- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
32den sonra donmesi beklenir.Kızlar benim bebegim ters duruyo hep acaba son haftalara dogru döner mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32den sonra donmesi beklenir.Kızlar benim bebegim ters duruyo hep acaba son haftalara dogru döner mi
En gerekli o canim. Sakin ihmal etme. Ic organlara omurgaya kalbe bakiliyo.kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı? çok gerekli birşey mi?
kızlar ayrıntılı ultrasona giren var mı? çok gerekli birşey mi?
kızlar doktordan geliyorum herşey çok güzel elhamdürillah 630 gr olmuş ufaklık yarın şeker yüklemesi olcak bakalım sonuçlar ne olcak
Çok sevindim gözün aydın umarım şeker yüklemesinde de iyi sonuçlar alırsın.kızlar doktordan geliyorum herşey çok güzel elhamdürillah 630 gr olmuş ufaklık yarın şeker yüklemesi olcak bakalım sonuçlar ne olcak
Günaydın kızlar Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun .Bebişlere ve kendinize bol bol dua edin Allahım tüm dualarımızı kabul etsin.
kaçıncı haftadan sonra bakılıyor ki? 25 haftalıklar girebiliyor mu?En gerekli o canim. Sakin ihmal etme. Ic organlara omurgaya kalbe bakiliyo.
22den sonra girebiliyosunuz.kaçıncı haftadan sonra bakılıyor ki? 25 haftalıklar girebiliyor mu?
vakti geçti diye 25 oldu diye bana bakmazlarsa diye düşünüyorum ya doppler kaçıncı haftaya kadar baklıyor biliyor musunuz?22den sonra girebiliyosunuz.
Ben doppler'e girmedim bilmiyorum. Ama sen girebilirsin bence ayrintiliyavakti geçti diye 25 oldu diye bana bakmazlarsa diye düşünüyorum ya doppler kaçıncı haftaya kadar baklıyor biliyor musunuz?
24+3 haftalığım ama maalesef şekerim çıktı kızlar dua edin banaKac haftalıksın canım ?
Çok sevindim gözün aydın umarım şeker yüklemesinde de iyi sonuçlar alırsın.
kaçıncı haftadan sonra bakılıyor ki? 25 haftalıklar girebiliyor mu?
sıkı bi diyetle kurtarırsın canım. takma kafana:'( şekerim çıktı maalesef
benim iki arkadaşımda hamileyken şeker çıkmıştı diyetle kontrol altında tutuldu canını sıkma:'( şekerim çıktı maalesef
erken mi demek istedi canm doktorun yoksa geç mi kaldın diyor?Canım bana doktorum 24. Haftadan sonra daha giremezsin dedi
erken mi demek istedi canm doktorun yoksa geç mi kaldın diyor?