- 27 Kasım 2015
- 806
- 518
yok canim, koydeyim zaten bir haftadir imkanim yik, bir iki gune evime donucem o zaman yapcam hem gunum de gelmis olur o zamanaCanım naptin idrar testi yaptin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim, koydeyim zaten bir haftadir imkanim yik, bir iki gune evime donucem o zaman yapcam hem gunum de gelmis olur o zamanaCanım naptin idrar testi yaptin mi
İnşallah bişey çıkar benim bu aydan da ümidim yok açıkcası belli zaten belirti hiç yok ona inanmıyorum zaten.. Ama geçtiğimiz aylarda bariz belirtilerim vardı şimdi sıfır bi tek göğüslerim büyüdü öyle geçen ayki gibi de deli gb ağrımıyor. Mutfakta oturdum elime hiçbir işede vurmadım :))) herşeyi bıraktım yeminleyok canim, koydeyim zaten bir haftadir imkanim yik, bir iki gune evime donucem o zaman yapcam hem gunum de gelmis olur o zamana
insallah cikar canim.Belki belirtisiz olunca bişey çıkar hehehhehehe bu da bi umut :))))
Amin Bitanem inşallah rabbim umarlarımızı boşa çıkarmaz :)insallah cikar canim.
Ne kadar takmiyorum drsen de takiliyo de miii :) ruhumuzda var . Hic takmasan bile ufacik bir umut ariyo insan. Rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin kuzum
Yazdım ya napim kendi kendimemi yazimNiye yazmıyon kız :) Urmicca
:))))))Yazdım ya napim kendi kendimemi yazim
Foto atsana Can'ımSizce hamile olabilir miyim
Kan testi en neti olur o zaman canımTekrarladı canım yni oldu yine
Can'ım bence umudunu kırmak istemem ama negatif eğer oozitif olmuş olsa gölge gb çıkardı. Tertemiz çıkmış ayrıca çizgi geri gitmiyor test yanlış dahi olsa kaymada yapma belli olurdu bence biraz daha bekle derimTekrarladı canım yni oldu yine