Yok tatlim, dun kanda baktirdim acilde. 5,18 cikti. Doktorumu aradim 5 ve ustu pozitif oluyo ama cok erken hem de deger dusedebilir tekrarla bir kac gun sonra dedi. Insallah kuzum ya insallah deger yukselir, bebegim rahmime tutunur saglikli bir gebelik geciririm.Kaç çıktı canım hcg testin? İdrarında çıktı önce ? Ayy İnşallah vardır bebeğin kuzum
Amiin canım İnşallah olmasa 1.20 falan çıkardı yani bebeğin varr yenice tutundu galiba bol bol sev okşa miniğini güzel güzel duygular gönder ona hissetsin seni sıkıca tutunsun bol bol dua et Allah ım saglıkla nasip etsin İnşallahYok tatlim, dun kanda baktirdim acilde. 5,18 cikti. Doktorumu aradim 5 ve ustu pozitif oluyo ama cok erken hem de deger dusedebilir tekrarla bir kac gun sonra dedi. Insallah kuzum ya insallah deger yukselir, bebegim rahmime tutunur saglikli bir gebelik geciririm.
Nasil pozituf gormeye duymaya hissetmeye alisik degilsem artik canim sevinemiyorum bile. Cok ciddi soyluyorum bak 3,5 senedir her ay 0,2leri gormeye alismisim su an 5i gecik ama hic yukselecektuir belki havasinda degilim. Neden boyle oldum bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Insallah yukselir bakalim...ediyorum etmez miyim, sen de benim icin dua et kuzum olur muAmiin canım İnşallah olmasa 1.20 falan çıkardı yani bebeğin varr yenice tutundu galiba bol bol sev okşa miniğini güzel güzel duygular gönder ona hissetsin seni sıkıca tutunsun bol bol dua et Allah ım saglıkla nasip etsin İnşallah
Dualarım seninle kuzum Allah ım kavuştursun yavruna seni.. kötü düşünme hormonlarını etkileme iyi şeyler düşün güzel olacak İnşallahNasil pozituf gormeye duymaya hissetmeye alisik degilsem artik canim sevinemiyorum bile. Cok ciddi soyluyorum bak 3,5 senedir her ay 0,2leri gormeye alismisim su an 5i gecik ama hic yukselecektuir belki havasinda degilim. Neden boyle oldum bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Insallah yukselir bakalim...ediyorum etmez miyim, sen de benim icin dua et kuzum olur mu
Saglıkla al kucagına İnşallah canım ☺Bende bugün çok şükür kesemi gördüm.5 haftalık görünüyor. 20 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı ve bebişi inşallah görebilmek için.
insallah kuzummDualarım seninle kuzum Allah ım kavuştursun yavruna seni.. kötü düşünme hormonlarını etkileme iyi şeyler düşün güzel olacak İnşallah
Bebişim günaydın en doğru kararı vermişsin daha çok erken senin için ben evlenmeden önce yaptım o dediklerini şimdi rahatım.. Kardeşimde 26 da doğurdu tatlım ideal bi yaş hemde korunmazsan süpriz olur daha güzel olur :)Kuzuuu bana hiç pas vermion bakıomdabende bıraktım bebek planını canım daha çok erken olduguna karar verdik bebek için.24 yaşındayım daha 2 yıl daha düşünmüyoruz artık işime başlayıp arabamı alcam ondan sonra uğraşcaz bebek için. ama korunmıcaz vücut anca düzene giriyor zaten sperme falan anca alışıyor.keyfimize göre ilişkimizi yaşıcaz düzenli falan diil yani o arada olursa olur ama gün mün takip ilişki falan yaşamıcaz beklesin 2 sene daha içimde
Kız hayırlı olsun bak yükseliyor genelde böyle olanların çoğu bi hafta sonra baya yüksek çıkıyor hiç Can'ımı sıkma biz varım :)insallah kuzumm
Insallah canim yukselirr :) cok sagolun kuzumm :)Kız hayırlı olsun bak yükseliyor genelde böyle olanların çoğu bi hafta sonra baya yüksek çıkıyor hiç Can'ımı sıkma biz varım :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.Saglıkla al kucagına İnşallah canım ☺
Hoşgelmişsen nerdesin kız :)Saglıkla al kucagına İnşallah canım ☺
Insallah canim yukselirr :) cok sagolun kuzumm :)
Insallah canim yukselirr :) cok sagolun kuzumm :)
Gününe varkenmi kan tahlili yaptin canımCanım hayırlısı olur inşallah çok sevindim ya benimde günüme 4 gün var daha bakalım nolcak sabah merak ettim test yaptım ama çıkmadı bsey
Burdayım geldim göz doktoruna gittim bugün gözlerim uzagı görmüyordu ilerlemesin die gittim astigmat olmuşum artık bende bir camekanlıyımHoşgelmişsen nerdesin kız :)
Kizlar degerim bir oncekiyle ayni 5,18 doktor da anlamadi, bir hafta sinra tekrarla dedi
Bilmiyirum ki canim, ben de anlamadim valla. Aman uzerine dusmucem artik olursa olur olmazsa nasip degilmis. Uzerine dustukce olmuyo. Hem gunum gelekoysun bakalim biNiye öyle olmuş acaba canım hayırlısı olsun hakkında İnşallah bi aksilik çıkmaz bi idrar testi yap bakalım ne çıkcak
Bilmiyirum ki canim, ben de anlamadim valla. Aman uzerine dusmucem artik olursa olur olmazsa nasip degilmis. Uzerine dustukce olmuyo. Hem gunum gelekoysun bakalim bi
Canım naptin idrar testi yaptin miBilmiyirum ki canim, ben de anlamadim valla. Aman uzerine dusmucem artik olursa olur olmazsa nasip degilmis. Uzerine dustukce olmuyo. Hem gunum gelekoysun bakalim bi