Yani her cocugun kilosu bir olmuyo bazı cocukta cok kilolu..canını sıkma tatlım bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi yada adet tarihinle tahmini dogum tarihin tutmuyordur
Boy ve kilo her doktorda farkli cikiyor gecen hafta 1300 bu hafta 1400 dediler 31. Haftadayim. kendi doktorum hastane degistirdigi icin baska doktora gitmistim o soyledi. Suyu fazla diye olumsuz olumsuz bi suru sey dedi. Cuma gunu kendi doktoruma gidecegim bakalim insallah bir sikinti olmaz. Temmuz gelse de bir an once bebeklerimizi sag salim kucagimiza alsakkilo
canım kilo ve boy nasıl peki kaçıcı haftadasın
Canim usg cihazlarinda hepsi farkli farkli olcuyor hepsi tam net dogru bilgi vermiyor ki ben bir haftada uc doktora gittim ucunde de farkli degerler yaziyor bir de devlet degil dusun ozel doktora ve hastaneye gidiyorum. Hic moralini bozma.ya benım normalde kilosu öncen giderdi moralim sıfır suan haftasına döndü 31+6 da 1730 ölçtü doktorum benim içim rahat etmedi 32+3 te başka doktor 1930 ölçtü ben en az 2000 bekliyordum inş toparlanır ya , internette bir kaç şey okudum dunyam başıma yıkıldı neymiş gelişme geriliğinde down olabılırmış vs.. kafa hep öndeydi yine önde 33 haftalık çıkıyor fl 1hafta geride 42cm en son yani fl 6 cm (61mm) öyle işte((((((
İnşallah ya dua etmeye gidicem Eyüp Sultan'a aklımdasınız .. Bu psikoloji çok zorCanim usg cihazlarinda hepsi farkli farkli olcuyor hepsi tam net dogru bilgi vermiyor ki ben bir haftada uc doktora gittim ucunde de farkli degerler yaziyor bir de devlet degil dusun ozel doktora ve hastaneye gidiyorum. Hic moralini bozma.
Canim usg cihazlarinda hepsi farkli farkli olcuyor hepsi tam net dogru bilgi vermiyor ki ben bir haftada uc doktora gittim ucunde de farkli degerler yaziyor bir de devlet degil dusun ozel doktora ve hastaneye gidiyorum. Hic moralini bozma.
Can'ım benim başından beri uyumlu son adet tarihiyle oynarsa 5gün oynamıştır. Sen kaçıncı haftada ve Nasıl bebişin?? Off gelsin temmuz nolur bir an önce kavuşalım inşallah bebeklerinize
Fl bacak boy kemiği hepsinde 1 hafta geri atıyor ama onda değişen birsey yok
kızlar 33. haftadayım sizce bu haftasonu 2 günlüğüne eşimin memleketine gidip gelsek sıkıntı olur mu? çok mu yorulurum 6 saatlik yol ve 2-3 defa mola veriyoruz??
bu arada sen de 33. haftanda oluyosun 32+4 olduğuna göre benden 2 gün öndesin hatta :)Canım doktorunla görüş Nediyor ? Muayene ol bence öyle git .. Buarada bebişin Nasıl 33.haftada neler oluyor ben 32+4 oldum
bu arada sen de 33. haftanda oluyosun 32+4 olduğuna göre benden 2 gün öndesin hatta :)
1950 gr dı geçen hafta :) senin?
önce sağlığı yerinde olsun canım bunlara kafanı takıp kendini bunalttıkça bebişini de yorarsın...
her hafta gidiyor musunuz kontrole benim düzenli gittiğim doktor yok hala nerden randevu bulursam o zaman..
31 haftada 1.750 grmdı. doktor haftasında gidiyor dediKızlar bebişlerin hafta ve kilosu nasıl
31 haftada 1.750 grmdı. doktor haftasında gidiyor dedi
ben bakmadım hiç onlara canım. sende çok takılma. doktor normal diyorsa stres yapma kendine. çok kilolu olmasıda iyi değil.benımde 31+6 1730 haftasında gidiyor inş almıştır p.tesı kontrolum var yalnız bende fl boyu 1hafta geride bazen 4 gün bazen tam 1 hafta :/Sizin_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?