Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Kızlar bugün adet günüm ama daha olmadım sabah test yaptım ama negatif çıktı sizce beklemem gerekli mi biraz daha

Evet var göğüs uçlarında kararma mide bulantısı lekelenme hepsi öldu şuan kaşık agrim var sadece ve mide bulantisi

Kızlar dün adet gunumdu ve olmadım daha bugün de daha tık yok sizce hamile olabilir miyim ve test yapsam cikarmi

Doktordan geldim yumurtam çatlamamış hala dedi adetin 3 günü gel hormon testi yaptırıcaz dedi. Bakalım hayırlısı inşallah önümüzde ki ay Bebiş gelir

Canım yine test yaptım negatif mide bulantısı da devam ediyor sabah 6 da uyandırdı hatta
Bende erken gebelik testi yaptım yine negatif test yapmaya son artık ..!!
Adetimi beklerim yumurta takibi yaptırıcam zaten bi sorun yok

Canım kaçıncı gününde yumurtanın çatlamadıgını gördün
Bende erken gebelik testi yaptım yine negatif test yapmaya son artık ..!!
Adetimi beklerim yumurta takibi yaptırıcam zaten bi sorun yok

Canım kaçıncı gününde yumurtanın çatlamadıgını gördün
Bugün canm doktora gittim bi yumurtan çatlamamış bu ay geç adet olursun. İlaç felan kullanma dedi. Bu günleri değerlendir.Anlamadım ama işte adet olmada bilirsin dedi..

Bide dün geceden beri adet sancısı çekiyorum mahvoldum resmen ama adetime daha 3 gün var ve doktor bi çatlamaya hazır yumurtan var dedi bu iki günü değerlendir. Geç adet olacaksın ne demek bilen varsa bilgilendirsin lütfen

B betulanil Can'ım eşim bi istiyor bi istemiyor çocuk...
Ben 30 yaşındayım o 28 yaşında.. Korunmuyoruz da anlamıyorum. Madem istemiyorsan korunma istiyorsan da bana stres yapma..!!
Ne yapacağımı şaşırdım dün oturdum ağladım valla insanın hevesini kursagında bırakıp duruyor. Net isteyene kadar beklicem yoksa da yok. Ben o sorumluluğu tek başına alamam hamilelikte sıkıntılı şeyler oluyor kısıtlama oluyor destek gerekiyor eşinden. Ama benim eşim de ben bunları göremiyorum kafam çok karışık

Canim rabbim yuvana huzur nasip etsin insallah..Herseyde vardir bir hayir akisina birak dusundukce stres oluyorz madem esinde net degil akisina birakin cok kafana takma zamanla hersey duzelir Allah in izniyle..Rabbim hakkinfa herseyinn hayirlisini nasip eylsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…