- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
canım bende de var huzursuz bacak sendromu ya neler yapıyorsun geçmesi için. bu arada karpuz ve dondurmayı bende yiyorum ama sonradan çok pişman oluyorum abartıyorum şekerim filan çıkarsa zararlı olur diyee.. sen de dikkat et bence Allah korusun ikisi de şeker içeriyor dokunmasın..
Doğum çantanızı hazırladınız mııı
ben bu hafta sonu hastane çantamı hazırladım:) deterjanı dalan foxy, yumuşatıcı da dalinin gayet memnunum. Odasını ve diğer eşyalarını da izne ayrılınca halledicem inşallah
maden suyu faydalı canım zararı yok ama tavsiyem farklı markaların maden sularını dene. hep aynı mineralleri almamış olursun. eşim bana hergün farklı markalardan alıyor :) hep aynı markayı içirmiyor.Haklısın ama yanıyorum.huzursuz bacak sendromu icin maden suyu içiyorum internetten arastırmıstım gercekten işe yaradı 4-5 gündür rahat uyuyorum bacagımdan yana sıkıntım yok hem maden suyu yararlı hemde harareti alıyo tavsiye ederim
aynen eşlerimize yazık bizlerler ilgileniyorlar. ramazan günü üstlerine gitmeyin kızlarr Allah onları başımızdan eksik etmesin..Ben dogum çantamı ve bebegimin odasını hazırladım sadece pusetimiz kaldı onu da alırsak tamamdır inşallah ramazandan önce halledelim dedik cünkü alısveris ramazanda gercekten zor biz oruc tutmuyoruz ama eşlerimize yazık valla
aynen eşlerimize yazık bizlerler ilgileniyorlar. ramazan günü üstlerine gitmeyin kızlarr Allah onları başımızdan eksik etmesin..
Bir de şeyi soracaktım sizlere kendinize kaç takım pijama ve gecelik koydunuz bebişler için de kaç hastane çıkışı :)
Bende boyle koymayı düşünüyorum yeterli değil mi bazı yerlere bakıyorum fazla fazla :)Ben kendime 2 takım pijama-sabahlık bebiş için 10lu hastane cıkısı,5 li hastane çıkışı ve 2 adet alt üst takım koydum
Bende boyle koymayı düşünüyorum yeterli değil mi bazı yerlere bakıyorum fazla fazla :)
Ay sorma yaa:) internete bakarsak zaten evi hastaneye taşıcaz :)Bence yeterli canım hatta doğum yapan arkadaşlarıma söyledim onlar fazla bile dedi..İnternette bende baktım herseyi cok abartı yazmıslar
Ebruliberre zahmet olmazsa listeni paylasirmisin yazdıklarına baktimda sende benim gibi abarmayi sevmeyip gerekli olan esyalari almaktan yanasin doğum cantanda neler var bebisin ve senin icin ayrıca neler aldin bebegine hangi markaları tercih ettin. Umarim cevaplarsin :)Bence yeterli canım hatta doğum yapan arkadaşlarıma söyledim onlar fazla bile dedi..İnternette bende baktım herseyi cok abartı yazmıslar
Ebruliberre zahmet olmazsa listeni paylasirmisin yazdıklarına baktimda sende benim gibi abarmayi sevmeyip gerekli olan esyalari almaktan yanasin doğum cantanda neler var bebisin ve senin icin ayrıca neler aldin bebegine hangi markaları tercih ettin. Umarim cevaplarsin :)
Ay sorma yaa:) internete bakarsak zaten evi hastaneye taşıcaz :)
hayırdır canım eşin nerde ki? onu evde yalnız bırakıp mı gittin :)
bnde gitmeyi düşünüyorum canım ama çalıştığım için gitmiyorum. öğretmenim okullar kapandığı için doğum izni de almadım. doğumdan sonra Allah nasip ederse gideceğim. :)) oda geldi tabi anneme birakirmi.. ama o eve gidip gelio lazim oldukça.
10 lu ve 5 li set ne oluyor canm hastane çıkışı mı?BEBEK İÇİN
10 lu set
5li set
İç zıbın (2 adet)
Islak mendil (uni baby)
Alt-üst takım (2 adet)
Bere,corap,eldiven
Yelek,battaniye (ince penye olanlardan)
Agız mendili
Emzik,biberon,pişik kremi
Bebek bezi ( 3 adet koydum hastane veriyormus zaten )
Ana kucağı ( henüz almadım )
KENDİM İÇİN
2 takım gecelik-1 sabahlık
Terlik-taç
İç çamaşırı,emzirme sütyeni
Göğüs pedi,hasta bezi
Çorap,diş fırçası- macunu,tarak
Kücük boy havlu,dış kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?