Temmuz anneleri

Yani her cocugun kilosu bir olmuyo bazı cocukta cok kilolu..canını sıkma tatlım bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi yada adet tarihinle tahmini dogum tarihin tutmuyordur

Can'ım benim başından beri uyumlu son adet tarihiyle oynarsa 5gün oynamıştır. Sen kaçıncı haftada ve Nasıl bebişin?? Off gelsin temmuz nolur bir an önce kavuşalım inşallah bebeklerinize

kilo

canım kilo ve boy nasıl peki kaçıcı haftadasın
Boy ve kilo her doktorda farkli cikiyor gecen hafta 1300 bu hafta 1400 dediler 31. Haftadayim. kendi doktorum hastane degistirdigi icin baska doktora gitmistim o soyledi. Suyu fazla diye olumsuz olumsuz bi suru sey dedi. Cuma gunu kendi doktoruma gidecegim bakalim insallah bir sikinti olmaz. Temmuz gelse de bir an once bebeklerimizi sag salim kucagimiza alsak

Canim usg cihazlarinda hepsi farkli farkli olcuyor hepsi tam net dogru bilgi vermiyor ki ben bir haftada uc doktora gittim ucunde de farkli degerler yaziyor bir de devlet degil dusun ozel doktora ve hastaneye gidiyorum. Hic moralini bozma.

Canim usg cihazlarinda hepsi farkli farkli olcuyor hepsi tam net dogru bilgi vermiyor ki ben bir haftada uc doktora gittim ucunde de farkli degerler yaziyor bir de devlet degil dusun ozel doktora ve hastaneye gidiyorum. Hic moralini bozma.
İnşallah ya dua etmeye gidicem Eyüp Sultan'a aklımdasınız .. Bu psikoloji çok zor

Fl bacak boy kemiği hepsinde 1 hafta geri atıyor ama onda değişen birsey yok

Can'ım benim başından beri uyumlu son adet tarihiyle oynarsa 5gün oynamıştır. Sen kaçıncı haftada ve Nasıl bebişin?? Off gelsin temmuz nolur bir an önce kavuşalım inşallah bebeklerinize

Bende 31+5 teyim canım 1.900 falan dedi yanlıs hatırlamıyorsam.aynen bende temmuzu iple çekiyorum :)

kızlar 33. haftadayım sizce bu haftasonu 2 günlüğüne eşimin memleketine gidip gelsek sıkıntı olur mu? çok mu yorulurum 6 saatlik yol ve 2-3 defa mola veriyoruz??

kızlar 33. haftadayım sizce bu haftasonu 2 günlüğüne eşimin memleketine gidip gelsek sıkıntı olur mu? çok mu yorulurum 6 saatlik yol ve 2-3 defa mola veriyoruz??

Canım doktorunla görüş Nediyor ? Muayene ol bence öyle git .. Buarada bebişin Nasıl 33.haftada neler oluyor ben 32+4 oldum

kontrolüm haftaya cuma bi şekilde muayene olup giderim zaten..
iyi çok şükür benim kızım hep hareketli gece bile onun tekmeleriliyle uyandığım oluyor..
baş aşağı pozisyondaymış ama ayakları2 gün sağda 3 gün solda doğum hikayeleri okuyup duruyorum..

Canım doktorunla görüş Nediyor ? Muayene ol bence öyle git .. Buarada bebişin Nasıl 33.haftada neler oluyor ben 32+4 oldum
bu arada sen de 33. haftanda oluyosun 32+4 olduğuna göre benden 2 gün öndesin hatta :)

1950 gr dı geçen hafta :) senin?

Can'ım sorma 31+6 da 1730 dedi bir doktor 2 gün önce yani 32+2 1930 çıktı bilmiyorum zaten kafam karşıtı psikolojim bozuldu taktım kafaya fl boyu 1 hafta geride doktor birsey demiyor normal diyor gel bna anlat

önce sağlığı yerinde olsun canım bunlara kafanı takıp kendini bunalttıkça bebişini de yorarsın...
her hafta gidiyor musunuz kontrole benim düzenli gittiğim doktor yok hala nerden randevu bulursam o zaman..

önce sağlığı yerinde olsun canım bunlara kafanı takıp kendini bunalttıkça bebişini de yorarsın...
her hafta gidiyor musunuz kontrole benim düzenli gittiğim doktor yok hala nerden randevu bulursam o zaman..

2 li ve detaylı yaptırdın mı Nasıl çıkmıştı onlara bakılırsa şuan sağlığı yerinde rabbime emanet ..

Evet yaptırdım sol bobreginde önemli sayılmayacak bir büyüme var demişti doktor kontrollerde suan büyüme görülmüyor ama böbrek biraz asagida dediler o normal insanlarda da varmis anormal bir durum değilmiş çok şükür...

benımde 31+6 1730 haftasında gidiyor inş almıştır p.tesı kontrolum var yalnız bende fl boyu 1hafta geride bazen 4 gün bazen tam 1 hafta :/Sizin_?
ben bakmadım hiç onlara canım. sende çok takılma. doktor normal diyorsa stres yapma kendine. çok kilolu olmasıda iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…