Temmuz anneleri

Haklısın ama yanıyorum.huzursuz bacak sendromu icin maden suyu içiyorum internetten arastırmıstım gercekten işe yaradı 4-5 gündür rahat uyuyorum bacagımdan yana sıkıntım yok hem maden suyu yararlı hemde harareti alıyo tavsiye ederim

Doğum çantanızı hazırladınız mııı

Ben dogum çantamı ve bebegimin odasını hazırladım sadece pusetimiz kaldı onu da alırsak tamamdır inşallah ramazandan önce halledelim dedik cünkü alısveris ramazanda gercekten zor biz oruc tutmuyoruz ama eşlerimize yazık valla

ben bu hafta sonu hastane çantamı hazırladım:) deterjanı dalan foxy, yumuşatıcı da dalinin gayet memnunum. Odasını ve diğer eşyalarını da izne ayrılınca halledicem inşallah

Aynen canım bende deterjan olarak dalan foxy aldım ve cok memnun kaldım :)

Hazırlamak lazım tabii bende bugün yıkıyorum cicileri inşallah Alışveriş zor vallahi bu sıcakta

Bir de şeyi soracaktım sizlere kendinize kaç takım pijama ve gecelik koydunuz bebişler için de kaç hastane çıkışı :)

maden suyu faydalı canım zararı yok ama tavsiyem farklı markaların maden sularını dene. hep aynı mineralleri almamış olursun. eşim bana hergün farklı markalardan alıyor :) hep aynı markayı içirmiyor.

aynen eşlerimize yazık bizlerler ilgileniyorlar. ramazan günü üstlerine gitmeyin kızlarr Allah onları başımızdan eksik etmesin..

Bence yeterli canım hatta doğum yapan arkadaşlarıma söyledim onlar fazla bile dedi..İnternette bende baktım herseyi cok abartı yazmıslar
Ebruliberre zahmet olmazsa listeni paylasirmisin yazdıklarına baktimda sende benim gibi abarmayi sevmeyip gerekli olan esyalari almaktan yanasin doğum cantanda neler var bebisin ve senin icin ayrıca neler aldin bebegine hangi markaları tercih ettin. Umarim cevaplarsin :)

BEBEK İÇİN
10 lu set
5li set
İç zıbın (2 adet)
Islak mendil (uni baby)
Alt-üst takım (2 adet)
Bere,corap,eldiven
Yelek,battaniye (ince penye olanlardan)
Agız mendili
Emzik,biberon,pişik kremi
Bebek bezi ( 3 adet koydum hastane veriyormus zaten )
Ana kucağı ( henüz almadım )
KENDİM İÇİN
2 takım gecelik-1 sabahlık
Terlik-taç
İç çamaşırı,emzirme sütyeni
Göğüs pedi,hasta bezi
Çorap,diş fırçası- macunu,tarak
Kücük boy havlu,dış kıyafet

10 lu ve 5 li set ne oluyor canm hastane çıkışı mı?

Sütyende hangi model ve markayı seçtiniz ? Bir tane emzirme sütyeni aldım ama içime sinmedi . Hamilelikte göğüslerim çok şişti 90C anca oldu Göğüs uçlarını belli etmeyen bir model istiyorum . Büyük göğüsler için bu tarz kolay emzirme sağlayacak model biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…