• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))
bende 53,5 le hamile kaldım ama o zamanlar düğün telaşesi yüzünden zayıflamıştım :) hamileliğin 2. ayından sonra normale döndüm en son 60 tım eşimle başım dertte hala az yediğime kızıp duruyor.. sizin bebiş kaç gr cinsiyeti ne? :)

bende 53,5 le hamile kaldım ama o zamanlar düğün telaşesi yüzünden zayıflamıştım :) hamileliğin 2. ayından sonra normale döndüm en son 60 tım eşimle başım dertte hala az yediğime kızıp duruyor.. sizin bebiş kaç gr cinsiyeti ne? :)

Benim erkek canım 696 gr dedi doktor

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
Henüz cinsiyetini öğrenemedik...ayda bir kontrollerimm var bu ay öğrenince başlayacam inşallah ;)

Bende pusetini aldim. Hedef sepet beşikte; ) pembe cibinlikli istiyom ,)

Bn bugun bebegim icin ilk defa biseyler aldim. Hastane cikisi ve bikac tulum :) ins giydirmek de nasip olur.
Bi yerden baslamak lazim artik :)

Back