Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Kizlaaarrr adetime on gun var bende bugun yine pembe akinti geldi. Acile gitsem bu kadar erken belli olur mu kanda gebelik.

Birqz bekle istersen canım çok erken gibi

E neyin nedi o zaman bu leke.??? Ay cok sikildim ben artik ya. Bu arada dun tam bi olctum de bugun tam bir hafta var. 26si regl gunum.

E neyin nedi o zaman bu leke.??? Ay cok sikildim ben artik ya. Bu arada dun tam bi olctum de bugun tam bir hafta var. 26si regl gunum.
Bişey kalmamış Can'ım benim takılma valla benim umrumda değil ne Zaman olursa diyorum..

Bişey kalmamış Can'ım benim takılma valla benim umrumda değil ne Zaman olursa diyorum..
Takilma takilma da bu zamana kadar umrumda degildi ama bu lekeler insanin icini yeyip bitiriyo. Ustunr agir is yapiyorum koyde emin de olamiyorum neyin nesi diye. Arada kaldim.

Takilma takilma da bu zamana kadar umrumda degildi ama bu lekeler insanin icini yeyip bitiriyo. Ustunr agir is yapiyorum koyde emin de olamiyorum neyin nesi diye. Arada kaldim.
Hastalanmadan bi hafta önce ve sonra lekenden olursa yerleşme kanaması diye geçiyor inşallah hamilesindir Can'ım benim senin için dua edicem. Bende tatildeyim şu an bıraktım valla :)

Hastalanmadan bi hafta önce ve sonra lekenden olursa yerleşme kanaması diye geçiyor inşallah hamilesindir Can'ım benim senin için dua edicem. Bende tatildeyim şu an bıraktım valla :)
Tam bir hafta var canim ama bu dun basladi. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir canum :) inan sikildim :) sen takmamaya devam. Cigu kisinin tatilde hic aklinda yokken olmus ya. Insallah sen de onlardan biri olursun canim. Bu ay artik hayirli haberleri yaxalim buraya :)

Üye
kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgunhissediyorum sizce hamile olabilir miyim ?

Evet canım gördüm ama o geçen aydi adetim bittikten sonra zaten belirtilerim başladı kahverengi akıntı falan geldi ve şuan yorgunluk hissi kasik ağrısı çok var

Canim mide bulantisi icin hemen baslamiyo diye biliyorum usutmussundur muhtemelen mideni. Ama leke konusuna gelince o bi erken belirti. Bende de uc gun oldu aksamdan beri yok gibi. Benim de bat 25 26.Beklemedeyim. Ama dusukten sinra gebelik sansi daha yuksej diye biliyorum canim.insallah hamileyizdir :)

İkimizinde hayırlı haberlerini bekliyorum temmuzda hamile çıkın :)

asli-asli valla ben beklemiyorum artık negatifi o kadar çok gördüm ki umut felan kalmadı zaten neyden vazgeçsek rabbim o Zaman gösteriyor istediğiniz şeyin sevincini ondan dolayı takmamak en iyisi.. İnşallah sizin ki vardır da boşa çıkmaz umutlarınız

İnşallah kuzummm inşallah oyleyizdir :))

Bnm 7. Hftm gcn hafta bsladi mgde bulntilrm ara ara oluyor rabbim herkese nasip etsin cock sahibi olmayi

Insallah canim. Kan testi yaptirdim ben ortada bi deger cikti bi kac gune belli olacak, paylasirimsixle de hayirlisi olsun

Kuzuuu bana hiç pas vermion bakıomda bende bıraktım bebek planını canım daha çok erken olduguna karar verdik bebek için.24 yaşındayım daha 2 yıl daha düşünmüyoruz artık işime başlayıp arabamı alcam ondan sonra uğraşcaz bebek için. ama korunmıcaz vücut anca düzene giriyor zaten sperme falan anca alışıyor.keyfimize göre ilişkimizi yaşıcaz düzenli falan diil yani o arada olursa olur ama gün mün takip ilişki falan yaşamıcaz beklesin 2 sene daha içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…