- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
Maşallah Can'ım. Birsey yoktur korkma bende 34 oldum bugun 2.200 ölçüldü fl 1 hafta geride hatta ilk 10 gün Dedi suyu vs hersey iyiydi.. Rabbime emanetDün kontrole gittim 2480 iz kizlaaar maşallah kızıma!..1 hafta önden gidiyoruz galiba ultrason da 34w4 yazıyor
Her şey yolunda demişti doktor sormadım bende çıkmış aklımdan.. hastaneden geldim bayagi gecti bi duş alayım dedim dustayken az miktarda topak topak kan geldi napcagimi bilemedim çok korktum haliyle eşime haber verip yattım biraz bebeğin hareketleri falan gayet iyiydi çünkü.
eşim gelene kadar yattım ben acile gittik kan aldılar Ped verdiler kanama oluyorsa miktarı için 2 saat sonra tekrar gittim baktı kanama yok dedi bi sıkıntı görülmüyor rahim büyümesinden kaynaklı dir kanama olursa gel yine dedi. Önemli bir şey degil bence ama yine de paylaşmak istedim sizden böyle bir şey yaşayan var mı diye..
Maşallah prenseseDün kontrole gittim 2480 iz kizlaaar maşallah kızıma!..1 hafta önden gidiyoruz galiba ultrason da 34w4 yazıyor
Her şey yolunda demişti doktor sormadım bende çıkmış aklımdan.. hastaneden geldim bayagi gecti bi duş alayım dedim dustayken az miktarda topak topak kan geldi napcagimi bilemedim çok korktum haliyle eşime haber verip yattım biraz bebeğin hareketleri falan gayet iyiydi çünkü.
eşim gelene kadar yattım ben acile gittik kan aldılar Ped verdiler kanama oluyorsa miktarı için 2 saat sonra tekrar gittim baktı kanama yok dedi bi sıkıntı görülmüyor rahim büyümesinden kaynaklı dir kanama olursa gel yine dedi. Önemli bir şey degil bence ama yine de paylaşmak istedim sizden böyle bir şey yaşayan var mı diye..
topak topak derken canm pıhtı şeklinde miydi? rengi kırmızı mıydı? Allah şifa versin Rabbim korusun evlatlarımızı..Dün kontrole gittim 2480 iz kizlaaar maşallah kızıma!..1 hafta önden gidiyoruz galiba ultrason da 34w4 yazıyor
Evet taze kandi pıhtı şeklinde..topak topak derken canm pıhtı şeklinde miydi? rengi kırmızı mıydı? Allah şifa versin Rabbim korusun evlatlarımızı..
nered yaşıyorsunuzz? benim evim serin kalıyor dışarısı çok sıcak olmasına ragmenn evde akşamları üşüyoruz.Kızlar ben sıcaktan pişiyorum 2 gündür evimin serin olmasına rağmen..siz nasılsınız ?
Ayni durumdayim evimiz serin ama ben yaniom... uykuya daldığım dkda sac diplerim su icinde kalio. Sonrada üşüyorum. İnşallah hasta olmayizKızlar ben sıcaktan pişiyorum 2 gündür evimin serin olmasına rağmen..siz nasılsınız ?
Benimki suyum az olduğu için sezaryan gerekebilir dedi :/ normal istiyordumkızlarr doğumunuz hakkında doktorunuzla konuştunuz mu? sezeryan mı yoksa normal mi planlıyorsunuz?
nered yaşıyorsunuzz? benim evim serin kalıyor dışarısı çok sıcak olmasına ragmenn evde akşamları üşüyoruz.
Benimki suyum az olduğu için sezaryan gerekebilir dedi :/ normal istiyordum
ben sezeryan istiyorum doktorum normali tavsiye edio ama o cesareti kendimde bulamıyorum
aynı ağrı bende de var birde belim resmen ikiye ayrılıo gibi bacağımı sürüyorum resmen yürürkenNe durumdasiniz kızlar... uykuya hastet baykuş gibi dolaniom evde.... gerilio karnım dayiyo poposunu birakmio.bide çatı tarafimda agri girio saat basi... siz ne durumdasınız. Uykuya daldigim dk ter badio tüm vucudumu
P.tesi doktora gitcem bakalım doğum belirtisi mi normal bişeymi. Bu arada ben daha ndtye baglanmadim sanırım daha erkenaynı ağrı bende de var birde belim resmen ikiye ayrılıo gibi bacağımı sürüyorum resmen yürürkensıcak basmaları da ayrı dert tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?