Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sana 100 lük yükleme yaptımı doktor ben yaptırmıcam bugün gidip konuşucam direk dahiliyeye sevk etsin yada diyetisyene o kadar şekeri almak istemiyorum bi kerede vucuduma karatayıda okudum endişelendim açıkcasıMerhabalar
Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam..buarada bendede şeker çıktı 179 şeker hamur işi yasak dikkat etmeye çalışıyorum
inşallah güzel sonuçlar gelir cnmGünaydınn. bugün 50 mg şeker yüklemesi yapıldı. sonuçları yarın sabah öğrenebilirmişim
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR:) ŞİMDİDE BİR ŞEKER YÜKLEMESİ STRESİ BAŞLADI ONU BEKLİYORUZ:dSelam güzel anneler nasılsınız :)
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR:) ŞİMDİDE BİR ŞEKER YÜKLEMESİ STRESİ BAŞLADI ONU BEKLİYORUZ:d
Aynen bende ona baktırıcam . açlık ve tokluk şekeriKızlar bende şeker yüklemesi yaptırmadım kanda açlık ve tokluk şekerime baktırdım o da normal cıktı cok sükür
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR:) ŞİMDİDE BİR ŞEKER YÜKLEMESİ STRESİ BAŞLADI ONU BEKLİYORUZ:d
ayyy ben hiçbişey yaptırmak istemıyorum ya mümkün olsa evde doğurcam her gıtmemde moralımı bozuyolaar bebegın kafası normalden 2 gun kucuk dıye bebegın kafası kucuk dıyo mal bunalrın hepsı sankı her bebek aynı buyuklukte aynı anda buyumek zorunda oooofff bu hamılelık beni çok yıprattı kızlar ya
Kizlar bel ağrım hat safhada. 5 günlük fuar isim vardi hep ayaktaydim bisey yoktu amabugun yürürken arada bir agri giriyo yere yıkılmaktan zor kurtariyorum kendimi. Sizde böyle zorlanan varmi. Bide kasiklarimda agri oluyo ;/ randevum cumaya nasıl bekleyecem o günü bu agriyla
Yürütmuyor ya cok ilginc normal yürüyorum bisey yok.. ama bi an oluyo yikiliyom... ;/Benimde belim çok agrıyor zaten hamilelikten öncede hassastı simdi daha kötü oldu,uzun süre ayakta kalamıyorum fena oluyorum Kasıgımda agrı yok
Benim belimde ağrı çok olmuyo ama kasıklarımda ve ayaklarımda çok ağrı oluyo . Cuma günü bende doktora gittiğimde sorucamKizlar bel ağrım hat safhada. 5 günlük fuar isim vardi hep ayaktaydim bisey yoktu amabugun yürürken arada bir agri giriyo yere yıkılmaktan zor kurtariyorum kendimi. Sizde böyle zorlanan varmi. Bide kasiklarimda agri oluyo ;/ randevum cumaya nasıl bekleyecem o günü bu agriyla