Aynı şekilde canım şu idrar testinde bakınca çift çizgiyi görsem dğnyalar benim olur ya korkarak bakıyorum hep teste..Olursa kendimi tatil kazanmış gb büyük piyango vurmuş gb hissederim sanırım)))
Var gibi ikinizdede yaaaynen canım bak ben öyle yapıyorum yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm bi lekelenmem oldu geçti kasığım çok feci batıyo arada, uykum çok sık geliyo ama ben kist ve mevsimsel kaynaklı olduğunu düşünüyorum. olursa bayram bana güzel :) inşallah Rabbim bize bayram şekerlerinin en tatlısını verir :) :)
Canım naptın ne durumdasınValla olursa olur olmazsa tatil beni bekliyor
Haberler nasıl canım ?Ben varım canımmm inş olucak ümidini yitirme inşallah sonucun güzel olacak
Canım naptın ne durumdasın
Benimde umudum kalmadı canım ya dün kan da negatif gördüm 5 yada 9 gğnüm var bat a:)Bugun reglimin 3.gnu cnm :)
Benimde umudum kalmadı canım ya dün kan da negatif gördüm 5 yada 9 gğnüm var bat a:)
Hiç Can'ını sıkma bende olurum diye düşünüyorum sürekli böyle oluyor temmuza çalışırız :)Regly oldum kızlar bende katıldım aranıza artık umutla Temmuz a kaldı
Benimde umudum kalmadı canım ya dün kan da negatif gördüm 5 yada 9 gğnüm var bat a:)
Kahverengi lekelenme geliyorsa kesin hamilesin Can'ımGunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
Benim 7 günüm var daha öle leke felan gelmedi ama karnım şişGunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
Allah gönlüne gore versin canimBenim 7 günüm var daha öle leke felan gelmedi ama karnım şişgöğüslerimde hassaslaştı pazartesi kan testi yapıcam bakalım
İnşaallah inşallah allahim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatir insallahKahverengi lekelenme geliyorsa kesin hamilesin Can'ım
Test yaptın mı sen Can'ımİnşaallah inşallah allahim hepimize tez zamanda bu duyguyu yasatir insallah
Daha bu sabah oldu adet gunumede var daha yapmadm onun iicnTest yaptın mı sen Can'ım
Genel olarak degil tabiki canım birgün illa gelicek Allah büyük ama bende dün negatifi görünce rşime dedim ben çalışma falan istemiyorum zaten daha çok erkendi var demekki bi hayırlısı ben önce işime başlamak istiyorum sadece korunmayız gelirse kendiliğinden gelsin dedimSanirim benm hic umudum kalmadi genel olarak ama cokta dert etmiyorm artik yani :) umrumda degilsin hamilelikkkkkk tın tın tın :)