• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Merhabalar
Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam..buarada bendede şeker çıktı 179 şeker hamur işi yasak dikkat etmeye çalışıyorum

Merhabalar
Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam..buarada bendede şeker çıktı 179 şeker hamur işi yasak dikkat etmeye çalışıyorum
peki sana 100 lük yükleme yaptımı doktor ben yaptırmıcam bugün gidip konuşucam direk dahiliyeye sevk etsin yada diyetisyene o kadar şekeri almak istemiyorum bi kerede vucuduma karatayıda okudum endişelendim açıkcası

Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmadım kanda açlık ve tokluk şekerime baktırdım o da normal cıktı cok sükür

ayyy ben hiçbişey yaptırmak istemıyorum ya mümkün olsa evde doğurcam :@ her gıtmemde moralımı bozuyolaar bebegın kafası normalden 2 gun kucuk dıye bebegın kafası kucuk dıyo mal bunalrın hepsı sankı her bebek aynı buyuklukte aynı anda buyumek zorunda :( oooofff bu hamılelık beni çok yıprattı kızlar ya

ayyy ben hiçbişey yaptırmak istemıyorum ya mümkün olsa evde doğurcam :mad: her gıtmemde moralımı bozuyolaar bebegın kafası normalden 2 gun kucuk dıye bebegın kafası kucuk dıyo mal bunalrın hepsı sankı her bebek aynı buyuklukte aynı anda buyumek zorunda :KK43: oooofff bu hamılelık beni çok yıprattı kızlar ya

Canım üzülme başka bir doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim..

Kizlar bel ağrım hat safhada. 5 günlük fuar isim vardi hep ayaktaydim bisey yoktu amabugun yürürken arada bir agri giriyo yere yıkılmaktan zor kurtariyorum kendimi. Sizde böyle zorlanan varmi. Bide kasiklarimda agri oluyo ;/ randevum cumaya nasıl bekleyecem o günü bu agriyla

Kizlar bel ağrım hat safhada. 5 günlük fuar isim vardi hep ayaktaydim bisey yoktu amabugun yürürken arada bir agri giriyo yere yıkılmaktan zor kurtariyorum kendimi. Sizde böyle zorlanan varmi. Bide kasiklarimda agri oluyo ;/ randevum cumaya nasıl bekleyecem o günü bu agriyla

Benimde belim çok agrıyor zaten hamilelikten öncede hassastı simdi daha kötü oldu,uzun süre ayakta kalamıyorum fena oluyorum :( Kasıgımda agrı yok

Günaydın Hanımlar.
Bugün kontrolümüz var bebişimi göreceğim. dua edin herşey yolunda olsun.

Benim belimde ağrı çok olmuyo ama kasıklarımda ve ayaklarımda çok ağrı oluyo . Cuma günü bende doktora gittiğimde sorucam

kızlar günaydın ayrıntılı usg ye giren var mı? 20 30 dk boyunca organlarına bakılıyomuş bebeklerin. ben özel doktora gidiyorum doktoruma sordum benm usg cihazım ayrıntılı gitmene gerek yok dedi. ben korkuyorum gitmedim diye 26. haftadayız artık bu saatten sonra bakılır mı ki? fikir verin lütfen çok kararsızım :(

Back