- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
Rica canımOldu walla cok saol cnm ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica canımOldu walla cok saol cnm ☺
Bişey kalmamış Can'ım benim takılma valla benim umrumda değil ne Zaman olursa diyorum..E neyin nedi o zaman bu leke.??? Ay cok sikildim ben artik ya. Bu arada dun tam bi olctum de bugun tam bir hafta var. 26si regl gunum.
Takilma takilma da bu zamana kadar umrumda degildi ama bu lekeler insanin icini yeyip bitiriyo. Ustunr agir is yapiyorum koyde emin de olamiyorum neyin nesi diye. Arada kaldim.Bişey kalmamış Can'ım benim takılma valla benim umrumda değil ne Zaman olursa diyorum..
Hastalanmana kaç gün var Can'ımTakilma takilma da bu zamana kadar umrumda degildi ama bu lekeler insanin icini yeyip bitiriyo. Ustunr agir is yapiyorum koyde emin de olamiyorum neyin nesi diye. Arada kaldim.
Hastalanmadan bi hafta önce ve sonra lekenden olursa yerleşme kanaması diye geçiyor inşallah hamilesindir Can'ım benim senin için dua edicem. Bende tatildeyim şu an bıraktım valla :)Takilma takilma da bu zamana kadar umrumda degildi ama bu lekeler insanin icini yeyip bitiriyo. Ustunr agir is yapiyorum koyde emin de olamiyorum neyin nesi diye. Arada kaldim.
Tam bir hafta var canim ama bu dun basladi. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir canum :) inan sikildim :) sen takmamaya devam. Cigu kisinin tatilde hic aklinda yokken olmus ya. Insallah sen de onlardan biri olursun canim. Bu ay artik hayirli haberleri yaxalim buraya :)Hastalanmadan bi hafta önce ve sonra lekenden olursa yerleşme kanaması diye geçiyor inşallah hamilesindir Can'ım benim senin için dua edicem. Bende tatildeyim şu an bıraktım valla :)
İkimizinde hayırlı haberlerini bekliyorum temmuzda hamile çıkın :)Canim mide bulantisi icin hemen baslamiyo diye biliyorum usutmussundur muhtemelen mideni. Ama leke konusuna gelince o bi erken belirti. Bende de uc gun oldu aksamdan beri yok gibi. Benim de bat 25 26.Beklemedeyim. Ama dusukten sinra gebelik sansi daha yuksej diye biliyorum canim.insallah hamileyizdir :)
İnşallah kuzummm inşallah oyleyizdir :))Canim mide bulantisi icin hemen baslamiyo diye biliyorum usutmussundur muhtemelen mideni. Ama leke konusuna gelince o bi erken belirti. Bende de uc gun oldu aksamdan beri yok gibi. Benim de bat 25 26.Beklemedeyim. Ama dusukten sinra gebelik sansi daha yuksej diye biliyorum canim.insallah hamileyizdir :)
Insallah canim. Kan testi yaptirdim ben ortada bi deger cikti bi kac gune belli olacak, paylasirimsixle de hayirlisi olsunasli-asli valla ben beklemiyorum artık negatifi o kadar çok gördüm ki umut felan kalmadı zaten neyden vazgeçsek rabbim o Zaman gösteriyor istediğiniz şeyin sevincini ondan dolayı takmamak en iyisi.. İnşallah sizin ki vardır da boşa çıkmaz umutlarınız
Kaç çıktı canım hcg testin? İdrarında çıktı önce ? Ayy İnşallah vardır bebeğin kuzumInsallah canim. Kan testi yaptirdim ben ortada bi deger cikti bi kac gune belli olacak, paylasirimsixle de hayirlisi olsun
Kuzuuu bana hiç pas vermion bakıomda bende bıraktım bebek planını canım daha çok erken olduguna karar verdik bebek için.24 yaşındayım daha 2 yıl daha düşünmüyoruz artık işime başlayıp arabamı alcam ondan sonra uğraşcaz bebek için. ama korunmıcaz vücut anca düzene giriyor zaten sperme falan anca alışıyor.keyfimize göre ilişkimizi yaşıcaz düzenli falan diil yani o arada olursa olur ama gün mün takip ilişki falan yaşamıcaz beklesin 2 sene daha içimdeasli-asli valla ben beklemiyorum artık negatifi o kadar çok gördüm ki umut felan kalmadı zaten neyden vazgeçsek rabbim o Zaman gösteriyor istediğiniz şeyin sevincini ondan dolayı takmamak en iyisi.. İnşallah sizin ki vardır da boşa çıkmaz umutlarınız