyin haber ederim

sy527 canım kist konusunda umut dolu konuşuyosun da gecen sen nerdeyse bir sene her ay tedavi gördüm her ay aynı kasık batmalarını çektim ve hep kist oluştu. yumurtalar tembel gelişmiyo gelişince de geç gelişiyo o da adet zamanına kadar kiste dönüyo. ve beni sinir ediyo. bu batmaları ona bağlıyorum ben. inşallah bebiştendir ama umutlanmak istemiyorum. ev temizledim bugün ağlaya sızlaya temizlemez olaydım iyice kötü oldu. sol kasıkta ne batma ne batma.
meyr_a devlet hastaneleri ölümmm ölümm. zaten randevulu gitsen bile 100 aat bekliyosun. ne dinliyolar ne halden anlıyolar. duygularını aldırmışlar. benim 7-8 ay önce aşılamam başlayacaktı spermiyogram falan verdik sonucunu göstermeye gittim dr değişmiş o ay tedavim kaldı. bana diyo adet olunca gel. diyorum adet olmuyorum ilaçsız 2 ay bekle olmazsan gel lafa bak ya. sinir oldum daha da gitmedim. tamam günde 100lerce insanla uğraşıyolar ama onların görevi bu. insanlarla uğraşamıyolarsa gitsinler fabrikatör olsunlar. ben de laborantım staj yaparken ben de insanlarla uğraştım ama hiç öyle değildim. bak sinirlendim yine yaa

Kızlar pazartesi kan testi vermeye gidicem inşallah vardır ki var diye hissediyorum! Hayırlısı herşeyin haber ederim
canım haber ver muhakkak ama ben senden umutluyum :) ateşin de çıkıyo. o rahim şeysini de ölçmüşün. :) ben hiiiiçç bişeye bakmadım. doktoru aradım bugun çok şiddetli kasığım diye. reglinizi bekleyin olmazsanız idrar testi yapmayın kan vermeye gelin dedi. telfonda bu kadar oluyo işte. 2-3 gün kaldı son :) bakalım nasip. ama ben yarın şehir dışına çıkıyorum. gittiğim yerde acile giderim artık gelmezse

Sen de denesene kız seninki kesin çıkar

Benim daha haftaya cumaya Regl günüm deneseydin bizede ışık olurdu. Can'ım

Korku sardı bak yine içimi hep böyle oluyorum. Daha önceki aylarda ne Zaman kan testi yapmaya gitsem ya adet oldum yada negatif çıktı ama onlarda belirti yoktu normaldi şimdi sanki var gb ama olmasada bilir işte en iyisi gitmiyim. Kendimi o kadar olmayacağına inandırdım ki varsa da inanmıcam sanki

Olursa kendimi tatil kazanmış gb büyük piyango vurmuş gb hissederim sanırım )))

Olursa kendimi tatil kazanmış gb büyük piyango vurmuş gb hissederim sanırım )))
aynen canım bak ben öyle yapıyorum yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm bi lekelenmem oldu geçti kasığım çok feci batıyo arada, uykum çok sık geliyo ama ben kist ve mevsimsel kaynaklı olduğunu düşünüyorum. olursa bayram bana güzel :) inşallah Rabbim bize bayram şekerlerinin en tatlısını verir :) :)

Canım ilk defa 35 gün sürdü reglim ilk ayki çalışmamızda.dah önce hep ayın 28 yada 29 u rütin gelirdi 1 gün acda ayardı yani.. Çalışmaktan yorulduk ya mübarek ramazan ayı sahurdan önce duş almak koştıior koştur sahur yapmak mahvetti ikimizide temmuzda bu kadar üzerine düşücemizi sanmıyorum canım hayırlısı İnşallah

İnşallah vardır canım pozitif görmeye İhtiyacımız var çook

Canım çok sinirlendşm ya varya orda kendimi zor tuttum ikince kez muayne olamadan döncem onun sinirini niyetli o yolu gelip gitcem boşa üzerine birde doktorun tavrı orada boğazlamak istedim uyuzu ya ama şeytana uymadım ö.güvenlik kimliğim çıkıcak yakmayım kendimi dedim valla yoksa mahkemelik olay çıkarırdım orda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…