How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz anneleri

Kızlar randevularınız ne zaman benim bu ayın 25 i.Acaba bu randevudan sonra doktorum 2 haftaya düşürür mü bilginiz varmı ? Ben 4 hafta üzerine gidiyorum da..

Kızlar randevularınız ne zaman benim bu ayın 25 i.Acaba bu randevudan sonra doktorum 2 haftaya düşürür mü bilginiz varmı ? Ben 4 hafta üzerine gidiyorum da..
canm bende 4 haftada bir gidiyorum bazen dayanamayıp 3. haftada çalıyorum doktorun kapısını:) 30. haftadan sonra 2 haftaya indirebilirler bence sormak lazım.

Günaydın hanımlarrrrr. Egzersiz yada yürüyüş yapıyor musunuz ben yapamıyorum sürekli oturuyorum.Birde normal doğum istiyorum.aslında yürümek istiyorum ama haftada bir anca o bazen.

Günaydın hanımlarrrrr. Egzersiz yada yürüyüş yapıyor musunuz ben yapamıyorum sürekli oturuyorum.Birde normal doğum istiyorum.aslında yürümek istiyorum ama haftada bir anca o bazen.
Calistigim icin mecburen yuruyorum bn :)
Bnce bi saglik sorunun yoksa acik havada biraz yuruyus yapabilirsin

Calistigim icin mecburen yuruyorum bn :)
Bnce bi saglik sorunun yoksa acik havada biraz yuruyus yapabilirsin
Masa başında çalışıyorum akşam eve yuruyorum ama ev yakın yeterli olmuyor. artık havalar güzel biraz daha yürümeye gayret edeceğim tabi.yoksa bacaklarım kalçam ağrıyor.

her gün en az 2 saat yürüyorum evle iş arası uzak. birde iş yerinde de ayaktayım öğretmenim ders anlatırken ister istemez sınıf içinde yürüyorum.eve gelince işler yemek bulaşık derken egzersize vakit kalmıyorr canm zor atıyorum kendimi yatağa :)

Benimkide 15 inde. Bende merak ediyordum bunu soracam inşallah. Bu arada sirin beşigini aldik esimle cok surun yaa. Baktikca tuhaf oluyom ;;))

Bende epidural normal dogum istiyorum ebru şallı ile hergün hamile platesi yapıyorum faydası olur insallah :anneadayı:

Kızlar siz nasıl istiyorsunuz normal mi sezaryan mı gerci cok erken ama aklınızda varmı bir fikir

Normal istiyorum ters gelmezsse. Buhun bi eleman esi normal dogum yaptı 3kilo800 gr ;) masallah... ama azcik dikişi varmis

kızlar doktordan geliyorum herşey çok güzel elhamdürillah 630 gr olmuş ufaklık yarın şeker yüklemesi olcak bakalım sonuçlar ne olcak:(

Back