Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Olursa kendimi tatil kazanmış gb büyük piyango vurmuş gb hissederim sanırım )))
Aynı şekilde canım şu idrar testinde bakınca çift çizgiyi görsem dğnyalar benim olur ya korkarak bakıyorum hep teste..

Var gibi ikinizdede yaa Hadi İnşallah vardır pozitifi görürüz ikinizdede benim veled de 1 ay küçük olsun sizinkilerden

Benimde umudum kalmadı canım ya dün kan da negatif gördüm 5 yada 9 gğnüm var bat a:)
Urmicca 7 gün kaldı illa belirti aramamak lazım.. Yaz ben şunu anlamıyorum bazı kadınlar yazmış adetime 10 gün kala çıktı bilmem ne! Bence yalan veya erken döllenme

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti

Kahverengi lekelenme geliyorsa kesin hamilesin Can'ım

Benim 7 günüm var daha öle leke felan gelmedi ama karnım şiş göğüslerimde hassaslaştı pazartesi kan testi yapıcam bakalım

Kahverengi veya pembe lekelenme yerleşme kanaması olarak bilinir. Adetten çok farklıdır ve bi hafta öncesi veya adet günü gerçekleşir. Şimdi senin ortalama bi haftan var ve lekelenmen olmuş bence var bişeyler rahim kontrolü yaptınmı ? M Melismail

Sanirim benm hic umudum kalmadi genel olarak ama cokta dert etmiyorm artik yani :) umrumda degilsin hamilelikkkkkk tın tın tın :)
Genel olarak degil tabiki canım birgün illa gelicek Allah büyük ama bende dün negatifi görünce rşime dedim ben çalışma falan istemiyorum zaten daha çok erkendi var demekki bi hayırlısı ben önce işime başlamak istiyorum sadece korunmayız gelirse kendiliğinden gelsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…