Temmuz anneleri

Dün kontrole gittim 2480 iz kizlaaar maşallah kızıma!..1 hafta önden gidiyoruz galiba ultrason da 34w4 yazıyor
Her şey yolunda demişti doktor sormadım bende çıkmış aklımdan.. hastaneden geldim bayagi gecti bi duş alayım dedim dustayken az miktarda topak topak kan geldi napcagimi bilemedim çok korktum haliyle eşime haber verip yattım biraz bebeğin hareketleri falan gayet iyiydi çünkü.
eşim gelene kadar yattım ben acile gittik kan aldılar Ped verdiler kanama oluyorsa miktarı için 2 saat sonra tekrar gittim baktı kanama yok dedi bi sıkıntı görülmüyor rahim büyümesinden kaynaklı dir kanama olursa gel yine dedi. Önemli bir şey degil bence ama yine de paylaşmak istedim sizden böyle bir şey yaşayan var mı diye..

Maşallah Can'ım. Birsey yoktur korkma bende 34 oldum bugun 2.200 ölçüldü fl 1 hafta geride hatta ilk 10 gün Dedi suyu vs hersey iyiydi.. Rabbime emanet

Maşallah prensese

topak topak derken canm pıhtı şeklinde miydi? rengi kırmızı mıydı? Allah şifa versin Rabbim korusun evlatlarımızı..

Kızlar ben sıcaktan pişiyorum 2 gündür evimin serin olmasına rağmen..siz nasılsınız ?

nered yaşıyorsunuzz? benim evim serin kalıyor dışarısı çok sıcak olmasına ragmenn evde akşamları üşüyoruz.

İstanbuldayım ama normalde evim serindir cam bile açmam sanırım bu hamilelik beni son ay cok etkiledi elim ayagım yanıyor sabah terli uyanıyorum

Benimki suyum az olduğu için sezaryan gerekebilir dedi :/ normal istiyordum

Benim yarın kontrolüm var konusucam henüz konuşmadık.Nasipse normal dogum istiyorum ama epidural alarak..cekecegim sancıyı ilk hamileligim oldugu icin bilemiyorum epidurale güveniyorum

ben sezeryan istiyorum doktorum normali tavsiye edio ama o cesareti kendimde bulamıyorum

Canım doktorun normal istiyomus ne güzel simdi böyle doktorlar cok az özellikle özel hastanelerde.Kendine güven ve pozitif dogum hikayelerini oku belki fikrin degisir tabi herşeyin hayırlısı

Ne durumdasiniz kızlar... uykuya hastet baykuş gibi dolaniom evde.... gerilio karnım dayiyo poposunu birakmio.bide çatı tarafimda agri girio saat basi... siz ne durumdasınız. Uykuya daldigim dk ter badio tüm vucudumu

Ne durumdasiniz kızlar... uykuya hastet baykuş gibi dolaniom evde.... gerilio karnım dayiyo poposunu birakmio.bide çatı tarafimda agri girio saat basi... siz ne durumdasınız. Uykuya daldigim dk ter badio tüm vucudumu
aynı ağrı bende de var birde belim resmen ikiye ayrılıo gibi bacağımı sürüyorum resmen yürürken sıcak basmaları da ayrı dert tabi

aynı ağrı bende de var birde belim resmen ikiye ayrılıo gibi bacağımı sürüyorum resmen yürürken sıcak basmaları da ayrı dert tabi
P.tesi doktora gitcem bakalım doğum belirtisi mi normal bişeymi. Bu arada ben daha ndtye baglanmadim sanırım daha erken

Bende uykuya dalmakta güçlük çekiyorum uyaninca hep belim ağrıyor ve kan ter içinde kalmışim bebisin hareketleri normal o alttan ağrı dediğiniz bende de oluyor ta 20 li haftalardan bazen siklasiyor korkmuyo değilim... bende bir daha ki hafta gidip nst ye baglanmam gerekiyor ama randevu bulamadım sonraki haftaya inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…